Hashtag: #explorebali

3,563,242 Posts

Recent Posts

Here are some of the awesome things you can do, explore Nusa Penida 2 Days 1 Night including West & East Side of the island and discover underwater life on boat trip snorkeling! . . Itenerary : . Day 1: Kelingking Beach, Broken Beach, Angel Billabong, Pohon Cinta, Crystal Bay. . Day 2: Diamond Beach, Atuh Beach, Tree House Molenteng Pelilit, Raja Lima , Teletubies Hills. . Boat Trip Snorkeling Spot: Gamat Bay & Wall Point / Toya Pakeh / GT point. . Included : * Villa with Swimming Pool, AC & TV. * Fastboat from Sanur to Nusa Penida return * Breakfast in Villa * Private Car + Driver + Petrol for 2 days * Lunch in Restaurant for 2 days * Snorkeling set * Fins for snorkeling * Snorkeling Boat Trip * Mineral Water * All enterance fee for all spots . More Info & Reservation: Whatsapp: +6281999666066 Email: info@balilivin.com . website: www.balilivin.com/tour/nusapenida2d1n

  • 2
  • 1
  • 1 Minute ago

H I D D E N . C A N Y O N \\ TOF! Heel toevallig waren we tegelijk op bali, onze gezellige vrienden nodigde ons uit voor een actieve dag! We spraken af in het oosten van Bali voor een tour door de hidden-canyon! Met een gids volgde we de route door het water, over stenen en langs glibberige rotsen. In de watertas ging natuuuuurlijk de camera mee, byfar het meest risicovolle wat ik hem ooit heb aangedaan. Maarja, wel toffe plaatjes natuurlijk;) Bedankt @frank.beets 😜 @lisannevreijsen @frank_putto 💕 Was een top-dag! . . . #travelphotography #travel #traveling #travelcouple #islandlife #travellers #tropical #seetheworld #adventure #luxurytraveler #hotspot #vacation #balinese #bali #indonesia #baliindonesia #balitrip #balilife #ubud #baliisland #baliholiday #explorebali #balineseculture #travel #wanderlust #island #hotspotbali #balihotspot #reisverhalenvanyvonne #hiddencanyon

  • 2
  • 0
  • 3 Minutes ago

Pura Ulun Danu di Beratan, Kabupaten Tabanan, Bali. Pura ini yang didirikan pada 1634 Masehi, selain menjadi tempat peribadatan juga salah satu tempat yang kerap dikunjungi wisatawan karena pesona alam dan berada dekat Danau Beratan yang indah. #bali #indonesia #travel #temple #puraulundanu #danauberatan #nature #baliindonesia #instatravel #lake #balilife #photooftheday #puraulundanubratan #instagood #explorebali #sky #beautiful #travelling #trip #travelphotography #photography #summer #wanderlust #photosspeak

  • 13
  • 0
  • 3 Minutes ago
  • 0
  • 0
  • 4 Minutes ago

You need to understand like at least 3 things.. Yang pertama you need to understand that you can’t control everything, kedua you need to understand that everything is gonna have consequences, dan yang ketiga you need to understand that everything is gonna past.. Good morning 🏝 Take me back ⛱

  • 17
  • 1
  • 10 Minutes ago

. #anglesbillabong "lets share your amazing moment with @nusapenida_holiday" "Travelling 》adventure 》snorkel 》tour island etc. ~~~~~~~~~~~~~~~~~ Info & book now ✔👇: 📲WA/Call : +6282 247 267 885 📲line id : nusapenida_exolorer 📧 nusapenida.holidays@gmail.com .#TheWeekOnIstagram . . . #nusapenida #raffinagita1717 #nusapenidaholiday #bali #ilovebali #indonesia #balipedia #baliadventure #latepost #wisata #baliholiday #travelawesome #beach #iloveindonesia #balidayli #holiday #visitindonesia #travelstoke #wonderfullindonesia #explorebali #like4like #balicili #travelers #indonesiatraveler #balitravel #like4like #likeforfollow #amazing #view

  • 5
  • 0
  • 13 Minutes ago

Best friend: they know how crazy you are and still choose to be seen with you in public ✨🌸#balicosyvilla Shot by @lulururu95 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Bali Cosy Villa – A Stylish Honeymoon Villa Managed by @iniviehospitality . #balicosyvilla is stylish villa designed for honeymooners with perfect Jacuzzi. . Featuring One Bedroom Villa with Private Pool and Jacuzzi which is completed with villa facilities, living area and kitchenette. Personalize and friendly staff will warm welcoming and very happy to assist what you need during stay. Perfect and quiet location in Legian which is only 30 minutes drive from Ngurah Rai International Airport and near by many Cafes, Restaurants, Famous Legian Beach, Double Six Beach and Potato Head Beach club that make you have perfect holiday in Bali. . Book thru our website by using special promo code TRIP88 to get lower rate ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• + 8 villas of One Bedroom Villa with Private Pool and Jacuzzi •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Special packages are available: ~ Romantic Honeymoon ~ Romantic Proposal ~ Romantic Gateway ~ Birthday Surprise ~ Anniversary Grab it now and make your trip to be unforgettable one. •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• THE BEST RATE GUARANTEE FOR DIRECT THAN OTHER SOURCES BOOKING For further information and inquiries, please contact us: 📍 Jl. Pandawa No. 3 Legian, Bali - Indonesia 80361 📲 +62 85215456600 ✉ info@balicosy.com 💻 www.balicosy.com •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #bestvilla #balipedia #onebedroomvilla #onebedroomprivatepoolvilla #romanticvilla #romanticvillabali #villaforhoneymoon #insight_bali #balilife #balibucketlist #theluxurybali #thebalibible #bestofbali #balidaily #balicili #balichronicles #balibuddies #thebaliguidelide #explorebali #baligasm #baligooofficial #balilocal #liburanbali #thebaliguru #honeycombersbali

  • 3
  • 0
  • 15 Minutes ago

Nikmati Paket tour Nusa Penida 1 hari / (one day trip) langsung balik ke sanur bersama dengan teman saudara kerabat pacar atau pasangan anda, untuk mengexplore Alam Nusa Penida yang asri dan wow gitu…. • Yuk ! Explore pulau nusa penida bareng kami @nusapenidabesttour • Kami menyediakan: Paket tour 1 hari nusa penida • INCLUDE : - Tiket fastboat return / pp - lunch / makan siang - mineral water - driver as tour guide - fee entrance ticket - private car • EXCLUDE - pick up & drop hotel (bisa dibantu) - pengeluaran pribadi - tip sukarela • ITINERARY - jam 7.00 Meeting point di pantai sanur Untuk Konfirmasi kehadiran • - jam 8.00 Berangkat dari pantai sanur menuju nusa penida • - jam 8.50 tiba dipelabuhan nusa penida • - pkl 17.00 balik ke pantai sanur • Private tour peserta tidak digabung dengan group lainnya • Pilih salah satu tujuan wisata ( west / east ) West trip - Angel billabong - Broken beach - Kelingking beach - Crystal bay beach - Paluang cliff East trip - Atuh cliff - Atuh beach - Diamond beach - Rumah pohon / pulau seribu - bukit Teletubbies Price one day trip Min 2 orang idr 600.000/person Min 3 orang idr 500.000/person Min 4 orang idr 450.000/person Min 5 orang idr 400.000/person Min 6++ orang idr 350.000/person [ Extra charge for foreigner idr 150/person ] Info trip & booking [whatsapp]: +6282339962562 [Instagram]:@nusapenidabesttour [Website] : www.nusapenidabesttour.com NOTED : KEEP BALI CLEAN • • #nusapenidabesttour #nusapenidatourr #nusapenidatour #nusapenidatourpackage #nusapenidatrip #opentripnusapenida #nusapenida #brokenbeach #nusapenidatours #pakettourbali #explorebali  #balitour #explorenusapenida #pakettournusapenida #wisatanusapenida #tournusapenida #tripnusapenida #indonesia #sewamobilbali #penida #lembongan #nusapenidapromotour #travelnusapenida #kelingkingbeach #paketnusapenida

  • 0
  • 0
  • 15 Minutes ago

Wisnu & Garuda statue... Indonesia Garuda Wisnu Kencana statue (also GWK statue) is a 122-meter tall statue located in Garuda Wisnu Kencana Cultural Park, Bali, Indonesia. It was designed by Nyoman Nuarta and inaugurated in September 2018. The total height of the monument, including the 46-meter base pedestal is 122 m (400 ft). The statue is about 30 m (98 ft) higher than the Statue of Liberty . . . . . ........................................................................... DM for more info, packages or trip idea ........................................................................... Want to know other information please feel free to contact me call or whatsapp. Whatsapp: +6287720602401 FB : Kinship Dewa Instagram : @kinshipbalitour Twitter : @kinshipbalitour Line ID : kinshipbali45 Linkedin : kinship bali tour Website: www.kinshipbalitour.com Don't forget to tag beautiful spot in Bali with @kinshipbalitour and always use hastag #letstripbali Klik 💜 for beautiful scenery's Bali! =============================================== #Bali#kinshipbali#explorebali#balivacation #thebaliguideline #baliindonesia #thebalibible #travelblogger #bucketlist #letstripbali #tripadvisor #bali_travel_planner #bali #indonesia #southbali #temple #wisnu #kencana #gwk

  • 2
  • 0
  • 16 Minutes ago

🅽🆄🆂🅰 🅿🅴🅽🅸🅳🅰 迫不及待想跳海 #amazingview #asiatravel #baligasm #wanderlust #traveldaily #vacationvibes #nusapenidabali #instatravel #nusapenida #passportready #beachlife #girltravel #photooftheday #bestvacations #bali #explorebali #nusapenidaholiday #nusapenidatrip #instatraveling #mytravelgram #baliindonesia #balitravel #igtravelworld #峇里島 #旅遊部落客 #旅行

  • 6
  • 1
  • 16 Minutes ago

Everyone is a Chef! 👩🏻‍🍳 . . Join our Cooking Class only at Tonys Villas and Resort . . Book now at: 📩: reservation@balitonys.com ☎: (+62 361) 4736166 . --- #tonysvilla #bali #seminyak #tonysvilla #balilife #explorebali #holiday #vacation #travelblogger #balilife #traveling #balivibes #staydifferent #villainseminyak #stayinbali #staydifferent #cookingclass #seminyak #balinese #food #balinese

  • 4
  • 0
  • 17 Minutes ago

#bali mendarat KAOS MUSIK #testimoni Material: full cotton combad 30s All size ( size M atau L aman) Price list: Satuan Rp 65,000,- 3 pcs Rp 60,000,-/pcs 6 pcs Rp 55,000,-/pcs Lusinan Rp 50,000,-/pcs Fast respon: Wa: 085721260809 Line: @apuygaara #pendakiindonesia #gondrong #testimony #bajubandmurah #bandungpisan #instanusantara #instasunda #jajanmetal #jualkaosmusik #jualkaosband #jajananbandung #testimonial #jajanrock #gondrongers #bajuband #bajumusik #bajumusikmurah #kaosbritpop #kaosgaruk #kaosmusik #explorejogja #explorebandung #explorebali #explorejakarta #explorebogor #jajankaos #expeloremakasar

  • 2
  • 0
  • 18 Minutes ago

The kind of magical night that makes me want to caption this with Taylor Swift lyrics. 💁🏻‍♀️🌙 #bali #nusapenida #ubud #kuta #uluwatu #jimbaran #sanur #canggu #balicili #seminyak #nusalembongan #sunset #sunrise #baliisland #nusadua #gilitrawangan #nusapenidatrip #explorebali #holiday #thebalibible #balilife #infodenpasar #paradise

  • 2
  • 0
  • 20 Minutes ago

. Perhatikan foto pertama dan kedua ! Banyak banget nemu yg kayak begini, koq tega banget gitu udah di fotoin bagus2 sm istrinya pas giliran gantian ancur bener, ada yg blur, miring, pas dapet bagus malah ekspresi muka ga di kondisikan 🤣 next trip aku mau bawa @yeenncii aja di dalam koper biar motonya bagus wkwk #tetapbersyukur . #yayujourneysbali #garudawisnukencana #explorebali #wonderfulbali #wonderfulindonesia

  • 6
  • 2
  • 21 Minutes ago

Nusa Penida Private Tour ------------------------------- --------------------------------‐------------ #wisata #liburan #jalanjalan #nusapenida #bali ------------------------------- #explorenusapenida #explorebali #exploreindonesia #pakettour #pakettourbali #pakettourmurah #objekwisata #paketwisata #paketwisatabali #paketwisatamurah #baliexplore #balitour #balitransport #balidriver #wisatabali #wisatajogja #wisatajakarta #wisatabogor #wisatamalang #wisatabandung #wisataindonesia #pesonaindonesia #indonesiaparadise #wisatabatam #tempatwisata ---------------------------------- Info / Booking📞WhatsApp:085239571888 Ayoo Join bersama @dewabawet_nusapenidatrip ----------------------------------

  • 31
  • 0
  • 23 Minutes ago

Private Trip Murah Nusa Penida Bali, Meet Point di Pelabuhan Sanur (Port) Bali. 2orang = 500.000/pax 3orang = 475.000/pax 4-5orang = 450.000/pax 6-7orang = 400.000/pax 8-10orang = 350.000/pax ======================== Destinasi : # Kelingkingbeach # Brokenbeach # Angelbillabong  # Cristalbay (Bonus) Bila waktu memungkinkan. - Meet point jam 08.00 pagi di pelabuhan sanur bali. - Selesai jam 16.00 sore. ======================== Biaya sudah termasuk (Include) : . . -Tiket Speedboat PP (pelabuhan sanur ke toya pakeuh port) -Transportasi motor selama di nusapenida -Makan Siang -Local guide ======================== Biaya belum termasuk (Exclude) : -Tiket Pesawat -Transportasi dari rumah masing masing peserta ke pelabuhan sanur. -Biaya keperluan pribadi ======================== Tersedia Trip destinasi Lainnya ke Gilitrawangan (Lombok), Bromo, Jogja, Karimun Jawa, Pulau seribu dll cek di akun @tripmurah_id 👇👇👇 Contact info : +62821-2505-7125👈 Official instagram : @tripmurah_id #nusapenidatrip #nusapenida #nusalembongan#tripnusapenida #nusaceningan #ubud #uluwatu #nusapenidatour #explorebali #onedaytrip #balidaily #balicili #bali #baliindonesia #travelindonesia #jalanjalan #indonesiatravel #opentrip #privatetrip #holiday #liburan#tournusapenida #travelnusapenida #travelbali #likeforlike#tripnusapenida #seminyak#explorenusapenida

  • 0
  • 0
  • 24 Minutes ago

Blue-light district in Seminyak.

  • 1
  • 2
  • 24 Minutes ago

Ini tempat kalo nyari di maps pasti susah karena masuknya ke gang atau jalan kecil. Kmaren sempet salah masuk malah ke villa org 😅. Dan kalo ke sini yg pas itu sore jangan siang belong Kaya yg gua lakuin. Tapi ada hikmahnya si dateng siang tempat nya jdi agak sepi 😁. . . . #parapejalan #travels #bali #explorebali #indonesia_paradise #indotravellers #ayodolan #livefolkindonesia #hellonusantara #bukitcampuhan #ubud #folkscenary #travelstuff

  • 29
  • 2
  • 24 Minutes ago

Private Trip Murah Nusa Penida Bali, Meet Point di Pelabuhan Sanur (Port) Bali. 2orang = 500.000/pax 3orang = 475.000/pax 4-5orang = 450.000/pax 6-7orang = 400.000/pax 8-10orang = 350.000/pax ======================== Destinasi : # Kelingkingbeach # Brokenbeach # Angelbillabong  # Cristalbay (Bonus) Bila waktu memungkinkan. - Meet point jam 08.00 pagi di pelabuhan sanur bali. - Selesai jam 16.00 sore. ======================== Biaya sudah termasuk (Include) : . . -Tiket Speedboat PP (pelabuhan sanur ke toya pakeuh port) -Transportasi motor selama di nusapenida -Makan Siang -Local guide ======================== Biaya belum termasuk (Exclude) : -Tiket Pesawat -Transportasi dari rumah masing masing peserta ke pelabuhan sanur. -Biaya keperluan pribadi ======================== Tersedia Trip destinasi Lainnya ke Gilitrawangan (Lombok), Bromo, Jogja, Karimun Jawa, Pulau seribu dll cek di akun @tripmurah_id 👇👇👇 Contact info : +62821-2505-7125👈 Official instagram : @tripmurah_id #nusapenidatrip #nusapenida #nusalembongan#tripnusapenida #nusaceningan #ubud #uluwatu #nusapenidatour #explorebali #onedaytrip #balidaily #balicili #bali #baliindonesia #travelindonesia #jalanjalan #indonesiatravel #opentrip #privatetrip #holiday #liburan#tournusapenida #travelnusapenida #travelbali #likeforlike#tripnusapenida #seminyak#explorenusapenida

  • 0
  • 0
  • 24 Minutes ago

I've always wanted to fly 🦸🏼‍♀️

  • 12
  • 1
  • 25 Minutes ago

Private Trip Murah Nusa Penida Bali, Meet Point di Pelabuhan Sanur (Port) Bali. 2orang = 500.000/pax 3orang = 475.000/pax 4-5orang = 450.000/pax 6-7orang = 400.000/pax 8-10orang = 350.000/pax ======================== Destinasi : # Kelingkingbeach # Brokenbeach # Angelbillabong  # Cristalbay (Bonus) Bila waktu memungkinkan. - Meet point jam 08.00 pagi di pelabuhan sanur bali. - Selesai jam 16.00 sore. ======================== Biaya sudah termasuk (Include) : . . -Tiket Speedboat PP (pelabuhan sanur ke toya pakeuh port) -Transportasi motor selama di nusapenida -Makan Siang -Local guide ======================== Biaya belum termasuk (Exclude) : -Tiket Pesawat -Transportasi dari rumah masing masing peserta ke pelabuhan sanur. -Biaya keperluan pribadi ======================== Tersedia Trip destinasi Lainnya ke Gilitrawangan (Lombok), Bromo, Jogja, Karimun Jawa, Pulau seribu dll cek di akun @tripmurah_id 👇👇👇 Contact info : +62821-2505-7125👈 Official instagram : @tripmurah_id #nusapenidatrip #nusapenida #nusalembongan#tripnusapenida #nusaceningan #ubud #uluwatu #nusapenidatour #explorebali #onedaytrip #balidaily #balicili #bali #baliindonesia #travelindonesia #jalanjalan #indonesiatravel #opentrip #privatetrip #holiday #liburan#tournusapenida #travelnusapenida #travelbali #likeforlike#tripnusapenida #seminyak#explorenusapenida

  • 0
  • 0
  • 25 Minutes ago

It's our big day today!!! Growing up is never easy. You hold on to things that were. You wonder what's to come. However all our guests teaches us how to be the best possible version that a restaurant and coffee bar could be. Be learnt that even though you're growing up, you should never stop having fun. 24 is a big number. We thank you for growing strong with us. Tonight we will hold a birthday dinner party. Let's join our celebration start from 7pm. Our house will be full of entertainment, food, and drinks. Please reserve your spot to TUTMAK 0361 975754. Celebrating our 24 CARATS: 2Gether 4 Carrying with ARTS! ------------------------------- HAPPY HOURS 3-6PM 🥃🍹🍸🍷🍺 Buy 2 Get 1 Free Cocktails / Beers / Wine ------------------------------- #onstage this afternoon 👇 🎙 @sijiband SIJI BAND LATINA 🎸 Wednesday Oct 23th 2019 ⏰ 5.30 PM onward 🍻 Celebrating 24 YEARS OLD BIRTHDAY (Birthday Dinner Start at 7PM) ------------------------------- #tutmakwarungkopi #deliciousbali #ubudlife #localguides #explorebali #wisatakuliner #ubudurestaurants #foodrecommend #baliadvisor #ubudvegan #foodinubud #ubudstyle #livemusic #cocktails #instafood #healthyfood #ubudeats #kulinerbalihalal #healthylife #indonesianfood #ubudfoodie #livemusic #redwine #ubudbaliindonesia #tutmaktips #celebratelife #celebratelove #birthday #birthdaymonth #birthdaycelebration

  • 6
  • 0
  • 27 Minutes ago

Coral reefs thrive in warm, tropical water. They only occupy less than 0.1% of the world‘s ocean area and yet, are home to more than 25% of all marine organisms. I wish it can be my home too 🐠

  • 91
  • 4
  • 27 Minutes ago

Pagi dengan pemandangan nan indah Reguler Open Trip, Bromo Midnight (everyday / tiaphari / bendina) 🔖 Only 250k /pax 📍 Mepo Malang Kota ✔️ Minim Daftar 1 Orang ✔️ Pasti Berangkat ____________ ➡️ Tujuan : 1. Sunrise Point Bukit Penanjakan 2. Parkiran (Gunung Batok, Kawah Bromo, Pura Luhur Poten) 3. Pasir Berbisik 4. Bukit Teletubies / Savana # Bebas berhenti sesuka hati ____________ ➡️ Include : 1. Shuttle AC PP 2. Jeep 4wd 3. HTM & Retribusi 4. Mineral Water 5. Masker 6. Guide Lokal 7. Dokumentasi Foto 8. Jodoh, asal mau usaha 🤭 ____________ ➡️ Noted : • Shuttle Car (Mobil Pribadi) • 1 Jeep 6 Orang • WNA +300k /pax • Mepo Batu +50k /pax ____________ #bromotravelguide #opentrip #opentripbromo #bromo #tripbromo #bromotrip #tourbromo #bromotour #wisatabromo #jeepbromo #surabayahits #exploresurabaya #amazingmalang #exploremalang #bandunghits #bandungbanget #explorebandung #jakartahits #explorejakarta #exploresemarang #explorejogjakarta #malioboro #explorebali #kutabeach #explorebogor #exploremalaysia #exploresingapore #pesonaindonesiatimur

  • 2
  • 0
  • 28 Minutes ago

Jaipong dance is a traditional dance originating from West Java, played by young people with energetic and happy. You can enjoy this dance every 1 PM in the afternoon at Amphiteater . . . Tari Jaipong adalah tari tradisional yang berasal dari Jawa Barat yang diperankan oleh muda mudi dengan energik dan gembira. Kamu bisa menikmati tarian ini setiap jam 1 siang di Amphiteater . . . #gwk #gwkbali #gwkculturalpark #gwk2019 #discoverbali #explorebali #bali #balinese #balilife #balineseculture #baligasm #balineseart #visitbali #wonderfulindonesia #destinationbali #beautifuldestination #travel #traveling #travelphotos #travelpostdaily #amazingplace #amazingpicture #MelalikeGWK #gwkculturalparkbali #gwkbali2019 #culturalpark #garudawisnukencana

  • 37
  • 0
  • 30 Minutes ago

Have a Beautiful Day! Happy thoughts, smiles, good vibes. Bali . . . Great shot made by @terplanet Hey, Need 4G SIM Card?! We are K-Concierge, Provides 4G BALI SIM Card registered, includes GB, Calls and SMS packages. SIM CARD coming with, free Travel Assistant 12/7 from 8 am till 8 pm, Claim and Enjoying the Discounts at 100++ top places of Restaurant, Spa, Shopping, and Night Clubs in Bali. Please check it out for booking! www.mythingstodoinbali.com Email : kibarer.concierge@gmail.com Page on FB: Kibarer Concierge Phone : +6285937001223

  • 9
  • 1
  • 30 Minutes ago

𝓐 𝓳𝓸𝓾𝓻𝓷𝓮𝔂 𝓸𝓯 𝓪 𝓽𝓱𝓸𝓾𝓼𝓪𝓷𝓭 𝓶𝓲𝓵𝓮𝓼 𝓫𝓮𝓰𝓲𝓷𝓼 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓪 𝓯𝓪𝓫𝓾𝓵𝓸𝓾𝓼 𝓹𝓪𝓲𝓻 𝓸𝓯 𝓼𝓱𝓸𝓮𝓼 . - Order our product via : WhatsApp : 083807580540 Line : @jgf4592k ( Use " @ " ) Shopee : dreamescape.id Facebook : Facs.id

  • 3
  • 1
  • 31 Minutes ago

Through unstructured exploration, we foster the development of imagination and creativity. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #happychildhood #familylove #happykids #familiesareforever #bestschool #balischool #familyfirst #childhood #sekolah #exploreindonesia #igersbali #explorebali #ci_bali #thebalibible #unlimitedbali #iphoneography #iphoneonly #iphonesia #iphoneography #trihitaalam #ecoschool #environmentaleducation #funlearning

  • 10
  • 0
  • 31 Minutes ago

Magnificent view of the ocean and stared sky as the part of magical nature Bali! 🍃😍 Tag your friends who wanna stay here with... . . 📍 Location : Bubble Hotel , Nyang nyang Beach Bali Indonesia 📽 Amazing video by : @yaszre . . Let's share your amazing experience use hastag #deparadisebali to the world 🖤 . . Explore Bali with @deparadise.tour Tour Planner : +62 81903011995 (Whatsapp) www.deparadisetour.com

  • 9
  • 1
  • 31 Minutes ago

I actually wasn’t leaving Bali without a monkey selfie. 🐒 — #SmallFryAngie #Bali

  • 113
  • 13
  • 32 Minutes ago

. The Ubud Art Market, locally referred to as 'Pasar Seni Ubud' is located opposite the the Puri Saren Royal Ubud Palace and is open daily. Here you can find beautiful silk scarves, lightweight shirts, handmade woven bags, baskets or hats; statues, kites and many other hand-crafted goods. Most of the goods found at the Ubud Market are made in the neighbouring villages of Pengosekan, Tegallalang, Payangan and Peliatan. The location of the Ubud Art Market which is centred among the art producing villages, and being just opposite the royal palace which is a centre point to Ubud itself, make it a strategic shopping place for Balinese handicrafts and souvenirs. NOTE : Keep Bali Clean 👍 📍 Ubud Traditional Art Market, Ubud, Bali 📸 @shuutravels Greetings from bali for 💖 & peace 🗻📍bali | indonesia An Amazing foto from.. . #indonesia #bali #unlimitedbali #thebalibible #explorebali #igersbali #thebaliguideline #balidaily #balilife #exploreindonesia #wonderfulindonesia #thisisindonesia #balipedia #balilove #visitbali

  • 2
  • 0
  • 32 Minutes ago

“We Cook as Good as We Look” ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Derived its name from Kojin, one of the Japanese god of fire, Kojin is specialized in teppanyaki cuisine. Well-trained chef will bring you to our signature teppanyaki that blend local ingredients with Japanese taste. Kojin has strong modern-Japanese decoration and opens for lunch and dinner. It has various menu from sushi, sashimi, tempura, rice bowls, shabu-shabu, sukiyaki and options of noodles ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #kojinbali #kojinubudbali #ubud #ubudbali #japanese #ubudhood #ubudvilla #exploreubud #ubudfood #visitubud #ubudholiday #gianyar #vacation #restaurant #honeymoon #honeycombers #honeymoonbali #balicili #japan #instatravel #delicious #teppanyaki #thebaliguideline #explorebali #balilocal

  • 4
  • 0
  • 33 Minutes ago

Ok universe I hear you. 🙏 So many synchronicities at the festival. At multiple workshops, regardless of the topic, I was asked to think of the end of my life. . ✨The question asked was to think of my key message to the world and consider if I lived it fully. This is my soul answer.✨ . ❤️ My message is: THIS is not a rehearsal. Stop waiting. . Who am I to share this with you? 🤔 🌟 I am a Rebel Spirit. I inspire you to get unstuck from your pain and up level your happiness. 🦋 I know it’s possible to transform your trauma to dharma and transmute your drama to dreams. 📌I promise to activate you to get clarity on your dream life. 😊I give you the tools to create your Dream life today. . . . . . . . . #mastermanifestor #masteryourmanifestation #mindsetmastery #manifestationbabe #happinesscoach #spirituallifecoaching #modernspirituality #manifestationcoach #positivity #dailymotivation #powerofpositivity #positivethoughts #abundanceemindset #spiritual #enlightenment #lifepurpose #lightworker #dreamcatcher #baliholiday #explorebali #baliisland #balineselife #balinese #balilife #balitrip

  • 6
  • 1
  • 35 Minutes ago
  • 2
  • 0
  • 35 Minutes ago

Still in Bali vibes 🌴 3 days exploring Seminyak bersama tim yg terpisah dr tim nya masing2 😂 . . #takemeback #throwback #outing #holiday #bali #dbsirmggoestobali #explorebali #summer #workmates #vsco #vscocam #latepost

  • 31
  • 2
  • 36 Minutes ago

Enjoy your sweet morning ✨🥓🥞#lavievilla Shot by @sebastianhojmark ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• La Vie Villa – Tropical Romantic Villa Managed by @IniVieHospitality . #LaVieVilla designed as tropical romantic villa with intimate ambiance and definitely comfortable for energetic young honeymooners who would spend their lovely time in Bali. A well-known located in Legian where many tourist attractive nearby, famous restaurants, beach club in Seminyak and only 30 minutes drive from I Gusti Ngurah Rai Airport . Featuring One Bedroom Villas with Private Pool and Bathtub which is completed with signature villa facilities. A romantic bathtub set by the bed in each villa that made your stay will be different and memorable one . Book thru our website by using special promo code TRIP88 to get lower rate ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• + 10 villas of One Bedroom Villa with Private Pool and Bathtub •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Special packages are available: ~ Romantic Honeymoon ~ Romantic Proposal ~ Romantic Gateway ~ Birthday Surprise ~ Anniversary Grab it now and make your trip to be unforgettable one. •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• THE BEST RATE GUARANTEE FOR DIRECT THAN OTHER SOURCES BOOKING For further information and inquiries, please contact us: 📍Jalan Pandawa No 88 A Legian - Bali, Indonesia 📲 +6281211006889 ✉ info@lavievilla.com 💻 www.lavievilla.com •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #bestvilla #balipedia #onebedroomvilla #onebedroomprivatepoolvilla #romanticvilla #romanticvillabali #villaforhoneymoon #insight_bali #balilife #balibucketlist #theluxurybali #thebalibible #bestofbali #balidaily #balicili #balichronicles #balibuddies #thebaliguidelide #explorebali #baligasm #baligooofficial #balilocal #liburanbali #thebaliguru #honeycombersbali

  • 7
  • 0
  • 38 Minutes ago

Take note every Wednesday we are having our BBQ Sunset for only 75K per dish. From Squids, Seafood Kebab, Chicken Satay, Prawn and Seafood Brochettes. Happy Hour promotion on Vodka Mixed Buy 1 Get 1 More Free for 100K. So join us from 5pm onwards. Nothin like the vibes of an authentic Bali Beach Bar with its beautiful beach and sunset. #endlesssummer #exploreindonesia #explorebali #balj #ilovebali #balilife #baliliving #sunset #bbq #grillfood #batubelig #beachbar #food #drinks #island #islandliving #islandliving #balifoodies #foodiegodisland #eats #santai #hangloose #lifesabeach

  • 10
  • 1
  • 38 Minutes ago
  • 9
  • 0
  • 39 Minutes ago

Tanda kedewasaan adalah ketika seseorang menyakitimu dan kamu mencoba memahami situasi mereka daripada balik menyakiti mereka. √ √ √ √ √ √ √ √ √ √ √ #bali #indonesia #melali #balinese #explorebali #jalanjalan #melalidibali #foto #indonesiaku #explorin #nusadua #jimbaran #likeforlikes #likelike #followersaktif #instagram #instapic #ista #melani #wonderfullindonesia #boys #asian #muscle #denpasarkota

  • 40
  • 3
  • 39 Minutes ago

Berjanjilah, jika suatu hari aku tak lagi menyenangkan, bertahanlah lebih lama, lalu keraskanlah hatimu untuk tetap tinggal bersamaku. Mungkin saat itu aku sedang berada di titik terbawah, mungkin saat itu semesta sedang menguji kesungguhanku atau mungkin saat itu yang kubutuhkan hanya kamu dan dirimu

  • 11
  • 1
  • 39 Minutes ago

Be the sunshine in someone else cloud 🤗😊🥰 Let's cheer up today, lovely people 😍😍 Have a wonderful Wednesday. • Skoebi-do Child Care Centre • 📍Jl Raya Pantai Berawa Br Tegal Gundul Canggu Badung Bali. 📍Jl Batur Sari No. 26 Sanur Bali. WA: +6285100474573 (Canggu) +6285103152058 (Sanur) • #skoebidobali #skoebidochildcarecentre #infocanggu #infosanur #infobali #infodenpasar #preschoolanddaycare #daycaresolution #fun #kids #happykids #happykidshappymom #bali #holiday #explorebali #smileandbehappy #skoebidocanggu #skoebidosanur #kidscornerservice #balilife #kidsactivity #Daycare #daycarebali

  • 1
  • 0
  • 40 Minutes ago

heaven's gate. 🙏

  • 43
  • 1
  • 42 Minutes ago

Indonesia__🌍🗾🛵

  • 18
  • 1
  • 42 Minutes ago

Yucay. Nunca falla Nunca llega tarde Nunca deja de estar Nunca te deja de amar 👇🏻👇🏻👇🏻 Dios_Jesús La belleza que realmente enamora está en tu alma y en tu forma de ser 😊👏 Cafecito para el Frío 🍓 ASTRONAUTA 🐺 JOHANN VERA 🦄 🐺 🦄 🦋 🌼🌺 🐬 ☘️ #explore #travel #wanderlust #explorejogja #photography #exploretocreate #travelphotografhy #travelgram #instatravel #travelling #explorebali #artofvisuals #photooftheday #traveller #travelblogger #explore #nature #beautifuldestinations #explorestheworld #intagood #exploremore #exploremalang #explorelombok #lifeofadventure #explorebandung #adventure #exploresurabaya #roamtheplanet #explorebc #explorers

  • 14
  • 0
  • 2 Hours ago
  • 58
  • 0
  • 23 Hours ago