Hashtag: #instagram

383,569,063 Posts

Top Posts

@cameron.quaint Я люблю смотреть фильмы/сериалы, которые заставляют думать, чувствовать то, что переживает герой. Каждый раз я поражаюсь игре актеров. Они передают чувства так точно, что ты будто следишь за жизнью реального человека. Герои вживаются в свои роли, кричат, бьют все, что попадётся под руку. Это отчаяние, которые они так безупречно показывают ошеломляет. Это хорошо прослеживается в тех сценах, когда они хотят что-либо исправить, но они понимают, что они уже не в силах этого сделать. В семейных сценах. Люди прожившие вместе долгие годы, пытающиеся так отчаянно спасти брак, сделать хоть что-то. Ты чувствуешь эту безисходность вместе с ними. И это ужасно, ведь в реальной жизни так и происходит. Не всегда конечно, но достаточно часто. Ужасно осознавать то, что человек может испытывать такие эмоции по отношению к своему близкому. Тот человек, которого они полюбили остаётся где-то там далеко, в прошлом. Ведь жизнь может сложится и по другому. Учитесь на чужих ошибках. И прежде всего думайте о том как поступаете в первую очередь вы. Не скидывайте это друг на друга. . . 60.#Kelpingstileris #instalike #instagood #instacool #instagram #instafollow #likeforfollow #live #like4follow #people #russia #russian #vsco #vscorussia #vscocam #grilnicabiysk #biysk #barnaul #siberia #novosibirsk #saintpetersburg #selfies #nsk #бийск #барнаул #алтай #сибирь

  • 881
  • 77
  • 2 Days ago

@ga_yo108 개학쒜엣 . . . . . . #팔로우늘리기 #팔로우 #selfie #좋아요늘리기 #댓글반사 #instagram #selca #좋아요반사 #인스타 #좋아요반사 #좋테 #instagood #좋반 #맞팔 #선팔하면맞팔 #일상 #갬성 #좋반 #좋반테러 #선팔 #언팔싫어요 #셀피 #fff #followforfollowback #f4f #follow #likeforfollow #얼스타그램 #셀스타그램 #셀카 #daily #instadaily

  • 755
  • 26
  • 2 Days ago

@v_oksanaa ЩАСТЯ Що робить тебе щасливим насправді? Можливо це хороша музика або посмішка дорогої людини? День, коли ти дійсно виспався і все йде рівно так, як ти його планував?🙂 Для мене це моменти. Так, це те, чого більше не станеться, але я знаю що це було саме зі мною, і я пам'ятаю те, що я відчувала в той період часу і це головне😇 Іноді стає сумно через те, що деяких людей вже немає поруч, але якщо вони пішли значить просто були не моїми. Значить так і повинно бути. Від цього світ не стане гірше або краще, адже раніше я жила якось без них, і мені було цілком добре😊 Мене шалено тішить, коли люди вміють радіти дрібницям, адже саме ці дрібниці в більшості і роблять нас щасливими. Нехай це запах мандаринів перед Новим роком або улюблена пісня в магазині. Неважливо. Якщо ти надаєш цьому значення, значить це важливо для тебе😉 . . . . . #love #instagood #instagirl #photooftheday #happy #beautiful #instagram #instatag #smile #fun #summer #instaday #instalike #bestoftheday #follow #followme #ukraine #ukrainiangirl #kiev

  • 403
  • 17
  • 2 Days ago

@civilengineerblog.oficial Quem aí animaria dimensionar essa ponte da ilha Christmas? . ⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ ✍🏻Use  #civilengineerblog.oficial ⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀ #engenharias #engineer #civilengineering #gestaodeobras #seguranca #engenheiro #engenheirocivil #instagram #insta #job #jobstreet #gerenciamentodeobra #projetos #desingdeinteriores #interiores #arquitetura #arquitectura #architecture #designdeinteriores #estaca #revestimento3d #revestimento #docol #civilengineerblog #alliancerevestimentos3d #revestimento3d #instagood #photography #concreto #decoracaodeinteriores #likeforlikes

  • 3,443
  • 27
  • 2 Days ago

@rabbit__________16 〝riona〟 ・ ・ ・ 初めて思ったよ、、かわいいって、、💖 嘘だよいつもかわいいよごめんネ泣かないで #ぷりんと倶楽部 #プリント倶楽部#プリクラ#プリクラポーズ#jk#sjk#jkブランド#高校生#女子高生#fff#f4f#いいね返し#いいねした人全員フォローする#instalove #Instagram#Insutagood

  • 393
  • 4
  • 2 Days ago

@noa_r02 オールインワン超楽だよね🤤💜 ベージュもほんと可愛い( ; ; ) #fashion #fff #followforfollowback #follow4followback #followers #instafashion #instalike #instagram #purikura #purintokurabu #f4f #l4like #jk2 #オールインワン #black #オールインワンコーデ #いいね返し

  • 655
  • 4
  • 2 Days ago

@5.7mhz 사실상 우리벼리 좀 예쁘지

  • 507
  • 11
  • 2 Days ago

@super_france Follow @hello_rooftops thank you ❂ 📷 by : @micheizzo ❂ Félicitations ✨✨💫 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ❂ chosen by @sohakouraytem @reginesemaan#Super_France #SHzzz_Hub ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ❂ Team 🇫🇷 ❂ @reginesemaan@sohakouraytem ⠀⠀⠀⠀⠀ ❂ visit @hello_france @hello_worldpics @hello_rooftops ##citiesofthew orld #bestvacations #follow #fantastic_earth

  • 7,661
  • 58
  • 2 Days ago

Recent Posts

@seoha8089 그냥그럭저럭~😏 . . #instagram #selfie #daily #ootd #fff #dm #lfl #울산 #구영리 #삼산동 #카페스타그램 #셀카그램 #데일리 #20#97 #23 #직딩 #평일 #주말데이트 #우정그램 #인스타 #셀피 #인친 #맞팔 #선팔 #팔로우 #소통 #일상 #운동하는여자

  • 0
  • 0
  • 8 Seconds ago
  • 4
  • 0
  • 8 Seconds ago

@valentina.jcs Ven lúcete Pa’ no olvidarte💙#instagram#instachile

  • 0
  • 0
  • 8 Seconds ago

@dropnshop06 Apa itu DROPnSHOP? Baca sampai habis ya 👇 DROPnSHOP adalah bisnis jual beli alamat suplier, konveksi, agen barang first hand dan termurah se indonesia. Tersedia suplier baju, hijab, kosmetik, perlengkapan bayi dan anak, jam tangan, tas, sepatu, gadget, aksesoris, peralatan rumah tangga, alat kesehatan, souvenir pernikahan, otomotif, dll. Nah disini disediakan kontak supliernya, mulai dari wa, line, ig, web, marketplace, semuanya lengkap. Jadi jika kamu gabung disni kamu akan diberikan kontak tsb dalam bentuk aplikasi berbasis website. Keuntungan jika kamu join disini : 1. Kontak suplier, memudahkan kamu untuk membeli barang, kamu tinggal hubungi kontak yang kamu dapat dari join di DROPnSHOP ini. Harga yang didapat dijamin murah loh, tapi nggak murahan, semua barang berkualitas ya. 2. Kamu juga bisa buka olshop atau offshop di IG atau marketplace dari data yang kamu dapat dari DROPnSHOP. 3. Data suplier yang kamu dapat bisa dijual ulang. Semua orang butuh supplier, entah itu untuk buks olshop, offshop, atau keperluan pribadi yang jelas kamu akan dapat harga yang jauh lebih murah dan hemat. Terus cara jual dan cara kerjanya gimana? Kerjanya cuma promosi di sosmed yang kamu punya, balesin chat dan kirim file saja. Nggak tau cara jualnya? Jangan khawatir nanti kalau sudah gabung kamu akan di invite ke grup pusat bimbingan. Disitu ada cara2 promosi, tips dan trik pemula lengkap dengan tutorial dan panduannya, bahkan kata2 promosi sudah ada jadi tinggal copas aja. Kamu akan dibimbing dr 0 oleh leader2 berpengalaman dan dibantu para member2 jutawan. Didukung aplikasi berbasis website yang akan menunjang kinerja bisnis dan olshop kamu, sudah tersedia di google playstore dan bisa didownload dari hp masing2 More information : 081213236808 #instagram #likeforlikes #instagood #instago #instadaily #dropnshopofficial #picoftheday #dropnshop2018 #dropnshopindonesia #likeforfollow #dropnshopleader #dropnshopsolo #dropnshopbooming2018 #like4likes #dropnshoptestimonial #like4follow #dropnshophalal #dropnshopbooming #dropnshopjawabarat #dropnshop #dropnshopstrategi #dropnshoppromosikanigmu #photooftheday #dropnshopmurah #dropnshopkece #dropnshopsukses

  • 0
  • 0
  • 11 Seconds ago

@hameirein_ Maaf... Ada banyak kata yang ingin kusampaikan dalam setiap lembaranku tentangmu, tentangmu yang tak mampu kuungkapkan. Tentangmu yang selalu berada dalam pikiranku. Bolehkah kutulis namamu? Bolehkah kau selalu menjadi bagian tokoh utama dalam lembaran kertas itu? Jika boleh dengan senang hati, kuingin kau tak hanya hidup dalam pikiran dan hatiku tapi aku ingin kau hidup selamanya dalam setiap hari-hariku. Sebab aku ingin menciptakan kenangan bukan hanya dalam hari-hari yang dilalui. Namun juga dalam setiap doa dan nafasku. Teruntuk siapapun ia cukup Allah yang tahu. @hameirein_ #hameirein #tentangmu #penulis #pencadubuku #aksara #author #penikmatrasa #perpustakaannasional #instagram #literasi #likeforlikes #sastrawanindonesia #bookstagram

  • 0
  • 0
  • 11 Seconds ago
  • 0
  • 0
  • 13 Seconds ago
  • 1
  • 0
  • 13 Seconds ago

@louisenailsbylouiseliscott MY NEW 24 HOUR ONLINE BOOKING SERVICE! BOOK NOW! DOWNLOAD BOOKSY! SEARCH LOUISE NAILS BY LOUISE LISCOTT, ⬇️ SO SIMPLE, QUICK AND EASY! https://booksy.com/en-gb/instant-experiences/widget/25830 www.birminghamnailsalon.com Over sixteen years experience Louise Nails by Louise Liscott Acrylic specialist 07791412406 #nailtech#acrylic#acrylicspecialist#skilled#selfemployed#business#businessowner#16yearexperience#greatbarr#lovemyskill#rewarding#designs#freehand#3Dartwork#passion#workhard#talented#happy#5starratedbusiness#website#google#followers#instagram#best#crystals#gems#glitzandglam#louisenailsbylouiseliscott#professional#booksy

  • 0
  • 0
  • 14 Seconds ago

@miar.forever20 للتواصل والاستفسار على الخاص🤳🤳#lifestyle #hair #خلطات #instafollowers #followback #beauty #عنايه #بنات #instagram #like4like #smile #makeup#اكسبلورر#جده #جمال #مكياج #اناقة #الرياض #دبي #رغد_دايز #لجين_عمران #organic#جمال #طفل#لايك#متابعين#flowers#صحة#مكياج#زواجات##trendy#beforeandafter

  • 0
  • 0
  • 15 Seconds ago

@betheglamorousdrink [#FAKTA] 7 JENIS MAKANAN untuk kulit sihat bertenaga! 💫 . Adakah anda tahu bahawa kulit kita diperbaharui sendiri setiap 28 hari? Hebatkan! Persoalan yang patut kita tanya pada diri sendiri adalah; adakah kita menjaga dan ‘memberi’ makanan yang cukup supaya kulit anda mempunyai vitamin, mineral dan sebatian yang sesuai untuk membantu menguatkannya? . Berikut adalah pecahan mengapa anda harus menggabungkan makanan ini ke dalam rutin pemakanan anda: . 1 - Brokolili: Sulforaphane bertindak sebagai agen perlindungan terhadap kerosakan matahari. . 2 - Walnut: lebih kaya daripada kebanyakan kacang dalam Omega-3s. Omega-3 membantu mengurangkan radang dalam badan & kulit anda. . 3 - Tomato: mengandungi semua karotenoid utama yang bagus untuk mengekalkan kulit yang sihat. Mereka juga adalah sumber vitamin C. . 4 - Keledek: adalah sumber beta-karoten yang sangat baik yang merupakan antioksidan yang membantu melindungi kulit anda daripada pendedahan cahaya matahari. . 5 - Ikan berlemak: penuh Omega-3 yang membantu mengawal radang kulit yang muncul kemerahan atau jerawat, jadi omega-3 akan membantu melawan reaksi yang mungkin menyebabkan kerengsaan pada kulit. . 6 - Lada Benggala: Lada benggala merah dan kuning adalah salah satu sumber vitamin C tertinggi yang diperlukan untuk mencipta kolagen protein yang menjadikan kulit kuat. . 7. @BeDrink_hq dan #BeLemtox juga adalah sebahagian dari makanan tambahan untuk kulit yang sihat! Nak tahu lebih lanjut? Komen, DM dan whatsapp kami (link di bio) dan kami akan kongsikan fakta dan kebaikan produk ini! . Sumber: (1) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24121007 (2) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17921406 Healthline.com . #HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #BeLemTox #10dayscleanse #produk2dalam1 #slimmingdetox #pakardetox #coloncleanse #belemtoxslimmingliquid #sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #fitness #goodforyou #slimming

  • 0
  • 0
  • 15 Seconds ago

@kan9hua Lemme tell you something, ini pose ketawa garing. Yaudah tawain aja ya. "Hahahaha." #KANGHUA ketawa bareng yuk di kolom komentar. 😌

  • 1
  • 1
  • 16 Seconds ago

@hitman4president This is a good picture to set a bar of comparison for this coming September. - There is definitely some things I know I can change for improvements and I am going for it next week. . . #anyfeedbackwouldbegreat #tryinnagetcomfy #slickdoeshelp #instagram #instabikers #motorsports #motorcycles #berik #shark

  • 0
  • 0
  • 16 Seconds ago

@hyun.sue 부천..이...꾸엑. 왜 여기서 하는거야... . . . . . . .#회의 #세미나 #멀어 #힘들다 #instagram #follow #선팔 #맞팔 #fff #flf #lll #l4l #like4like #f4f #인스타그램 #일상스타그램 #일상 #instadaily #부천 #신사 #지하철 #더워 #あつ

  • 0
  • 0
  • 16 Seconds ago

@luttapi._ 💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓 . Follow for more videos @luttapi._ . . . Use : #luttapi . . ☑️Use headphone for better sound experience 🎧 🎧 ☑️ Download video using vidmate, Instadowloader or join watsapp group . . Turn on post notification 🔥 . . 💕💚💕💚💕💚💕💚💕💚💕💚 . #malayalam #mallus #kerala #mallu #bgm #kochi #godsowncountry #malayalamsongs #mallugram #malayalamtypography #malayalamquotes #mallumusically #zoetropic #heartbroken #song #loves #luttapi #musicvideos #songs #songlyrics #music #musically #musicallyindia #quotes #luttapi #inspirationalquotes #instagram #kerala #calicut #kochi #pathanamthitta . 💙💖💙💖💙💖💔💖💔 . Stay tuned for daily updates 📤🙂

  • 3
  • 0
  • 17 Seconds ago

@nihbe_betedebabtou 💥 Attention "Sbraaa" c'est un craque de membre, on délire tous ensemble c'est l'éclate de s'vendre 💥 🎤 NIHBÉ 🎤 👽 WAAHBE'LAND feat WADADAA 👽 ➡️ LIEN DISPO DANS LA BIO ⬅️ #nihbe #betedebabtou #rap #rapfr #rapfrancais #hiphop #clip #clipvideo #photo #photodujour #photography #photographie #pic #picoftheday #pictureoftheday #picture #insta #instagram #instapic #instalike #instagood #follow #followme #rennes #rennescity #paysage #friend #punchline #phrases

  • 1
  • 0
  • 19 Seconds ago

@ranger_puppr Do you think Ranger could beat best of breed lol? He's not up to "breed standard" but I'm obsessed with his body, it's everything I could've asked for in a dog, slim body, upright ears, long legs, speedy and agile, smart, long tail, beautiful eyes, lovely pattern, lazy (somehow I got the laziest border collie ever lol), playful, and looks good in whatever you put on him lol! I love this little dude even if he can be a pain in the a$$ sometimes! Lol - - - #collie #dog #bordercollie #dogsofinstagram #dogs #colliesofinstagram #puppy #instagram #bordercolliesofinstagram #dogstagram #border #wa #collies #colliepuppy #puppies #instadog #puppiesofinstagram #roughcollie #collielovers #of #dogoftheday #kolie #doglover #dogsofinstaworld #dogphotography #cute #dogsofinsta #nannup #dogsoftheworld #bhfyp

  • 0
  • 0
  • 19 Seconds ago

@imparfume_owner SAMPAI KAPAN ANDA BEKERJA DENGAN GAJI 1,5 ATAU 2JUTA PERBULAN??? JIKA ANDA BISA MENDAPATKAN LEBIH DAN WAKTU ANDA SENDIRI YANG TENTUKAN... Saya sebagai orang pabrikan IM PARFUM memberikan dan menawarkan peluang rezeki dengan bermitra bisnis dengan kita . ________ Kita membuka mitra Distributor dan Reseller yang bersedia di seluruh kota di Indonesia maupun di Luar Indonesia ________ Syarat bermitra 1.Join distributor/pebisnis order diawal 120 botol (harga grosir) Selanjutnya order beberapa lusin tetep dapet harga distributor 2.Join reseller/penjual order diawal 12 botol (1 Lusin) 3.Nah,keuntungan bisnis kita yang tidak dimiliki diperusahan atau dibisnis manapun mekanismenya : MODAL KITA DIGARANSI 💯 SISTEM BISNIS BUYBACK Maksudnya : Kapan saja ada sisa barang yang ingin dikembalikan,tinggal kembalikan saja barangnya ke kita .Akan kami kembalikan uangnya tanpa potongan harga.Jadi bisnisnya real tanpa resiko kerugian sama sekali ... 📞/WA 0823 6668 1211 #onlineshopping #parfumonline #grosirtanahabang #pabrikimparfum #medantalk #parfum #entertainment #enterpreneur #loker #indonesia #lokermedan #distributorparfum #imparfum #pengusaha #imparfumeindonesia #ownerimparfum #peluangbisnis #imparfumjakarta #imparfume #distributor #marketing #likeforfollow #imparfummedan #olshopmedan #businessowner #bisnisonline #business #follow4followback #instagram #peluangusaha

  • 1
  • 0
  • 19 Seconds ago

@passoka_ Ainda da tempo de #throwbackthursday rs E o de hoje vai ser sobre esse dia que foi um misto de indignação e realização ! Frustada pela falta de consideração da Anhanguera e enfim tive minha " Colação de grau" ! Mas enfim tenho certeza q mesmo sem a presença dos meus pais nesse momento , tenho a certeza que eles estão orgulhosos da minha conquista, por eu ter chegado onde cheguei e SIM tudo so foi possível por conta deles ! E agradeço sempre tbm ao Amor da minha vida @victor_gringodk por TUDO e claro aos melhores da Turma @larissaelizei , @marquinhoslacerdaa , @elasio.s.s , @brunobertelini , @silas_paes e claro @oxeray ( faltou vc nas fotos ) mas esta sempre no meu ❤️ Agora é OFICIAL somos MARKETEIROS 👩🏻‍🎓🎉🎓✨ #boanoite #tbt #instagram #formanda #marketing #mkt #colacaodegrau #mktdigital #marketeiros #marketingporamor #marketingderelacionamento #anhanguera #tbt🔙📸 #faculdade #gratidão #obrigadadeus #maeformei #paiformei

  • 0
  • 0
  • 20 Seconds ago

@samilushoes 🌸Disponibles todas las tallas 🌸Ventas❌mayor y detal 🌸Envios💯seguros 🌸Aumenta tus ingresos💰 🌸Grupo mayoristas 📲3️⃣2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣2️⃣3️⃣3️⃣1️⃣6️⃣ Enlace directo WhatsApp http://api.whatsapp.com/send?phone=573202123316 . . . . #shoes #plataformas #sandalias #style #bucaramanga #cartagena #bogota #medellin #cali #valle #sincelejo #santamarta #shoeslover #calidad #fashion #tenis #barranquilla #colombia #cesar #instagram #hechoencolombia #modacolombiana #autenticas #somosmayoristas

  • 1
  • 0
  • 20 Seconds ago

@hitsjayapuraofficial Selamat Siang 😊😊😊 SobatBUMN Yuk kita simak video dari Paskibraka Nasional 2019 perwakilan Papua ini. Mari kita jaga persatuan, keamanan dan perdamaian Indonesia. Karna kita Indonesia 🇮🇩🇮🇩 . . Video by @ Go Follow @hitsjayapuraofficial ____________________________________________________________ • Buat kaka², Ade² dong yang mo Repost, • Tag fotonya ke akun kami @hitsjayapuraofficial l /  #hitsjayapuraofficial l • @hitsjayapuraofficial selalu ada, marih tong berbagi foto / video untuk menghibur sesama kita di tengah kerja maupun bersantai. _____________________________________________________________ • •  Buat kk², Ade dong, •  Yang belum bergabung •  Mari bergabung 🔁 Follow kami @hitsjayapuraofficial 🙏🙏🙏 ____________________________________________________________ • • yang mau di post, caranya•⬇️⬇️⬇️ • Hastag : 📸 / 📹 terbaik kalian ke @hitsjayapuraofficial • Tagar : 📸 / 📹 terbaik kalian ke #hitsjayapuraofficial Pasti akan di post ✓✓✓ ____________________________________________________________ • • • • #hits #kekinianbanget #papuahits #jakartahits #acehhits #malukuhits #manadohits #ternatehits #manokwarihits #biakhits #maraukehits #seruihits #nabirehits #wamenahits #bandunghits_#like #followers #jayapura #papua #entrop #polimak #lingkaranabe #sentani #pasir2 #infopapuaupdate #jayapura #instagram #like #like4like  #likeforlike #followers #follow4follow @info.jayapura @beautifulpapuan @persipurapapua1963 @infopapuaofficial

  • 4
  • 0
  • 20 Seconds ago
  • 1
  • 0
  • 22 Seconds ago

@travelingislife Beautiful view of Monterey Bay and the Monterey Aquarium (very fun spot to visit with children). This is a must for a quick stop if road tripping through the California coast. . . . #photography #photo #photooftheday #traveling #travel #destination #wanderlust #amazing #beautiful #instatravel #instagram #instadaily #montereybay #montereybayaquarium #sky #traveller #sky #water #nature #california #bigsur #carmel #coast #californiacoast #sea #roadtrip #ig_california_

  • 0
  • 0
  • 24 Seconds ago

@sort._engel "Por ti, yo Sería capaz de fingir que estoy feliz aun cuando estoy triste Por ti, yo Sería capaz de fingir que soy fuerte aun cuando estoy herida Ojalá el amor fuera perfecto como el amor por si mismo Quisiera que todas mis debilidades pudiesen estar ocultas"... 🎵🎶 • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • #instagram #bts #loveyourself #me #ootd #love #photooftheday #picoftheday #girl #frase #instacool #tumbler #art #me #night #gn

  • 0
  • 0
  • 25 Seconds ago

@portraitsok Hi, in love with this shot + edit Photographer: @sce.ecs Model: @jorgexluna Chosen by: @mamoii_

  • 0
  • 1
  • 26 Seconds ago

@cassidycookedrums Burgers to Beat MS at A&W today! My dad and grandpa both have MS so I will GLADLY eat a burger to support the research of Multiple Sclerosis🤘🏻 #beatms

  • 1
  • 1
  • 58 Seconds ago

@montserrathvera 🎶: Moonlight - Grace Vanderwaal

  • 1
  • 1
  • 1 Minute ago

@d.tcooper18 polarity.

  • 2
  • 1
  • 1 Minute ago

@alalpp1 해운대 더베이101 근처에있는 작은식당🍴 #이태리부부 . . 파스타랑 샐러드,피자,음료 모두 맛있었던곳은 처음이였던것같다 뭐하나 빠진것없는 이태리부부식당🍳

  • 4
  • 2
  • 2 Minutes ago

@bobae_sseon #20190823 좋고 싫음이 확실한 너는 내 똑순이💚 저때는 아무리 불러도 마이웨이..😱 . . . . #🐶 #두살 #보배 #bobae #maltese #puppy #instagram #family #instadaily #작고소중해요 #반려견 #강아지 #말티즈 #애견 #말티즈베이비컷 #홈미용 #애견미용 #말티즈미용 #말티즈스타일 #멍스타그램 #개린이 #댕댕이 #말티즈그램 #말티즈일상 #강아지일상 #하루일상 #데일리 #daily #좋아요

  • 1
  • 0
  • 2 Minutes ago

@yehyeon_ee 원래 엽사가 매력인거쥬😝

  • 44
  • 0
  • 7 Minutes ago

@n.ovember.22 개강 안하게 해두세요

  • 26
  • 2
  • 10 Minutes ago

@kataperoconk Indignarnos está bien, porque dejar de ser indiferentes es el primer paso para avanzar. Pero cambiar nuestros hábitos está mejor: reducir el consumo de carne roja (o mejor, eliminar), usar bolsas de tela para compras, comprar a granel, usar termitos para el agua y el café, caminar más, hacer compost, dejar de comprar por comprar (es decir reducir el consumismo que produce más y más basura)... 🤔 "¿Y de qué sirve que yo haga esto? Yo solo no voy a cambiar el mundo"... Pues, si todos los cientos de personas que se preguntan esto, cambian sus hábitos en lugar de ponerse a la defensiva, se genera un gran cambio... 🌿 El planeta se nos fue prestado, y lo venimos quemando y arruinando en cada basura tirada al suelo, en cada gasto desmedido de recursos... en cada acto de egoísmo. Si tantas malas acciones lo tienen así de arruinado, estoy segura que la unión de muchas buenas pueden mejorarlo..., no recuperar lo perdido, pero evitar que se pierda más ... agradezcamole a Gaia por tanto que nos da, cuidándola. 🌻 Conectemos con ella, sintamos su dolor, empaticemos y hagamos los cambios, ahora. 💚 . 🏞️ . 💚 #natureilustrations #ilustracion #ilustration #prayforamazonia #consciencia #reflexiones #wwe #gaia #earth #lifequotes #wacom #draw #instagram #art

  • 2
  • 0
  • 12 Minutes ago

@paulinekflee The sky is the limit >>>

  • 12
  • 1
  • 32 Minutes ago

@__ireum__ 몸도 마음도 아프다

  • 28
  • 1
  • 44 Minutes ago

@champagne__daddy14 Estoy adicto no te dejo en visto mamita rica, cuando te desvisto obsesionado, yo te necesito lo que yo hago contigo ya es instinto👹❤🚫

  • 30
  • 1
  • 2 Hours ago

@cetinkubrra Kaft'ın tasarımının hikayesi; "Söylenmeye değer tek şey duygulardır, içten gelenlerdir.İnsan içinden geleni söylemeliydi yalnızca." . . (Virginia Woolf, Mrs Dalloway) ...... #kaft #kaftsoul #adanacity #instaart #smile #woman #photoofday #instaturkey #igdaily #museum #museumofmodernart #museumvisit #museumart #museumlover #art #rome #virginiawoolf #shotonhuawei #capturedonhuawei

  • 13
  • 5
  • 2 Hours ago

@s._.bin_1004 니가 왜 자꾸 떠오르노 달도 아인것이

  • 586
  • 22
  • 13 Hours ago

@s.yuxin_ 딱 거기까지 #인스타그램#일상#일상소통#일상스타그램#일상그램#부산#셀카#셀스타그램#데일리#팔로우#얼스타그램#데일리그램#선팔#선팔맞팔#팔로우#셀피 #follow#followforfollowback#follow4like#follower#follow4followback #likeforfollow#ootd#instagram#instagood#selfie#insta#instadaily#좋아요#좋반#selfie

  • 109
  • 8
  • 14 Hours ago

@lifedesigngc LIFE STYLE 🌿🌱. Ellos si que saben de misión. Les presento a mis nuevos compañeros en esta vida 'Picasso' & 'Dalí'. Mis principales referentes en el mundo artístico plástico. Podríamos darle un significado de “maestro entre maestros”: de él aprenderíamos la paz interior, el desapego, el equilibrio mental, el silencio y, por tanto, la atención y la presencia. Este maestro también nos enseña la relajación y el amor por el cuerpo, con su acondicionamiento muscular a través de masajes expertos. Desde otro punto de vista, se ha demostrado que la glándula pineal de los gatos contiene mucho cuarzo, el cual es conocido en la trasmutación de la energía y, por lo tanto, curativo. Y es sabido que su ronroneo transmite paz, eliminando el estrés. Su misterio radica en que, por su desapegada actitud y observación silenciosa, el humano no logra dilucidar sus intenciones ocultas, mientras el gato da la impresión de conocernos. Muchos son los poderes que se le ha atribuido  entre ellos, se dice que, además de sanar el estrés, canalizan energías absorbiendo las energías negativas y poseen clarividencia y clariaudiencia. En este punto, bien valdría que te preguntarás por qué llega un gato a tu vida. Los gatos, sin tener conciencia de ello, cumplen una misión. ¿Cuál? Eso dependerá de tu necesidad en un momento específico. La misión podría ser limpiar tus energías, protegerte, sanarte, conectarte con mensajes de la conciencia universal de una manera subliminal. . . . . . #gato #cat #gatos #greenlife #relax #f #happy #life  #argentina #naturaleza #love #color #beautiful #pasion #follow #picoftheday #green #wild #followme #nature #smile  #repost #cool #me #instagram #instacool #gatosdeinstagram #tbt #photography #earth

  • 312
  • 10
  • 4 Days ago

@__raboutique 털때문에 스트레스 받으신다면 #슈가링 제모로 시원하게 날려버리세요💥👊🏻 안 한사람은 있어도 한번만 한 사람은 없다는 브라질리언왁싱 ! 조금만 용기내셔서 관리받으시면 정말 세상 깔끔해요, 진짜 신세계가 열릴거랍니다 🙇🏻‍♀️💕 #구미브라질리언왁싱은라뷰티끄 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 실제로 저희샵을 방문하신 고객님들의 리얼후기 ! 천천히 읽어보시고 용기내셔서 도전해보세요 🙏🏻 (🙇🏻‍♀️모든 후기는 브라질리언 슈가링제모 기준입니다.) 원하시는 날짜와 시간 예약은 1-2일전 미리 부탁드려요. _ _ #구미 #형곡동 #믿고오는_라뷰티끄 #♥️ #구미슈가링 #구미왁싱 #구미슈가링잘하는곳

  • 25
  • 2
  • 6 Days ago
  • 34
  • 1
  • 1 Week ago

@dirairs Oh my she's going to be a mommy can you believe it?

  • 196
  • 9
  • 2 Weeks ago

@isabel_r_valdez ❤❤❤

  • 91
  • 2
  • 4 Months ago

@iioh8ii ‏ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ‏ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ‏كيف أحتملت فكرة أنك وضعت ثغرة مؤلمة في صدر أحدهم سترافقه طول حياته ، و مضيت هكذا دون أن تكترث لشيء؟ ‏ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ‏ ‏ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ‏ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ‏‏ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ‏ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ‏ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ‏ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ

  • 372
  • 10
  • 7 Months ago