Hashtag: #ejenali

46,386 Posts

Top Posts

Jom teruskan lagi hype dengan menonton Musim kedua #EjenAli di Netflix sekarang! . BERTINDAK SEGERA! _ . Keep the hype going with the Second Season of Ejen Ali, now available on Netflix! . ACT IMMEDIATELY! . . #EjenAliTheMovie #aniMY #Netflix

  • 11,497
  • 234
  • 1 Day ago

Bagus Ejen! Anda berjaya menjumpai kesilapan tatabahasa didalam posting sebelum ini! Skil pemerhatian anda amat diperlukan dalam menentang jenayah cetak rompak di tiny.cc/ejenalipiracy! . BERTINDAK SEGERA _ Good job Ejen! You managed to find the grammar error in the previous post! Your awesome observation skill would be useful in our fight against piracy at tiny.cc/ejenalipiracy! . ACT IMMEDIATELY . . #EjenAliTheMovie #EjenAli #NoPiracy #aniMY

  • 7,456
  • 81
  • 3 Days ago

⛅ Sarapan merupakan makanan paling penting dalam hari seorang Ejen! ⛅⠀ Korang makan apa pagi tadi? 🥞🍳🥣⠀ _⠀ .⠀ ⛅ Breakfast is the most important meal of the day! ⛅⠀ What did you guys have for breakfast this morning? 🥞🍳🥣⠀ .⠀ .⠀ #EjenAliTheMovie #EjenAli #PagiPagiMakanChappati #Delicious

  • 11,011
  • 150
  • 5 Days ago

‘s post “The real superhero” • • •Follow @therealalicia._ for more!! • • #EjenAli #EjenAlicia #EjenAliTheMovie

  • 4,386
  • 28
  • 1 Week ago

⛅ Selamat pagi Ejen! ⛅ Jom mulakan hari korang dengan sedikit senaman pagi! _ . ⛅ Good morning Ejens! ⛅ Let’s start the day with some light exercise! . . #EjenAliTheMovie #EjenAli #IwannaSleepTho @ejen_ali

  • 1,053
  • 30
  • 16 Hours ago
  • 2,245
  • 21
  • 1 Week ago

Credit video : YOUTUBE EJEN ALI✅ . Ha korang ni antara scene spoiler dalam movie😊👍🏻. Video hanya sekejap je dah nama pun spoiler kan mana boleh bagi kantoi video lama lama😊 so korang yang masih tunggu ejen ali kluar astro first ni dia admin share scene best ali dgn mama dia🥺🤭❤️ . . #ejenali #ejenalivideo #ejeniman #ejenaliya #ejenalithemovie #ejenalicia

  • 19,151
  • 183
  • 1 Week ago

Recent Posts

Biase lah mamak maju kan Semua ade telur mata yg xde telur pon ade😂😂😂 Jangan Lupa Like👍 , Coment And Share Oky💕 #ejenalithemovie #ejenali #ejenalicia #ejenbakar #spoilers

  • 1
  • 0
  • 56 Minutes ago

EJEN ALI THE MOVIE!!! 😭😭😭 EJEN ALI DAN EJEN ALIYA (MY FIRST VID) ALI RINDU SANGAT MAMA! #ejenali #ejenalithemovie #ejenaliya #ejenaliedit #ejenalifans #ejen

  • 0
  • 0
  • 1 Hour ago

[SPOILERS GAMBAR ALIYA⚠️] "But you don't know" Baru belajar lagi... Xboleh repost & report ye, terima kasih untuk korang semua yg dah support Aliya hingga sekarang ni . Credit : @ejen_aliya_offc Source : tak ingat siapa yg bagi #ejenalithemovie #ejen #ejenaliya #ejenali #malaysiamovie #ma#mamadihatimu #spoileralert #eatm #vinkle

  • 6
  • 0
  • 1 Hour ago

hai Korang. icha upload video ni sebelum gi sekolah. ye join tau video ni #ejenalicia #ejenmoon #ejenrudy #ejenali #ejenbakar #ejenzain #ejenalithemovie

  • 4
  • 0
  • 2 Hours ago

Guys...tolong support vid n acc ni keh😜.thenkiu❤️ Tq ❤️ for 102 followers . Road to200 followers🐣 . . #ejenali #ejenalicia #ootdfashion #video #funimateedits #ejenalithemovie #ejenalistory #ejenaliedit #style

  • 4
  • 0
  • 2 Hours ago

Isi kasut kau untuk nampak lagi tinggi kan? 😅 Hanya hiburan gayss☺👌 • • • • • #ejenali #ejenalithemovie #ejenalifans #ejenjet #ejenalicia #ejentekno #boyvers #boboiboythemovie

  • 4
  • 0
  • 2 Hours ago

Mcm biasa, ambil gambar dgn bdk2 ni nak dpt yg ok...memang payah...🤪 #throwback #ragammysopheas #ejenali #thisishowaddeenclanspendtheweekend

  • 3
  • 0
  • 2 Hours ago

(Tag💗/bf💕/gf💖/ex💔/friend❤ ---------------------------------------------------------------------------- .Like😍!//follow😍!//share😍!// ---------------------------------------------------------------------------- .support @rayyan_vid_ ✔💯 #funimate#funimatemalaysia#funimatehibur#funimatesedih#tiktokmalaysia#nation#videonation #ejenali#ejenaliedit

  • 3
  • 0
  • 2 Hours ago

Thx for 200 followers!🥺✨💕 Tag: @ejen_ali Hastag: #ejenali #ejenalithemovie #ejenaliedit - - - #alightmotionpresets #alightmotionedits #cutecutproedit #cutecutprotutorial #ccp #amedits #tutorialccp #aligthmotion - - App yg saye pake: -alight motion -cute cut pro Dah tu je:D ejen ali lovers her✨ Tag: @boboiboy Hastag: #boboiboy #boboiboymovie2 #boboiboyedit - - - #alightmotionpresets #alightmotionedits #cutecutproedit #cutecutprotutorial #ccp #amedits #tutorialccp #aligthmotion - - App yg saye pake: -alight motion -cute cut pro Dah tu je:D BoBoiBoy lovers her

  • 4
  • 0
  • 2 Hours ago

Hope korg suke lh😂💗sorry edit x perfect sgt"(🍃bile nk edit tu.. Mashaalahh nk tunggu loading lgi, edit balik~adeihhh berjam-jam cek tunngu :v And hasilnya makin noob niyh :/ [dt tagged] Song: (sleep it off_niki and gabi) • • • #ejenAli#ejenAliedit#ccpedit#cutecutproedit#simpletransition#ccpcoloring

  • 2
  • 0
  • 2 Hours ago
  • 3
  • 0
  • 2 Hours ago

Saya kamu Alicia... Sayang Hati hai #ejenali #wauvember2019 #alicia

  • 7
  • 0
  • 2 Hours ago

Tu yang saya terpikir🤔 . #Repost @ejenali.club . . . . #ejenali #ejendjin #ejenzain #faktaejenali

  • 11
  • 1
  • 3 Hours ago
  • 4
  • 0
  • 3 Hours ago

Assalamualaikum kami menjemput anda yang Ada keinginan untuk bersama dengan CMW tahun ini.#cookiesmostwanted #cookiessedap #chocolatechipcookies #madeinmalaysia #madaboutcake_official #ejencmw #ejenali

  • 9
  • 3
  • 3 Hours ago

Good night everyone 😊 Credit: @s.jinjoonnie #ejenali #eatm #EjenAliTheMovie #cute #agent #spy

  • 51
  • 2
  • 3 Hours ago

DIDI AND FRIENDS CAKE Birthday cake anak buah saya lagi sorang, IMAN. Happy Birthday IMAN. Moga dah besar nanti jadi anak solehah dunia & akhirat. ❤ Dah besar nanti, bantu ibu yer.. 😘 #sofiabakery03 #kek #kekharijadi #birthdaycake #kekharilahir #kekulangtahun #frozencake #kekkahwin #perkahwinan #keksedap #kekcantik #kekhantaran #selayang #gombak #rawang #batucaves #sungaibuloh #selangor #putrajaya #kl #weddingcake #malaywedding #ejenalicake #rainbow #moistchocolatecake #ejenali #didiandfriendscake #chocolateraspberry

  • 0
  • 0
  • 3 Hours ago

Misi:Rebut ep 1 sorryy kalau tk best... #ejenali #ejenalicia #ejeniman #ejenjet #ejenrudy #ejenchris

  • 11
  • 1
  • 3 Hours ago

Mama is not coming home ali...she’s gone...she’ll never come back... . . . . (She’s Dead) . . . . OoF- i need more practice QwQ (Something went wrong in my last post so I reposted it sorry👀💦) #gif #ejenali #babyali #eatm #ejenalithemovie

  • 33
  • 5
  • 3 Hours ago

About me part 01 Sorry baru mulai aku sibuk,sorry typo diganti nama ya^^ #ejenali #ejenalicia #ejen #aliciaedit

  • 3
  • 0
  • 3 Hours ago

i wanna picture you<3

  • 78
  • 10
  • 4 Hours ago

Collab with @amar._.editor • Part1/intro:me Part2:him • Sdt: @aimanstress

  • 15
  • 1
  • 4 Hours ago

Tgk apa tuuu👀💓❤ #ejenali

  • 41
  • 0
  • 4 Hours ago

Hope you guys like it and happy birthday @farhnxstress 🥺❤️hope you like it!! [dt tagged] Pc cr : @s.jinjoonnie Ac : @alibbbdits._ #videostar#ejenali#ejenalithemovie #happybirthday #videostarcodes #ejenaliedit

  • 32
  • 23
  • 4 Hours ago
  • 50
  • 1
  • 4 Hours ago

Cinco / Jennie ✊🏻 Dia juga merupakan antara watak tercantik dalam Ejen Ali Series 💛 Mengikut apa yang min baca, majoriti cakap yang ni ••• #ejenali #ejenaliya #ejenalicia #ejenkhai #ejenbulat #ejenmika #ejenchris #ejeniman #ejengeetha #ejenrizwan #ejenleon #ejenbakar #ejenrudy #ejenmoon #ejenzass #ejenzain #ejendayang #ejendjin #ejenganz #ejenalithemovie #explore #cinco #jennie #numeros

  • 181
  • 8
  • 4 Hours ago

Hmm... Ali walaupun kebudak budakan, hatinya sangat baik, sama mcm hati uncle.. #ejenali #ejenaliciaoffcial #ejenzass

  • 30
  • 1
  • 4 Hours ago

MIC DROP! . Sorry not sorry for the glitch:") It's fail I hate it (Post ulang) . CR:me AC:@pjmochiie //Don't repost⚠️⚠️⚠️//

  • 177
  • 20
  • 4 Hours ago
  • 5
  • 0
  • 4 Hours ago

Minuman ni gambar orang bersukan pada packaging sebab gula nya tinggi .. . So tak sesuai :- ▶️ utk mommy preggy yg tengah lapar⠀ .⠀ ▶️ utk monmy BF yg nak alas perut⠀ .⠀ ▶️ utk minuman harian..⠀ .⠀ ▶️ sarapan ideal..⠀ .⠀ ▶️ kanak2 mnum sebelum g sekolah..⠀ .⠀ ▶️ buat cecah biskut petang2 atau malam sebelum tidur 🤦 .⠀ ▶️ buat ais kepal viral⠀ .⠀ ▶️buat mnum coklat ais dgn nasi goreng time dinner⠀ .⠀ ▶️ utk mnuman panas utk org2 tua⠀ So now dah tau kenapa berat naik ye🙈🙈⠀ . Life is always wonderful as long as you stay positive 😊 . Online Coaching Intake February 2020 . 📲 Click link Whatsapp di bio @mai_zainol untuk detail . Coach Mai - 0123012783 . #neelofa #carakempisperut #mfmirafilzah#neeraazizi #jjcm #carakecikpaha#putrajayamalaysia #ctdk #nasipadang #carakuruscepat#videomasakan #programkurus#hantarankahwin #kurustanpaberlapar#vivyyusof #dramasangat #neelofa #mercedesbenzmalaysia #ejenali #programkuruscepat#dianadanielleb #misteritasikbiru#caramudahkurus #jurulatihkurus #vivyyusof #kurusmenawan  #makansedapkurus

  • 21
  • 0
  • 4 Hours ago

Adult Ejen Ali #ejenali #dailysketch

  • 11
  • 0
  • 4 Hours ago

For:@titaniaratujaya Save? Izin!_______ yg mau dibuat? Dm! {HANYAKONTEN}tag seseorang #boboiboy #boboiboyfans #ejenali #ejenalifansindonesia #ccpboboiboy #ccpindonesia🔥💢 #ccpejenali #ccpfans #ccpedits🎥 #ccpeditor #lfl💛lfllflfllffllflflflflflflflflfllflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflfllflflflflflflflflfllflfllflflflflflflfllflflflflflllfl #lfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffL❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #lflflflflflflflflflflfl

  • 1
  • 0
  • 4 Hours ago
  • 1
  • 0
  • 4 Hours ago

Bru prtma kli buat pke alight motion:3 Btw mkasi uda ajarii wey @s.jinjoonnie 😀 • • • • • • • #ccptutorial #ccpedits #alightmotionedits #boyvers #blazexteam #icexsq #springwindgrp #ejenaliedit #ejenali #ejenalifans #ejenalithemovie #ejenaliedit #boboiboygalaxy

  • 107
  • 36
  • 4 Hours ago

Dh la nerd,bising pulk tu pstu acah eiii geram je jenny ngn budk nie spe eh nama dia🙄😌🤟🏻 #ejenali

  • 56
  • 11
  • 5 Hours ago

Sesiapa yang nk saya folowback dm tau.bila saya on saya folowback Support 1k followers pls 🥺. Pls promote this acc. • | 🚫 KALAU NAK REPOST, SILA TAG AND. PROMOTE ALSO 🚫 | • #ejen #ejenalilicia #ejenrizwan #ejenalifans #ejenalicia #ejenalimusim2 #ejenali #ejenmoon #ejeniman #ejenrudy #ejenzass #ejenalithemovie

  • 37
  • 1
  • 5 Hours ago

Tengok gambar Ali ni Alicia Rasa rindu dekat keluarga kandung Alicia😢 . . . . . #ejenali #ejenalicia #ejenaliya #ejencomot

  • 17
  • 0
  • 5 Hours ago

Agent : Tekno 😎 Ketua teras : Agent Dayang 😎 Pembimbing : Agent Geetha 😎 Anggota : Ali , Khai , bulat 😎 #ejenali#ejenkhai#ejenbulat#ejengeetha#ejendayang 😎😎😎😎😎

  • 5
  • 0
  • 5 Hours ago

Animation Test 1 - Idk why I made this It was supposed to have music tho but Kinemaster is a jerk smh And yes this is an Ejen Ali reference :') - #ejenali #ali #EjenAliTheMovie #EATM #ejenaliya #aliya #ejenalianimation #mamadihatimu #musicbox #musicboxanimation #flipaclip #test #testing #animationtest #animation #art #digitalart #digital #sketch #doodle #roughanimation

  • 79
  • 2
  • 5 Hours ago

Kalau energi mak ali tak habis, takkanlah mak ali meninggal😢 . . . . . . . . . . . . . #ejenali #ejenaliya #ejenbakar #comot #ejenleon #ejendayang #ejenzain #ejenbulat #ejenkhai #ejenalicia #ejenroza #ejenjet #ejeniman #ejenmoon #ejenrudy #ejenzass

  • 5
  • 0
  • 5 Hours ago

"Everything in our power to keep you SAFE" Dihlih iftir ifficts niib 😭🤣 Ac and ib : mine ! #ejenaliamv #ejenali #ejenalicia #ejenaliedit #ejenaliciaedit #ejenalilicia #alilicia #ejenrudy #ejeniman #ejenrudyman #rudyman #edit #badas ? #aftereffects

  • 47
  • 19
  • 5 Hours ago

Post dari @alicianwro Gambaran ejen Alicia dan ejen Ali ★BERTINDAK SEGERA #ejenali #ejenalicia

  • 16
  • 2
  • 5 Hours ago

FAULT LINE CAKE - MERMAID Kek KHAS buat anak buah saya, SARAH. 😁 Pandai Sarah pilih kek ehh... Happy Birthday Sarah comel. Moga jadi anak solehah bila besar nanti ❤ Fault line tu saya pakai Orange Sheen Spray Colour. Cover cake tu pakai fresh cream. Biasa fresh cream ni, tak sesuai dengan colour camni. Tapi, saya cuba jugak lah. 😅 Alhamdulillah...ok ker? Jadi ker fault line? #sofiabakery03 #kek #kekharijadi #birthdaycake #kekharilahir #kekulangtahun #frozencake #kekkahwin #perkahwinan #keksedap #kekcantik #kekhantaran #selayang #gombak #rawang #batucaves #sungaibuloh #selangor #putrajaya #kl #weddingcake #malaywedding #ejenalicake #rainbow #moistchocolatecake #ejenali #didiandfriendscake #faultlinecake #mermaidcake

  • 4
  • 0
  • 5 Hours ago

Komik: pickup line😜 Sorry klw ali buat pickup line x menjadi Slide>> Just enjoy👌 #ejenali #ejenalicia #pickupline

  • 51
  • 1
  • 5 Hours ago

Comel comeii ✨ Tengok sampai habis ada "kucing" baruu 😏 . . Ada pic yg icha ambik dari @ejen_ali.iris #ejenalicia #ejenali #ejenalithemovie #ali

  • 26
  • 2
  • 5 Hours ago

Siapa ada giant poster Ali dan Alicia? 😀 saya dapat percuma masa beli Komik Ejen Ali the Movie di Cyberjaya hujung tahun lepas.😉 #ejenali #ejenalithemovie #animasi

  • 18
  • 2
  • 5 Hours ago

What happened here? _______________________________ #cartooncomic #ejenali #ejenalithemovie #ejenalikomik #shortstories #quotes

  • 2
  • 0
  • 5 Hours ago

Komik:By me😉 Baru try nak buat komik sikit,enjoy😻 . . . .#ejenali #ejenalithemovie #ejenalicia #ejenalilicia #komik Part 1☺

  • 30
  • 3
  • 6 Hours ago

Ali rindu mama Yang selalu layan Ali waktu kecil2 dulu😭😭😭😭 . . . . #ejenali #ejenaliya #ejenbakar #ejenalicia

  • 19
  • 0
  • 6 Hours ago

Ejen Ali fakta❤ Terjawab sudah persoalan yang sering kita tertanya-tanya✨ #EjenAli #EjenAliTheMovie #EjenAliya #EjenAliNeo #EjenAliEdits #EjenAliFakta #EjenAliMisiNeo

  • 397
  • 2
  • 6 Hours ago
  • 6
  • 0
  • 6 Hours ago

Wat?! 😏 . . . Yeaa hahhahha 😅😌😂 . . . Hek uncle icha e. Zain lawh! 😂 . . . Sian ali 💔✨ . . . #ejenalithemovie #ejenali #ejenalicia

  • 93
  • 8
  • 6 Hours ago

Coming soon "about me" Edit:@raaisaaz Im admin #alicia#ejenalicia#ejenali#ejen#aliciaedit

  • 5
  • 0
  • 8 Hours ago

Ejen Ali The Movie #ejenali #bestanimation #sedih

  • 10
  • 1
  • 13 Hours ago
  • 19
  • 1
  • 6 Days ago