Hashtag: #cilikisarexpresss

453 Posts

Top Posts

Hari tu teringin nak makan sambal udang, so malam kita masak 🀩apa yang best sambal udang sy ni, sy pakai @cilikisarexpresss . punya lah senang dan sedap sebab @cilikisarexpresss guna kan cili kering yang dikisar dengan bawang,minyak. so rasa dah ada tinggal nak season sedikit je lagi 😁. so kalau korang nak dapatkan cili kisar nk boleh dm @cilikisarexpresss πŸ˜‰ #sambaludang #asianfood #asiantaste #food #foodporn #chefreview #cilikisarexpresss

  • 291
  • 16
  • 1 Year ago

Recent Posts

AVAILABLE COD EVERYDAY GAIS 😍😍😍 MONDAY-SUNDAY πŸš—πŸ’¨ πŸ“GOMBAK/KL AREA KAMI JUGA MENCARI AGENT AREA KL/SELANGOR πŸ™‹πŸ™‹ πŸ”₯RAJIN DAN KOMITED πŸ”₯TAMBAH PENDAPATAN 1K-5K SEBULAN 😍😍INGIN UBAH HIDUP πŸ”₯MODAL SERENDAH RM140 SHJ BERMINAT? DM SHJ ATAU KLIK LINK DI PROFILE πŸ˜‰ #cilikisarmeletop #cilikisarhomemade #cilikisarexpresss #chilipaste #cilikisar #homecoking #instafood #resepimudah #masakanmelayu #productbumiputera #freshhomemade #tanpapengawet #tanpacampuran #itsdonebyeinaazman #taksempurnabyfashasandha #adabiconsumer #sambal #senangmasak #ibubekerjaya #kakimasak #homecooked #jommakan #anarisfood #secukuprasa #cookwithlove #alhamdulillah #halal #azizanosman #spontanazizan #videomasak

  • 1
  • 3
  • 8 Hours ago

Hye assalamualaikum warga IG πŸ™‹πŸ˜πŸ˜ pengumuman πŸ“’πŸ“’ Kami sedang mencari agent area KL/Selangor ‼️‼️‼️ Modal hanya serendah rm140 sahaja 😍😍 Berminat,? Dm sahaja atau trus klik link di profile πŸ˜‰ #cilikisarmeletop #cilikisarhomemade #cilikisarexpresss #chilipaste #cilikisar #homecoking #instafood #resepimudah #masakanmelayu #productbumiputera #freshhomemade #tanpapengawet #tanpacampuran #itsdonebyeinaazman #taksempurnabyfashasandha #adabiconsumer #sambal #senangmasak #ibubekerjaya #kakimasak #homecooked #jommakan #anarisfood #secukuprasa #cookwithlove #alhamdulillah #halal #azizanosman #spontanazizan #videomasak

  • 4
  • 0
  • 11 Hours ago

Hai assalamualaikum πŸ™‹πŸ»β€β™€ hujung2 minggu ni ibu2 masak apa utk keluarga tersayang 😍 Puan nak x saya bantu puan memasak dgn mudah & cepat? Tak payah susah2 menumbuk cili,kopek Bawang semua tu..semua benda dah ade..tggl campak je dlm kuali..😘 #cilikisarmeletop #cilikisarhomemade #cilikisarexpresss #chilipaste #cilikisar #homecoking #instafood #resepimudah #masakanmelayu #productbumiputera #freshhomemade #tanpapengawet #tanpacampuran #itsdonebyeinaazman #taksempurnabyfashasandha #adabiconsumer #sambal #senangmasak #ibubekerjaya #kakimasak #homecooked #jommakan #anarisfood #secukuprasa #cookwithlove #alhamdulillah #halal #azizanosman #spontanazizan #videomasak

  • 8
  • 0
  • 14 Hours ago

assalamualaikumm.. hai gais masak apa tu...nah mama masak asam pedas melake ikan senagin ha...fevret mama ni...resepi kt bwh k...kiter asal melake x reti masak asam pedas buang jer ic 04 tu...haha... -cili kering kisar mamamirasfood -bwg kisar mamamirasfood -belacan -kunyit (serbuk pon boleh) -air asam jawa -daun kesom -ikan senangin -bendi/tomato 1.tumiskan cili kisar, bwg kisar, belacan dan kunyit sampi pecah minyak.(proses ni penting tuk nk dptkan pes asam pedas yg umppphh) 2.masukkan air asam jawa yg ni kena pandai balancekan asam dia..br nama asam pedas. 3.masuk ikan, daun kesum dan masak ikan masukkn bendi n tomato..siapppp... ada cili kisar n bwg kisar mudah kerja mak2 kt dapur... bleh wasap mama k.. #mamamirasfood #cilikisarpenang #cilikisarexpresss #cilikisar #cilikisarhomemade #bawang #bawangmerahhomemade #bawangmerahkisarpenang #bawangmerahkisar

  • 4
  • 0
  • 1 Day ago

πŸ”₯ Anaris #cilikisarmeleTOP πŸ”₯ 🌢 Cili Kisar MeleTOP 500g 🌢 BawangBesar Kisar MeleTOP 500g 🌢 BawangMerah Kisar MeleTOP 500g 🌢 BawangPutih Kisar MeleTOP 500g 🌢 Halia Kisar MeleTOP 500g 🌢 Kunyit Kisar MeleTOP 500g ~anarisfood ~mudah & pantas ~masak sepantas 15minit ~product muslim ~fresh homemade ~tanpa pengawet ~tanpa campuran ~dijamin halus & tiada biji #cilikisarhomemade #cilikisarexpresss #chilipaste #cilikisar #homecoking #instafood #resepimudah #masakanmelayu #productbumiputera #freshhomemade #tanpapengawet #tanpacampuran #itsdonebyeinaazman #taksempurnabyfashasandha #adabiconsumer #sambal #senangmasak #ibubekerjaya #kakimasak #homecooked #jommakan #anarisfood #secukuprasa #cookwithlove #alhamdulillah #halal #azizanosman #spontanazizan #videomasak

  • 7
  • 0
  • 1 Day ago
  • 13
  • 0
  • 1 Day ago

Udang masak lemak by anarisfood.. mudah cepat & jimat masa πŸ˜˜πŸ˜‹ . Bagi sesiapa yang belum try jom lah pm sisΒ² cepatΒ² buat ape nk habiskan masa dkt dapur lamaΒ² kalau kita boleh jimat masa & masa tu kita luangkan utk family.. zaman sekarang ni masa sangat berharga tau 😊 . #cilikisarmeletop #cilikisarhomemade #cilikisarexpresss #chilipaste #cilikisar #homecoking #instafood #resepimudah #masakanmelayu #productbumiputera #freshhomemade #tanpapengawet #tanpacampuran #itsdonebyeinaazman #taksempurnabyfashasandha #adabiconsumer #sambal #senangmasak #ibubekerjaya #kakimasak #homecooked #jommakan #anarisfood #secukuprasa #cookwithlove #alhamdulillah #halal #azizanosman #videomasak #agentjohorbahru

  • 7
  • 0
  • 1 Day ago

Hye ibu2 yg hebat πŸ™‹πŸ˜ Jom kita memudahkan masakan kita dgn Anaris πŸ”₯πŸ”₯ πŸ”₯ Anaris #cilikisarmeleTOP πŸ”₯ ~anarisfood ~mudah & pantas ~masak sepantas 15minit ~product muslim ~fresh homemade ~tanpa pengawet ~tanpa campuran ~dijamin halus & tiada biji #cilikisarhomemade #cilikisarexpresss #chilipaste #cilikisar #homecoking #instafood #resepimudah #masakanmelayu #productbumiputera #freshhomemade #tanpapengawet #tanpacampuran #itsdonebyeinaazman #taksempurnabyfashasandha #adabiconsumer #sambal #senangmasak #ibubekerjaya #kakimasak #homecooked #jommakan #anarisfood #secukuprasa #cookwithlove #alhamdulillah #halal #azizanosman #spontanazizan #videomasak

  • 9
  • 2
  • 2 Days ago

πŸ”₯Anaris Cili Kisar MeleTOP πŸ”₯ πŸ’―Bahan kisar 100% homemade πŸ’―Dijamin halus & tiada biji πŸ™…πŸ»β€β™€Tiada pengawet πŸ™…πŸ»β€β™€Tiada pewarna πŸ™…πŸ»β€β™€Tiada sebarang campuran πŸ§•πŸ»Product bumiputera #cilikisarmeletop #cilikisarhomemade #cilikisarexpresss #chilipaste #cilikisar #homecoking #instafood #resepimudah #masakanmelayu #productbumiputera #freshhomemade #tanpapengawet #tanpacampuran #itsdonebyeinaazman #taksempurnabyfashasandha #adabiconsumer #sambal #senangmasak #ibubekerjaya #kakimasak #homecooked #jommakan #anarisfood #secukuprasa #cookwithlove #alhamdulillah #halal #azizanosman #spontanazizan #videomasak

  • 6
  • 0
  • 3 Days ago

Hye assalamualaikum πŸ™‹ PENGUMUMAN πŸ“’πŸ“’ Kami dari anarisfood ingin mencari agent area *KL/SELANGOR SAHAJA* ‼️‼️yg komited ingin menambah pemdapatan dan income 1k-5k sebulan πŸ€‘πŸ€‘Jom sama2 buat duit πŸ’΅πŸ’΅ πŸ”₯FREE pendaftaran πŸ”₯modal serendah rm140 shj πŸ”₯Area KL/SELANGOR Berminat? Nk joint agent anarisfood? πŸ“² klik shj link di profile πŸ˜‰ #agentwantedmalaysia #agentdiperlukansegera #agentdropshipwanted #cilikisarmeletop #cilikisarhomemade #cilikisarexpresss #chilipaste #cilikisar #homecoking

  • 1
  • 0
  • 4 Days ago

Mudah ke tidak uollss 😍😍 tgok sahaja kehalusan cili kisar anaris ni πŸ”₯ #CiliKisarMeleTOP ~anarisfood ~mudah & pantas ~masak sepantas 15minit ~product muslim ~fresh homemade ~tanpa pengawet ~tanpa campuran ~dijamin halus & tiada biji #cilikisarmeletop #cilikisarhomemade #cilikisarexpresss #chilipaste #cilikisar #homecoking #instafood #resepimudah #masakanmelayu #productbumiputera #freshhomemade #tanpapengawet #tanpacampuran #itsdonebyeinaazman #taksempurnabyfashasandha #adabiconsumer #sambal #senangmasak #ibubekerjaya #kakimasak #homecooked #jommakan #anarisfood #secukuprasa #cookwithlove #alhamdulillah #halal #azizanosman #spontanazizan

  • 11
  • 0
  • 4 Days ago

Hye assalamualaikum πŸ™‹ Produk terlaris sudah sampai ‼️‼️ πŸ“² boleh order sekarang dm atau klik link di profile πŸ˜‰ πŸ“’KAMI JUGA MENCARI AGENT SELURUH KL/SELANGOR TERHAD 50 ORANG TERAWAL SAHAJA‼️‼️ πŸ“’FREE PENDAFTARAN πŸ“’MODAL SERENDAH RM140 SHJ ‼️ JOM JOIN TEAM KAMI πŸ™‹ #agentwantedmalaysia #agentwanted #cleanfood #cilikisarmeletop #cilikisarhomemade #cilikisarexpresss #chilipaste #cilikisar #homecoking #instafood #resepimudah #masakanmelayu #productbumiputera #freshhomemade #tanpapengawet #tanpacampuran

  • 4
  • 2
  • 4 Days ago

Hye assalamualaikum πŸ™‹ RESTOCK ‼️‼️ πŸ’―Bahan kisar 100% homemade πŸ’―Dijamin halus & tiada biji πŸ™…πŸ»β€β™€Tiada pengawet πŸ™…πŸ»β€β™€Tiada pewarna πŸ™…πŸ»β€β™€Tiada sebarang campuran πŸ§•πŸ»Product bumiputera πŸ“²DM FOR ORDER OR KLIK LINK DI PROFILE πŸ”₯AGENT/DROPSHIP WANTED AREA KL/SELANGOR #cilikisarmeletop #cilikisarhomemade #cilikisarexpresss #chilipaste #cilikisar #homecoking #instafood #resepimudah #masakanmelayu #productbumiputera #freshhomemade #tanpapengawet #tanpacampuran #itsdonebyeinaazman #taksempurnabyfashasandha #adabiconsumer #sambal #senangmasak #ibubekerjaya #kakimasak #homecooked #jommakan #anarisfood #secukuprasa #cookwithlove #alhamdulillah #halal #azizanosman #spontanazizan #videomasak

  • 10
  • 2
  • 5 Days ago

Hye assalamulaikum πŸ™‹πŸ™‹ Anda seorang isteri? Seorg suri rumah atau Wanita berkerjaya? Nak masak? Tapi Tak ada masa nak menumbuk Cili? πŸ“’*OPEN ORDER* DELIVERY EVERYDAY ‼️‼️ πŸ“² 01117932070 dm laju2 atau klik shj link di profile #cilikisarmeletop #cilikisarhomemade #cilikisarexpresss #chilipaste #cilikisar #homecoking #instafood #resepimudah #masakanmelayu #productbumiputera #freshhomemade #tanpapengawet #tanpacampuran #itsdonebyeinaazman #taksempurnabyfashasandha #adabiconsumer #sambal #senangmasak #ibubekerjaya #kakimasak #homecooked #jommakan #anarisfood #secukuprasa #cookwithlove #alhamdulillah #halal #azizanosman #spontanazizan #videomasak

  • 2
  • 0
  • 6 Days ago
  • 12
  • 0
  • 6 Days ago

πŸ”₯Anaris Cili Kisar MeleTOP πŸ”₯ πŸ’―Bahan kisar 100% homemade πŸ’―Dijamin halus & tiada biji πŸ™…πŸ»β€β™€Tiada pengawet πŸ™…πŸ»β€β™€Tiada pewarna πŸ™…πŸ»β€β™€Tiada sebarang campuran πŸ§•πŸ»Product bumiputera 🌹Jom Order 😘 #cilikisarmeletop #cilikisarhomemade #cilikisarexpresss #chilipaste #cilikisar #homecoking #instafood #resepimudah #masakanmelayu #productbumiputera #freshhomemade #tanpapengawet #tanpacampuran #itsdonebyeinaazman #taksempurnabyfashasandha #adabiconsumer #sambal #senangmasak #ibubekerjaya #kakimasak #homecooked #jommakan #anarisfood #secukuprasa #cookwithlove #alhamdulillah #halal #azizanosman #spontanazizan #videomasak

  • 16
  • 0
  • 1 Week ago
  • 8
  • 0
  • 1 Week ago

Lengkap keperluan ibu2 didapur bilaa bahan kisar semua ada di dalam peti 😍😍😍 nak masak pon cepat je tau πŸ˜‰ Tak payah susah2 menumbuk cili,kopek Bawang semua tu..semua benda dah ade..tggl campak je dlm kuali..😘 #cilikisarmeletop #cilikisarhomemade #cilikisarexpresss #chilipaste #cilikisar #homecoking #instafood #resepimudah #masakanmelayu #productbumiputera #freshhomemade #tanpapengawet #tanpacampuran #itsdonebyeinaazman #taksempurnabyfashasandha #adabiconsumer #sambal #senangmasak #ibubekerjaya #kakimasak #homecooked #jommakan #anarisfood #secukuprasa #cookwithlove #alhamdulillah #halal #azizanosman #spontanazizan #videomasak

  • 12
  • 0
  • 1 Week ago

[ TAK SEMPAT MASAK ] . Sis seorang yang bekerjaya? Setiap hari sis Balik kerja lambat? Sis Tak sempat nak masak? Nak tumbuk cili, kopek bawang pun tak sempat kan? . Nak ke nak kami bantu sis siapkan semua bahan masakkan sis & sis boleh siap masak sepantas 15 minit je? Tak payah susah2 menumbuk cili,kopek Bawang semua tu..semua benda dah ade..tggl campak je dlm kuali..😘 Anaris Cili Kisar MeleTOP πŸ”₯ πŸ’―Bahan kisar 100% homemade πŸ’―Dijamin halus & tiada biji πŸ™…πŸ»β€β™€Tiada pengawet πŸ™…πŸ»β€β™€Tiada pewarna πŸ™…πŸ»β€β™€Tiada sebarang campuran πŸ§•πŸ»Product bumiputera πŸ”₯ Anaris #cilikisarmeleTOP 🌢 Cili Kisar MeleTOP 500g 🌢 BawangBesar Kisar MeleTOP 500g 🌢 BawangMerah Kisar MeleTOP 500g 🌢 BawangPutih Kisar MeleTOP 500g 🌢 Halia Kisar MeleTOP 500g 🌢 Kunyit Kisar MeleTOP 500g #CiliKisarMeleTOP ~anarisfood ~mudah & pantas ~masak sepantas 15minit ~product muslim ~fresh homemade ~tanpa pengawet ~tanpa campuran ~dijamin halus & tiada biji 🌹Jom Order 😘 http://www.wasap.my/601111286397/anarisskudai http://www.wasap.my/601111286397/anarisskudai http://www.wasap.my/#cilikisarmeletop #cilikisarhomemade #cilikisarexpresss #chilipaste #cilikisar #homecoking #instafood #resepimudah #masakanmelayu #productbumiputera #freshhomemade #tanpapengawet #tanpacampuran #itsdonebyeinaazman #taksempurnabyfashasandha #adabiconsumer #sambal #senangmasak #ibubekerjaya #kakimasak #homecooked #jommakan #anarisfood #secukuprasa #cookwithlove #alhamdulillah #halal #azizanosman

  • 10
  • 0
  • 1 Week ago

[ TAK SEMPAT MASAK ] . Sis seorang yang bekerjaya? Setiap hari sis Balik kerja lambat? Sis Tak sempat nak masak? Nak tumbuk cili, kopek bawang pun tak sempat kan? . Nak ke nak kami bantu sis siapkan semua bahan masakkan sis & sis boleh siap masak sepantas 15 minit je? Tak payah susah2 menumbuk cili,kopek Bawang semua tu..semua benda dah ade..tggl campak je dlm kuali..😘 Anaris Cili Kisar MeleTOP πŸ”₯ πŸ’―Bahan kisar 100% homemade πŸ’―Dijamin halus & tiada biji πŸ™…πŸ»β€β™€Tiada pengawet πŸ™…πŸ»β€β™€Tiada pewarna πŸ™…πŸ»β€β™€Tiada sebarang campuran πŸ§•πŸ»Product bumiputera πŸ”₯ Anaris #cilikisarmeleTOP 🌢 Cili Kisar MeleTOP 500g 🌢 BawangBesar Kisar MeleTOP 500g 🌢 BawangMerah Kisar MeleTOP 500g 🌢 BawangPutih Kisar MeleTOP 500g 🌢 Halia Kisar MeleTOP 500g 🌢 Kunyit Kisar MeleTOP 500g #CiliKisarMeleTOP ~anarisfood ~mudah & pantas ~masak sepantas 15minit ~product muslim ~fresh homemade ~tanpa pengawet ~tanpa campuran ~dijamin halus & tiada biji 🌹Jom Order 😘 http://www.wasap.my/601111286397/anarisskudai http://www.wasap.my/601111286397/anarisskudai http://www.wasap.my/601111286397/anarisskudai #cilikisarmeletop #cilikisarhomemade #cilikisarexpresss #chilipaste #cilikisar #homecoking #instafood #resepimudah #masakanmelayu #productbumiputera #freshhomemade #tanpapengawet #tanpacampuran #itsdonebyeinaazman #taksempurnabyfashasandha #adabiconsumer #sambal #senangmasak #ibubekerjaya #kakimasak #homecooked #jommakan #anarisfood #secukuprasa #cookwithlove #alhamdulillah #halal #azizanosman

  • 14
  • 0
  • 1 Week ago

Bawang putih sudah ada di dalam satu botol buat apa susah2 nk kupas bawang putih lagi? πŸ€” kan... 😍😍 ~mudah & pantas ~masak sepantas 15minit ~product muslim ~fresh homemade ~tanpa pengawet ~tanpa campuran ~dijamin halus & tiada biji #cilikisarmeletop #cilikisarhomemade #cilikisarexpresss #chilipaste #cilikisar #homecoking #instafood #resepimudah #masakanmelayu #productbumiputera #freshhomemade #tanpapengawet #tanpacampuran #itsdonebyeinaazman #taksempurnabyfashasandha #adabiconsumer #sambal #senangmasak #ibubekerjaya #kakimasak #homecooked #jommakan #anarisfood #secukuprasa #cookwithlove #alhamdulillah #halal #azizanosman #spontanazizan #videomasak

  • 5
  • 2
  • 1 Week ago

Hye πŸ™‹ ada siapa2 yg nak tambah pendapatan tak? Ibu2 kt rumah pon boleh.. Nk tmbah income 1-5 K sebulan πŸ˜πŸ€‘πŸ€‘ KAMI MEMERLUKAN AGENT AREA KL/SELANGOR πŸ”₯πŸ”₯ YANG SERIUS DAN KOMITED SHJ ‼️‼️ anda serius nk ubah hidup anda utk tahun 2020 ini? Jom join kami πŸ™‹ #cilikisarmeletop #cilikisarhomemade #cilikisarexpresss #chilipaste #cilikisar #homecoking #instafood #resepimudah #masakanmelayu #productbumiputera #freshhomemade #tanpapengawet #tanpacampuran #itsdonebyeinaazman #taksempurnabyfashasandha #adabiconsumer #sambal #senangmasak #ibubekerjaya #kakimasak #homecooked #jommakan #anarisfood #secukuprasa #cookwithlove #alhamdulillah #halal #azizanosman #spontanazizan #videomasak

  • 7
  • 0
  • 1 Week ago

Hye assalamualaikum warga IG πŸ™‹πŸ˜πŸ˜ pengumuman πŸ“’πŸ“’ Kami sedang mencari agent area KL/Selangor ‼️‼️‼️ Modal hanya serendah rm140 sahaja 😍😍 Berminat,? Dm sahaja atau trus klik link di profile πŸ˜‰ #cilikisarmeletop #cilikisarhomemade #cilikisarexpresss #chilipaste #cilikisar #homecoking #instafood #resepimudah #masakanmelayu #productbumiputera #freshhomemade #tanpapengawet #tanpacampuran #itsdonebyeinaazman #taksempurnabyfashasandha #adabiconsumer #sambal #senangmasak #ibubekerjaya #kakimasak #homecooked #jommakan #anarisfood #secukuprasa #cookwithlove #alhamdulillah #halal #azizanosman #spontanazizan #videomasak

  • 8
  • 1
  • 1 Week ago
  • 12
  • 0
  • 1 Week ago
  • 8
  • 0
  • 1 Week ago

kesian cus indian mama sorg ni...nk mudah kerja x lrt katanya...so senang order ja kt mama...kan dh kata mudah kerja u all....meh order tuk mudah kerja mak2 kt dapur... #bawang #bawangmerahhomemade #bawangmerahkisarpenang #bawangputih #bawangmerahputih #cilikisarexpresss #cilikisarpenang #ciliblendhomemade #mamamirasfood

  • 1
  • 0
  • 2 Weeks ago

πŸ”₯ Anaris #cilikisarmeleTOP πŸ”₯ 🌢 Cili Kisar MeleTOP 500g 🌢 BawangBesar Kisar MeleTOP 500g 🌢 BawangMerah Kisar MeleTOP 500g 🌢 BawangPutih Kisar MeleTOP 500g 🌢 Halia Kisar MeleTOP 500g 🌢 Kunyit Kisar MeleTOP 500g #cilikisarmeletop #cilikisarhomemade #cilikisarexpresss #chilipaste #cilikisar #homecoking #instafood #resepimudah #masakanmelayu #productbumiputera #freshhomemade #tanpapengawet #tanpacampuran #itsdonebyeinaazman #taksempurnabyfashasandha #adabiconsumer #sambal #senangmasak #ibubekerjaya #kakimasak #homecooked #jommakan #anarisfood #secukuprasa #cookwithlove #alhamdulillah #azizanosman #spontanazizan #videomasak

  • 4
  • 0
  • 2 Weeks ago

πŸ”₯Anaris Cili Kisar MeleTOP πŸ”₯ πŸ’―Bahan kisar 100% homemade πŸ’―Dijamin halus & tiada biji πŸ™…πŸ»β€β™€Tiada pengawet πŸ™…πŸ»β€β™€Tiada pewarna πŸ™…πŸ»β€β™€Tiada sebarang campuran πŸ§•πŸ»Product bumiputera #cilikisarmeletop #cilikisarhomemade #cilikisarexpresss #chilipaste #cilikisar #homecoking #instafood #resepimudah #masakanmelayu #productbumiputera #freshhomemade #tanpapengawet #tanpacampuran #itsdonebyeinaazman #taksempurnabyfashasandha #adabiconsumer #sambal #senangmasak #ibubekerjaya #kakimasak #homecooked #jommakan #anarisfood #secukuprasa #cookwithlove #alhamdulillah #halal #azizanosman #spontanazizan #videomasak

  • 8
  • 0
  • 2 Weeks ago

Jujur tau, saya sendiri dah masak Sambal Telur Gedik Dik by @leezaramzi 3 kali dah! Memang sedap πŸ˜‹ Lagi sedap kalau guna cili kisar daripada Anaris. Cepat je dah siap jadi sambal. Korang mesti mesti mesti cuba!! Baru korang tahu best dia macam mana. Jom order sekarang! Whatsapp nombor ni okayyy, 0173370811 😘 #cilikisarmeletop #cilikisarhomemade #cilikisarexpresss #chilipaste #cilikisar #homecoking #instafood #resepimudah #masakanmelayu #productbumiputera #freshhomemade #tanpapengawet #tanpacampuran #itsdonebyeinaazman #taksempurnabyfashasandha #adabiconsumer #sambal #senangmasak #ibubekerjaya #kakimasak #homecooked #jommakan #anarisfood #secukuprasa #cookwithlove #alhamdulillah #halal #azizanosman #spontanazizan #videomasak

  • 18
  • 4
  • 2 Weeks ago

Assalamulaikum selamat pagi semua πŸ™‹πŸ˜πŸ˜ Korang ada masalah masa tak utk memasak nak potong bawang, gunting cili semua ni?? πŸ€”πŸ€” kalau ada jangan risau dear.... Kita ada penyelesaiannya πŸ’ͺπŸ’ͺ #cilikisarmeletop #cilikisarhomemade #cilikisarexpresss #chilipaste #cilikisar #homecoking #instafood #resepimudah #masakanmelayu #productbumiputera #freshhomemade #tanpapengawet #tanpacampuran #itsdonebyeinaazman #taksempurnabyfashasandha #adabiconsumer #sambal #senangmasak #ibubekerjaya #kakimasak #homecooked #jommakan #anarisfood #secukuprasa #cookwithlove #alhamdulillah #halal #azizanosman #spontanazizan #videomasak

  • 9
  • 0
  • 2 Weeks ago

Assalamualaikum ibu2 yg hebat πŸ™‹πŸ˜ Selamat tahun baru πŸ™ŠπŸ˜ esok anak2 dah nk masok sekolah...ibu2 semua dah ad idea ke nk masak apa utk anak2 esok πŸ€”πŸ€” tak payah pening2...masak masakan yg simple pon dah ckup kenyangkn perut anak2 dan suami πŸ€—πŸ€—πŸ€— #cilikisarmeletop #cilikisarhomemade #cilikisarexpresss #chilipaste #cilikisar #homecoking #instafood #resepimudah #masakanmelayu #productbumiputera #freshhomemade #tanpapengawet #tanpacampuran #itsdonebyeinaazman #taksempurnabyfashasandha #adabiconsumer #sambal #senangmasak #ibubekerjaya #kakimasak #homecooked #jommakan #anarisfood #secukuprasa #cookwithlove #alhamdulillah #halal #azizanosman #spontanazizan #videomasak

  • 11
  • 0
  • 2 Weeks ago

Menggoda ke idok dengan kehalusan cili kisar ni gaiss??😍😍 πŸ’―Bahan kisar 100% homemade πŸ’―Dijamin halus & tiada biji πŸ™…πŸ»β€β™€Tiada pengawet πŸ™…πŸ»β€β™€Tiada pewarna πŸ™…πŸ»β€β™€Tiada sebarang campuran #cilikisarmeletop #cilikisarhomemade #cilikisarexpresss #chilipaste #cilikisar #homecoking #instafood #resepimudah #masakanmelayu #productbumiputera #freshhomemade #tanpapengawet #tanpacampuran #itsdonebyeinaazman #taksempurnabyfashasandha #adabiconsumer #sambal #senangmasak #ibubekerjaya #kakimasak #homecooked #jommakan #anarisfood #secukuprasa #cookwithlove #alhamdulillah #halal #azizanosman #spontanazizan #videomasak

  • 8
  • 0
  • 2 Weeks ago

Hye assalamualaikum πŸ™‹ dinner ni nak masak apa ya πŸ€” macam nak masak simple2 je harini uollsss masak telur rebus masak sambal πŸ˜‹πŸ˜πŸ˜ Dengan bahan kisar Anaris ni semua jadi mudah cpt dan jimat masa tau πŸ˜‰ #cilikisarmeletop #cilikisarhomemade #cilikisarexpresss #chilipaste #cilikisar #homecoking #instafood #resepimudah #masakanmelayu #productbumiputera #freshhomemade #tanpapengawet #tanpacampuran #itsdonebyeinaazman #taksempurnabyfashasandha #adabiconsumer #sambal #senangmasak #ibubekerjaya #kakimasak #homecooked #jommakan #anarisfood #secukuprasa #cookwithlove #alhamdulillah #halal #azizanosman #spontanazizan #videomasak

  • 26
  • 0
  • 2 Weeks ago

OPEN COD EVERYDAY ‼️‼️‼️ πŸ”₯ Anaris #cilikisarmeleTOP πŸ”₯ 🌢 Cili Kisar MeleTOP 500g 🌢 BawangBesar Kisar MeleTOP 500g 🌢 BawangMerah Kisar MeleTOP 500g 🌢 BawangPutih Kisar MeleTOP 500g 🌢 Halia Kisar MeleTOP 500g 🌢 Kunyit Kisar MeleTOP 500g #CiliKisarMeleTOP ~anarisfood ~mudah & pantas ~masak sepantas 15minit ~product muslim ~fresh homemade ~tanpa pengawet ~tanpa campuran ~dijamin halus & tiada biji #cilikisarmeletop #cilikisarhomemade #cilikisarexpresss#cilikisar #homecoking #instafood #resepimudah #masakanmelayu #productbumiputera #freshhomemade #tanpapengawet #tanpacampuran #itsdonebyeinaazman #taksempurnabyfashasandha #adabiconsumer #sambal #senangmasak #ibubekerjaya #kakimasak #homecooked #jommakan #anarisfood #secukuprasa #cookwithlove #alhamdulillah #halal #spontanazizan #videomasak

  • 4
  • 0
  • 2 Weeks ago

Hye semua πŸ™‹ berapa hari je lagi nak habis cuti sekolah ni 😱😱 ibu2 mesti kejar masa nk siapkn makanan utk anak anak kan πŸ€” sokayyy dear.... Bahan2 kisar dari @anarisfood_hq mmg memudankan kerja ibu2 kt luar sana tau 😍😍 Tak payah susah2 menumbuk cili,kopek Bawang semua tu..semua benda dah ade..tggl campak je dlm kuali..😘 Nk order Dm shj yer dear or klik link di profile πŸ‘† #cilikisarmeletop #cilikisarhomemade #cilikisarexpresss #chilipaste #cilikisar #homecoking #instafood #resepimudah #masakanmelayu #productbumiputera #freshhomemade #tanpapengawet #tanpacampuran #itsdonebyeinaazman #taksempurnabyfashasandha #adabiconsumer #sambal #senangmasak #ibubekerjaya #kakimasak #homecooked #jommakan #anarisfood #secukuprasa #cookwithlove #alhamdulillah #halal #azizanosman #spontanazizan #videomasak

  • 8
  • 0
  • 2 Weeks ago

Hi guys korang lunch ape harini? sejak ade anaris ni husband sis pon rajin masak 🀣🀣 senang kate nye.. sis belanja sikit lah gamba masak lemak yg husband sis masak ni.. sedap πŸ‘πŸ‘ sis dh boleh cuci tangan weyh.. 🀭 . #cilikisarmeletop #cilikisarhomemade #cilikisarexpresss #chilipaste #cilikisar #homecoking #instafood #resepimudah #masakanmelayu #productbumiputera #freshhomemade #tanpapengawet #tanpacampuran #itsdonebyeinaazman #taksempurnabyfashasandha #adabiconsumer #sambal #senangmasak #ibubekerjaya #kakimasak #homecooked #jommakan #anarisfood #secukuprasa #cookwithlove #alhamdulillah #halal #azizanosman #spontanazizan #videomasak

  • 20
  • 0
  • 3 Weeks ago