Hashtag: #kotabharu

1,936,368 Posts

Top Posts

  • 1,167
  • 38
  • 2 Days ago

Rim laku keras ๐Ÿ˜ ramai peminat ZE40 ni.. buleh kata setiap hari ada cust pasang kat kereta kesayangan ๐Ÿฅฐ *siapa2 yg berminat tu, kena cepat ya ๐Ÿคซ Call/ wasap Hanz 018-6665578 skg juga! Location: Hanz Tyres Autocare Jalan Guchil Bayam Dekat Ajihs Nasi Lemak Depan KB Badminton Court (Kedai Warna Kuning) #ze40 #hanztyresautocare #sportrimmurah #tayarmurahkelantan #kotabharu #kelantan

  • 119
  • 4
  • 9 Hours ago

Sep awok lunch makan gapoo tu?๐Ÿคช Lofa makan ketam pon sukoo gedemo ๐Ÿ›๐Ÿ˜‹ Cer komen sikit makan gapoo namo tuh tak sei kongsi dgn sara ko? heheee ๐Ÿ›

  • 682
  • 5
  • 14 Hours ago

CornDog ๐Ÿ˜๐Ÿคค Tag Member Korang Yang Belum Pernah Makan๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜ Follow @desserts_lounge Follow @desserts_lounge Jangan lupa LIKE โค๏ธKOMEN๐Ÿ’ฌ SHARE ๐Ÿ’ŒTAG ๐Ÿ’ โ€ขDon't Forget To Follow @desserts_lounge โ€ขTerima Kasih๐Ÿ˜Šโค โ€ขThanks You๐Ÿ˜Šโค #restoran #resipi #masakan #makanan #kampung #wanita #shawl #tudung #ctdk #rotikaya #cafe #patbingsu #icecream #kosmetik #jeruk #foods #kekcoklat #gulagula #manis #coklat #kelantanese #kotabharu

  • 394
  • 2
  • 5 Days ago

Colour blocking with muted colours ๐Ÿ˜ dark red, dark green, and a splash of cream is a delicious combination! . . #SRlovers #SRqueen #SRootd #longshawl #mattesatinsilk #satinsilk #printedscarf #tudungsarung #tudung #bawal #cottonvoile #satin #texturedhijab #bangisentral #melawatimall #centralicity #shahalam #kotabharu #SR

  • 161
  • 4
  • 4 Hours ago

Semoga sifat terlalu beria, berharap pada benda belum pasti, percaya pada orang yang belum sah jadi milik ni hilang pada tahun 2020.๐Ÿ˜Š๐Ÿคฒ๐Ÿผ . . . . . . . . . . . . . . . . . @nrazyra. #mekkelate #throwback #kelantanterbaik #kakijalan #moveON #campakbelakang #myself #setiapmasabernilai #timeisgold #kitaOK #instagram #vsco #vscoCAM #kotabharu #kelantan #malaysia #viral #terbaik #masasma #likeforlike #anaksekolah #babypuciy

  • 506
  • 6
  • 3 Weeks ago

Bila lighting tengah onz , memang wajib selfie dalam kereta kan . Siapa ada perangai samaaa mcm ni ? Hehe ๐Ÿ˜‰ . . Awning #deliahijab ni onz teruk kan . Tak pakai starch pun . And material ni bukan cotton taw . Its original Japanese voile . Mmg best sgt material ni ๐Ÿ˜ tak percaya wajib tryyy hehe . . #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #shahalam #selangor #bangi #serawak #sabah #brunei #singapore #johor #jakarta #indonesia

  • 1,518
  • 35
  • 3 Days ago

Amazing Burgers๐Ÿ˜Follow @desserts_lounge Follow @desserts_lounge Jangan lupa LIKE โค๏ธKOMEN๐Ÿ’ฌ SHARE ๐Ÿ’ŒTAG ๐Ÿ’ โ€ขDon't Forget To Follow @desserts_lounge โ€ขTerima Kasih๐Ÿ˜Šโค โ€ขThanks You๐Ÿ˜Šโค #restoran #resipi #masakan #makanan #kampung #wanita #shawl #tudung #ctdk #rotikaya #cafe #patbingsu #icecream #kosmetik #jeruk #foods #kekcoklat #gulagula #manis #coklat #kelantanese #kotabharu

  • 455
  • 4
  • 3 Days ago

Corn Dog๐Ÿ˜Yummy๐Ÿ˜‹ Follow @desserts_lounge Follow @desserts_lounge Jangan lupa LIKE โค๏ธKOMEN๐Ÿ’ฌ SHARE ๐Ÿ’ŒTAG ๐Ÿ’ โ€ขDon't Forget To Follow @desserts_lounge โ€ขTerima Kasih๐Ÿ˜Šโค โ€ขThanks You๐Ÿ˜Šโค #restoran #resipi #masakan #makanan #kampung #wanita #shawl #tudung #ctdk #rotikaya #cafe #patbingsu #icecream #kosmetik #jeruk #foods #kekcoklat #gulagula #manis #coklat #kelantanese #kotabharu

  • 468
  • 4
  • 1 Week ago

Recent Posts

Kami Buka Raya Cina. Jom lepak Hardware Xpress... Selamat pulang anak Kelantan di perantauan... Semoga selamat sampai dan balik... To all our Chinese customers and friends, we wish you a prosperous new lunar year ahead... #bukamalam #setiaphari #7hariseminggu #hargapatut #freeparking #plentyofparking #mesrakeluarga #hardwarestore #homeimprovement #homedecor #diy #householdsupplies #hardwarebukamalam #hardwarekotabharu #kotabharu #igkelantan #kelate #kelantan

  • 0
  • 0
  • 7 Minutes ago

Design & Print โ€ข Gift & Merchandise - Pen โ€ข 2012 ISCI . One Color Print . --- Contact us for more info. . Design, Print, Photography Studio we@fmclique.com +6010.2004.670 (Whatsapp) 59-02 Jalan Dataran Suria 15/7, Dataran Suria, 42300 Bandar Puncak Alam, Selangor . #fmclique #fmcliquemerchandise #kedaiprint #kedaicetak #designandprint #sayajual #sayajualpen #shahalam #bazaarpaknil #throwback #kedaiprintonline #printmurah #kotabharu #pen #cetakmurah #corporategiftmalaysia #penmurah #ieeemalaysia #ieee #isci

  • 0
  • 0
  • 10 Minutes ago

Selamat malam! Semoga hari ini lebih baik. Segugus aktiviti bakal berlangsung di KOTA BHARU nanti. Acara seni dan kebudayaan akan diadakan ini dijangka akan menarik beribu pelancong luar mahupun domestik ke KELANTAN. . . Gu Kito blako pakat bersedia dengan informasi dan daya bantu untuk tetamu kito deh!Segalanya tentang TAHUN MELAWAT KELANTAN!!Ayuh sebarkan dan meriahkan bersama!! . . KELANTAN ART & CULTURE FESTIVAL (KACF) 27-29 MAC 2020 PERKARANGAN STADIUM SULTAN MUHAMMAD KE-IV #tourist #tahunmelawatkelantan #gukito #gukitofest #kacf #roadtokacf #kelantanartanfculturefestival #kotabharu #kelantan #art #music #festival #culture #malaysia #kelantandihati #ilovekelantan #sekkitojangepecoh #KelantanDihati

  • 0
  • 0
  • 17 Minutes ago

Selamat malam! Semoga hari ini lebih baik. Segugus aktiviti bakal berlangsung di KOTA BHARU nanti. Acara seni dan kebudayaan akan diadakan ini dijangka akan menarik beribu pelancong luar mahupun domestik ke KELANTAN. . . Gu Kito blako pakat bersedia dengan informasi dan daya bantu untuk tetamu kito deh!Segalanya tentang TAHUN MELAWAT KELANTAN!!Ayuh sebarkan dan meriahkan bersama!! . . KELANTAN ART & CULTURE FESTIVAL (KACF) 27-29 MAC 2020 PERKARANGAN STADIUM SULTAN MUHAMMAD KE-IV #tourist #tahunmelawatkelantan #gukito #gukitofest #kacf #roadtokacf #kelantanartanfculturefestival #kotabharu #kelantan #art #music #festival #culture #malaysia #kelantandihati #ilovekelantan #sekkitojangepecoh #KelantanDihati

  • 0
  • 0
  • 17 Minutes ago

Selamat malam! Semoga hari ini lebih baik. Segugus aktiviti bakal berlangsung di KOTA BHARU nanti. Acara seni dan kebudayaan akan diadakan ini dijangka akan menarik beribu pelancong luar mahupun domestik ke KELANTAN. . . Gu Kito blako pakat bersedia dengan informasi dan daya bantu untuk tetamu kito deh!Segalanya tentang TAHUN MELAWAT KELANTAN!!Ayuh sebarkan dan meriahkan bersama!! . . KELANTAN ART & CULTURE FESTIVAL (KACF) 27-29 MAC 2020 PERKARANGAN STADIUM SULTAN MUHAMMAD KE-IV #tourist #tahunmelawatkelantan #gukito #gukitofest #kacf #roadtokacf #kelantanartanfculturefestival #kotabharu #kelantan #art #music #festival #culture #malaysia #kelantandihati #ilovekelantan #sekkitojangepecoh #KelantanDihati

  • 1
  • 0
  • 18 Minutes ago

โ›บ๏ธCAMPSITEโ›บ๏ธ ๐Ÿ‘‰CABANA,PULAU PERHENTIAN BESAR ๐Ÿ‘‰AWATIF,PULAU PERHENTIAN KECIL .. DETAIL CAMPSITE๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐Ÿ’ฆTOILET KONGSI ๐Ÿ’ฆSEAVIEW CAMPSITE ๐Ÿ’ฆSURAU DISEDIAKAN ๐Ÿ’ฆTEMPAT CHARGING ๐Ÿ’ฆ5MINIT JALAN KE TEMPAT FIRESHOW ๐Ÿ’ฆ2MINIT JALAN KE WINDMILL ๐Ÿ’ฆBERDEKATAN RESTAURANT ๐Ÿ’ฆMIN 2ORG,MAX 4ORG SETIAP KHEMAH .. .. ๐Ÿ–PAKEJ PULAU REDANG 2๏ธโƒฃ0๏ธโƒฃ2๏ธโƒฃ0๏ธโƒฃ๐Ÿ– .. ๐Ÿ–PAKEJ PULAU PERHENTIAN 2๏ธโƒฃ0๏ธโƒฃ2๏ธโƒฃ0๏ธโƒฃ๐Ÿ– .. #perhentian #pulauperhentian #perhentiankecil #perhentianbesar #kakitravel #perhentianisland #perhentianpackage #perhentiantrip #jetikualabesut #kualabesut #kotabharu #klia #kualalumpur #ganukite #ganulondonbridge #londonbridgeganu #kgnelayanpulauperhentian #telukkekeperhentian #pulaurawa #snarkpoints #turtlepoint #penyu#youraremypriority #pulauperhentian2020 #perhentian2020 #perhentianmurahdooh #perhentianmurahdooh2020 .. 0195514187 (SHIDAH) 0195514187 (SHIDAH)

  • 1
  • 0
  • 36 Minutes ago

Terdapat 30 tempat Maxim beroperasi di Malaysia! Kini perkhidmatan ini boleh didapati di ibu kota Kuala Lumpur, bandaraya Petaling Jaya, Sungai Petani, Bandar Labuan, Sibu dan Shah Alam. Hebatkan! #AlorSetar #Miri #Bintulu #GeorgeTown #Ipoh #JohorBahru #KotaBharu #KotaKinabalu #KualaTerengganu #Kuantan #Kuching #Malacca #Sandakan #Seremban #Sungai

  • 2
  • 0
  • 46 Minutes ago

Jadilah orang paling ikhlas. Bukan yang paling baek sebab dlm kebaikkan belum tentu ada keikhlasan... Tapi orang yang ikhlas inshaalah ada Baiknya#rabbit#tgif#whysoserious#ridermarah#honda#superbike#laparrider#ridesokmo#arai#shoei#xlite#dainese#alpinese#alpinestars#bike#polaris#jilatcok#kotabharu#kawasaki#bmw#honda

  • 7
  • 0
  • 59 Minutes ago

TESTER BOX ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ . Perfume tester ni special sikit. Seperti nama dia, tester ni biasanya digunakan di kedai atau mall untuk pelanggan test bau perfume sebelum membeli. Bau dia akan lagi kuat daripada bau perfume retail. Perfume tester ni datang dalam kotak warna putih, dengan sedikit informasi tentang perfume tesebut. Harga perfume tester ni lebih murah dari perfume retail. . ๐Ÿ“Œ Haruman unit TESTER sama seperti stok biasa. TIADA PERBEZAAN pada harumannya. . . #perfumeberkualiti #perfumeberjenama #perfumeberry #perfumeoriginal #perfumewangi #perfumelelaki #perfumewanita #perfumeformen #perfumefeminino #perfumeforsale #perfumemalaysia #perfumeoriginal #perfumeoriginalmurah #perfumeoriginalmalaysia #perfumeoriginalperempuan #womenperfume #perfumeoriginallelaki #menperfume #perfumekelantan #kotabharu #perfumeoriginalkualalumpur #minyakwangioriginalmalaysia #perfumehantaranmurah #sethantaranmurah #originalperfume #brandedperfume #perfumeoutletmalaysia

  • 4
  • 0
  • 1 Hour ago

TESTER BOX ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ . Perfume tester ni special sikit. Seperti nama dia, tester ni biasanya digunakan di kedai atau mall untuk pelanggan test bau perfume sebelum membeli. Bau dia akan lagi kuat daripada bau perfume retail. Perfume tester ni datang dalam kotak warna putih, dengan sedikit informasi tentang perfume tesebut. Harga perfume tester ni lebih murah dari perfume retail. . ๐Ÿ“Œ Haruman unit TESTER sama seperti stok biasa. TIADA PERBEZAAN pada harumannya. . . #perfumeberkualiti #perfumeberjenama #perfumeberry #perfumeoriginal #perfumewangi #perfumelelaki #perfumewanita #perfumeformen #perfumefeminino #perfumeforsale #perfumemalaysia #perfumeoriginal #perfumeoriginalmurah #perfumeoriginalmalaysia #perfumeoriginalperempuan #womenperfume #perfumeoriginallelaki #menperfume #perfumekelantan #kotabharu #perfumeoriginalkualalumpur #minyakwangioriginalmalaysia #perfumehantaranmurah #sethantaranmurah #originalperfume #brandedperfume #perfumeoutletmalaysia

  • 1
  • 0
  • 1 Hour ago

TESTER BOX ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ . Perfume tester ni special sikit. Seperti nama dia, tester ni biasanya digunakan di kedai atau mall untuk pelanggan test bau perfume sebelum membeli. Bau dia akan lagi kuat daripada bau perfume retail. Perfume tester ni datang dalam kotak warna putih, dengan sedikit informasi tentang perfume tesebut. Harga perfume tester ni lebih murah dari perfume retail. . ๐Ÿ“Œ Haruman unit TESTER sama seperti stok biasa. TIADA PERBEZAAN pada harumannya. . . #perfumeberkualiti #perfumeberjenama #perfumeberry #perfumeoriginal #perfumewangi #perfumelelaki #perfumewanita #perfumeformen #perfumefeminino #perfumeforsale #perfumemalaysia #perfumeoriginal #perfumeoriginalmurah #perfumeoriginalmalaysia #perfumeoriginalperempuan #womenperfume #perfumeoriginallelaki #menperfume #perfumekelantan #kotabharu #perfumeoriginalkualalumpur #minyakwangioriginalmalaysia #perfumehantaranmurah #sethantaranmurah #originalperfume #brandedperfume #perfumeoutletmalaysia

  • 1
  • 0
  • 1 Hour ago

Masih ada ruang untuk kita bersama ekspresikan apa yang kita pendamkan. Ruang ini terbuka luas kepada semua peringkat umur untuk ketengahkan bakat kalian di Kelantan Benar, bukan selalu ruang sebegini dibuka. Jadi tunggu apa lagi? Sahutlah dengan sopan. Sebarang pertanyaan hubungi segera tanpa segan silu. Mungkin apa yang kalian juangkan sekarang adalah salah satu cabang seni untuk menyelamatkan generasi kita dari terjebak dengan perkara negatif . . " CERITO KITO " KACF 2020 VOL.3 27-29 MAC STADIUM SULTAN MUHAMMAD IV #KelantanDihati #KACF2020 #KACF #Kelantan #KotaBharu #MALAYSIA #2020 #Seni #art #vendor #festival #ilovekelantan #labbosyndicate #culture

  • 4
  • 0
  • 1 Hour ago

Masih ada ruang untuk kita bersama ekspresikan apa yang kita pendamkan. Ruang ini terbuka luas kepada semua peringkat umur untuk ketengahkan bakat kalian di Kelantan Benar, bukan selalu ruang sebegini dibuka. Jadi tunggu apa lagi? Sahutlah dengan sopan. Sebarang pertanyaan hubungi segera tanpa segan silu. Mungkin apa yang kalian juangkan sekarang adalah salah satu cabang seni untuk menyelamatkan generasi kita dari terjebak dengan perkara negatif . . " CERITO KITO " KACF 2020 VOL.3 27-29 MAC STADIUM SULTAN MUHAMMAD IV #KelantanDihati #KACF2020 #KACF #Kelantan #KotaBharu #MALAYSIA #2020 #Seni #art #vendor #festival #ilovekelantan #labbosyndicate #culture

  • 5
  • 0
  • 1 Hour ago

Masih ada ruang untuk kita bersama ekspresikan apa yang kita pendamkan. Ruang ini terbuka luas kepada semua peringkat umur untuk ketengahkan bakat kalian di Kelantan Benar, bukan selalu ruang sebegini dibuka. Jadi tunggu apa lagi? Sahutlah dengan sopan. Sebarang pertanyaan hubungi segera tanpa segan silu. Mungkin apa yang kalian juangkan sekarang adalah salah satu cabang seni untuk menyelamatkan generasi kita dari terjebak dengan perkara negatif . . " CERITO KITO " KACF 2020 VOL.3 27-29 MAC STADIUM SULTAN MUHAMMAD IV #KelantanDihati #KACF2020 #KACF #Kelantan #KotaBharu #MALAYSIA #2020 #Seni #art #vendor #festival #ilovekelantan #labbosyndicate #culture

  • 2
  • 0
  • 1 Hour ago

KEPUASAN PELANGGAN MAKSIMUM. . ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ. . Pelanggan dah makan.. Bayar.. Tengok resit.. Puas hati sebab yakin tokey cafe tak silap kira. . Hubungi kami untuk maklumat lanjut: 011-6206-3805 IRIS CAFE SISTEM SOLUTION . #possistem #irispos #iriscafe #mesincashiermurah #sistemkedairuncit #rantaupanjang #pasirmas #kotabharu #irisdemo

  • 0
  • 0
  • 2 Hours ago

GAMBIR EMAS PLUS GEL . Produk ini tidak panas, tidak melekit, tidak berlendir, tidak menyebabkan pasangan berasa kebas seperti mana anda guna gambir sarawak atau magic tisu. . Mereka yang jenis pancut awal bakal mampu bertahan antara 20 minit - 60 minit! . Dan yang paling best GAMBIR EMAS merupakan produk yang pertama di MALAYSIA. . 4 DALAM 1 -KERAS -LAMA -PANJANG -BESAR . 100% organik, halal, bersih dan selamat! NO KKM: NOT170301566K . . Tiada kesan sampingan seperti kulit meradang (sesetengah produk jenama lain memberi kesan sampingan), malah produk ini mampu menyihatkan alat sulit anda! Anda dan pasangan kekal rasa nikmat dan gembira dapat melakukan pelbagai aksi! . โžกCOD: Shah Alam, Subang, Klang & Johor Bahru ๐Ÿ“ฎPos Percuma Keseluruh Malaysia . WHATSAPP ๐Ÿ“ฑ 0142397669 . **DROPSHIP juga diperlukan** . #gambiremasplusgel #larkin #johorbharu #johorbahru #jdt #codjohorbahru #skudai #tampoi #nusajaya #dangabay #ubatkuatlelaki #minyaklintahgunung #minyaklintahoriginal #ubatkuat #kotabharu #stadiumshahalam #shahalamfood #shahalamcity #shahalamdelivery #shahalamresidentbusiness #klangparade #surprisedeliveryklang #portklang #nasigoreng #astro #nasilemak #wakdoyok #klia #suamiisteri #usahawan

  • 0
  • 0
  • 2 Hours ago

curi gambo orng, hehe ๐Ÿ˜ฌ #billion #kbmall #kotabharu #kelantan

  • 10
  • 0
  • 2 Hours ago

Sedap sampai ketagih โ€ผ๏ธ๐Ÿ˜› . . โค๏ธKek Batik Originalโค๏ธ . โœ… Tekstur lebih lembut . โœ… Kaya dengan rasa Milo . โœ… Manggunakan bahan premium . โœ… Mengandungi telur . โœ… Lebih lemak . โœ… Cuba Sekali Pasti Nak Lagi ๐Ÿ˜‹ . Kandungan 360g+ (Tidak nipis) Hanya RM 11.50 โ€ผ๏ธ Beli 2 hanya RM 11/bekas. . Direct whatsapp : . www.wasap.my/60132041240/orderkekbatik #kekbatik #sedap #kotabharu #kekbatiklembut #kekbatikoriginal #kekbatiknestum #kekbatikpremium

  • 1
  • 0
  • 2 Hours ago

Sedap sampai ketagih โ€ผ๏ธ๐Ÿ˜› . โค๏ธKek Batik Originalโค๏ธ . โœ… Tekstur lebih lembut . โœ… Kaya dengan rasa Milo . โœ… Manggunakan bahan premium . โœ… Mengandungi telur . โœ… Lebih lemak . โœ… Cuba Sekali Pasti Nak Lagi ๐Ÿ˜‹ . Kandungan 360g+ (Tidak nipis) Hanya RM 11.50 โ€ผ๏ธ Beli 2 hanya RM 11/bekas. . Direct whatsapp : . www.wasap.my/60132041240/orderkekbatik #kekbatik #sedap #kotabharu #kekbatiklembut #kekbatikoriginal #kekbatiknestum #kekbatikpremium

  • 1
  • 0
  • 2 Hours ago

Sedap sampai ketagih โ€ผ๏ธ๐Ÿ˜› . โค๏ธKek Batik Originalโค๏ธ . โœ… Tekstur lebih lembut . โœ… Kaya dengan rasa Milo . โœ… Manggunakan bahan premium . โœ… Mengandungi telur . โœ… Lebih lemak . โœ… Cuba Sekali Pasti Nak Lagi ๐Ÿ˜‹ . Kandungan 360g+ (Tidak nipis) Hanya RM 11.50 โ€ผ๏ธ Beli 2 hanya RM 11/bekas. . Direct whatsapp : . www.wasap.my/60132041240/orderkekbatik #kekbatik #sedap #kotabharu #kekbatiklembut #kekbatikoriginal #kekbatiknestum #kekbatikpremium

  • 0
  • 0
  • 2 Hours ago

Cakey Brownies โค๏ธ#brownies #sedap #kotabharu #brownieskotabharu #almond

  • 1
  • 0
  • 2 Hours ago

Alhamdulillah.. Terima kasih semua utk hari ni AHAD ( 19/01/2020 )..harap maaf jika ada sebarang kekurangan dari pihak kami. Nantikan menu untuk Healthy Mealbox esok sebentar lagi. #Healthymealbox #kotabharu #dietfood #sihat2020

  • 2
  • 0
  • 2 Hours ago

NAK SAYA BANTU ? ๐Ÿ’‹ . WASAP TERUS KE DRK . . ๐Ÿ“ฒ 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 https://bit.ly/2E7140m follow ig : @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush TIKTOK: chlush BIGO:chlush TUMBLR: chlush SNAPCHAT: chlush โ›”โ›”โ›”โ›”โ›”โ›”โ›”โ›”โ›”โ›” #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation

  • 1
  • 0
  • 2 Hours ago

NAK SAYA BANTU ? ๐Ÿ’‹ . WASAP TERUS KE DRK . . ๐Ÿ“ฒ 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 https://bit.ly/2E7140m follow ig : @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush TIKTOK: chlush BIGO:chlush TUMBLR: chlush SNAPCHAT: chlush โ›”โ›”โ›”โ›”โ›”โ›”โ›”โ›”โ›”โ›” #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation

  • 2
  • 0
  • 2 Hours ago

NAK SAYA BANTU ? ๐Ÿ’‹ . WASAP TERUS KE DRK . . ๐Ÿ“ฒ 017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 https://bit.ly/2E7140m follow ig : @chlush_datodrk LIKE FB : chlush GOOGLE : chlush YOUTUBE : chlush TWITTER:chlush BLOG: chlush LINKEDIN:chlush PINTEREST: chlush TIKTOK: chlush BIGO:chlush TUMBLR: chlush SNAPCHAT: chlush โ›”โ›”โ›”โ›”โ›”โ›”โ›”โ›”โ›”โ›” #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation

  • 2
  • 0
  • 2 Hours ago

TIP PILIH IKAN SEGAR DI PASAR. . Posting nie khas untuk para suami yang selalu pergi pasar beli ikan. Korang biasa pilih btl2 ikan atau main ambil je ikan depan mata? . Memilih ikan segar sangat penting supaya kita mendapat zat ikan yang betul dan tidak sakit perut bila memakan ikan nanti. . Sebagai panduan, korang boleh guna cara ini untuk cek sama ada ikan yang dijual tu segar ataupon dah lama. . COACH IRFAN 0103666683 . #netflix #ubatkurus #bajubesar #turunlemak #tv3 #kurus #tipskurus #jomkurus #diet #shahalam #jdt #nakkurus #tipsdiet #kualalumpur #kotabharu #tipskesihatan #dietplan #testimonikurus #kurussebelumkahwin #azamkurus #pilkurus #seluarbesar #tv3 #viral #bajuxxl #ayam #resepidiet #resepi #ikan

  • 48
  • 0
  • 2 Hours ago

Dengan RM60 je cikgu dah boleh bergaya ayu sopan ke sekolah.. Hari2 pakai baju kurung, berbunga-bunga..Nampak cliche sgt.. Nah try pulak sesekali dtg sekolah pakai mini plain pulak ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ

  • 8
  • 1
  • 2 Hours ago

RAMBO SPRAY . TAHAN LEBIH LAMA KETIKA DIRANJANG ! ! !. SELAMBER HENJUT 45 MINIT ! ! !. . . . Spray 3 Kali โœ” Sapu Seluruh Zakar โœ” Biar 3 Minit Untuk Serap โœ” Boleh Terus On The Game! โœ” Support 30-60 Minit Bersama โœ” Bau WANGI.. Segar.. & Sejuk โœ”Tak Kebas & Tak Panas โœ”Ada Kelulusan KKM โœ”Boleh Guna 40-50 Kali Penggunaan . โžกCOD: Shah Alam, Subang, Klang & Puncak Alam . ๐Ÿ“ฎPos Percuma Keseluruh Malaysia . Wasap ๐Ÿ“ž0142397669 . #rambospray #larkin #johorbharu #johorbahru #jdt #codjohorbahru #skudai #tampoi #nusajaya #dangabay #ubatkuatlelaki #minyaklintahgunung #minyaklintahoriginal #ubatkuat #kotabharu #stadiumshahalam #shahalamfood #shahalamcity #shahalamdelivery #shahalamresidentbusiness #klangparade #surprisedeliveryklang #portklang #nasigoreng #astro #nasilemak #wakdoyok #klia #suamiisteri #usahawan

  • 1
  • 0
  • 2 Hours ago

RAMBO SPRAY . TAHAN LEBIH LAMA KETIKA DIRANJANG ! ! !. SELAMBER HENJUT 45 MINIT ! ! !. . . . Spray 3 Kali โœ” Sapu Seluruh Zakar โœ” Biar 3 Minit Untuk Serap โœ” Boleh Terus On The Game! โœ” Support 30-60 Minit Bersama โœ” Bau WANGI.. Segar.. & Sejuk โœ”Tak Kebas & Tak Panas โœ”Ada Kelulusan KKM โœ”Boleh Guna 40-50 Kali Penggunaan . โžกCOD: Shah Alam, Subang, Klang & Puncak Alam . ๐Ÿ“ฎPos Percuma Keseluruh Malaysia . Wasap ๐Ÿ“ž0142397669 . #rambospray #larkin #johorbharu #johorbahru #jdt #codjohorbahru #skudai #tampoi #nusajaya #dangabay #ubatkuatlelaki #minyaklintahgunung #minyaklintahoriginal #ubatkuat #kotabharu #stadiumshahalam #shahalamfood #shahalamcity #shahalamdelivery #shahalamresidentbusiness #klangparade #surprisedeliveryklang #portklang #nasigoreng #astro #nasilemak #wakdoyok #klia #suamiisteri #usahawan

  • 0
  • 0
  • 2 Hours ago

RAMBO SPRAY . TAHAN LEBIH LAMA KETIKA DIRANJANG ! ! !. SELAMBER HENJUT 45 MINIT ! ! !. . . . Spray 3 Kali โœ” Sapu Seluruh Zakar โœ” Biar 3 Minit Untuk Serap โœ” Boleh Terus On The Game! โœ” Support 30-60 Minit Bersama โœ” Bau WANGI.. Segar.. & Sejuk โœ”Tak Kebas & Tak Panas โœ”Ada Kelulusan KKM โœ”Boleh Guna 40-50 Kali Penggunaan . โžกCOD: Shah Alam, Subang, Klang & Puncak Alam . ๐Ÿ“ฎPos Percuma Keseluruh Malaysia . Wasap ๐Ÿ“ž0142397669 . #rambospray #larkin #johorbharu #johorbahru #jdt #codjohorbahru #skudai #tampoi #nusajaya #dangabay #ubatkuatlelaki #minyaklintahgunung #minyaklintahoriginal #ubatkuat #kotabharu #stadiumshahalam #shahalamfood #shahalamcity #shahalamdelivery #shahalamresidentbusiness #klangparade #surprisedeliveryklang #portklang #nasigoreng #astro #nasilemak #wakdoyok #klia #suamiisteri #usahawan

  • 1
  • 0
  • 2 Hours ago

Im just wanna to say goodnight.. and sweet dream... pls SPAM EMOGI fav korang kt ruangan komen ya.. nnti kita sama2 reply komen๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ goodnight๐Ÿ™ƒ #kelate #kelateku #kelantenese #kotabharu#instagood#instafamouse

  • 26
  • 2
  • 2 Hours ago

Nak FREE #babydemica ? Cuba korang perhati betulยฒ kat dalam video ni, apa yg menyebabkan muka Ladyboss nampak kusam? . Dan produk Demica yg bakal dilahirkan akan membuatkan muka Ladyboss nampak lagi berseri ๐Ÿ˜˜ . Cepat komen sekarang! Komen LAST yg betul dikira PEMENANG. #Demica #DemiCantik #Demicaicecream #teamciktynawesome #codkotabharu #codkelantan #demicakotabharu #demicakelantan #kotabharu #kelantan

  • 3
  • 0
  • 3 Hours ago
  • 34
  • 3
  • 3 Hours ago

Few more pics on the event. . APW MGKB 2020 H Elite Design Hotel, Kota Bharu 18 January 2020 . #prubsntakaful #prudential #muqmeengroup #kotabharu #kelantan #medicalcard #incomeprotection #keymanpolicy #hibah #hibahtakaful #takaful #insurans

  • 0
  • 0
  • 3 Hours ago

. Hensem tak boss kita ni ? Hensem kan !? Hah kalau nak hensem pakailah demica ha giteww .. . KENAPA PERLU MEMILIH DEMICA WHITENING LOTION ? . #DemicaWhiteningLotion bertujuan untuk bg perlindungan serta penjagaan kulit serta mencerahkan kulit sepantas 3 saat. . Apa yg best lagi ttg #DemicaWhiteningLotion ni, ia boleh bantu uols yang ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap dan parut jerawat yg digabungkan dlm 1 botol dgn bahanยฒ yg berkualiti. . 1๏ธโƒฃ EKSTRAK SUSU โ€ขSusu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus. โ€ขSangat sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata. . 2๏ธโƒฃ SERBUK MUTIARA โ€ขSerbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar. โ€ขSangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering . 3๏ธโƒฃ MINYAK ZAITUN โ€ขMinyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit. โ€ขSangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas . 4๏ธโƒฃ VITAMIN B3 โ€ขVitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul. โ€ขSangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat. . Nak order #DemicaWhiteningLotion ?? DM nombor fon SEKARANG! . . ๐Ÿš™๐Ÿ‘ญNAK COD? #koklanas #ketereh #kotabharu #melor #kadok #wakafcheyeh #kubangkerian #pengkalanchepa #kedailalat #binjai #bukitmarak #pauhlima #jelawat #pasirpekan #wakafbharu #tumpat #pengkalankubur #tendong #salor #pasirmas #selising #gongbadak,Tganu

  • 0
  • 0
  • 3 Hours ago

๐Ÿ“ โ€ผ๏ธRM218/Gโ€ผ๏ธ . NEW 916 Rl lipan pasir HOLLOW ((Lebar: 0.45cm)) . ((Panjang: 53.0cm)) ๐Ÿ‘‘8.96g ๐Ÿ‘‘9.02g . ((Panjang: 60.0cm)) ๐Ÿ‘‘10.19g . ((Panjang: 60.5cm)) ๐Ÿ‘‘10.26g . . #rantaileherlipanpasirbj916 #rantaileheremasbj916 #emasonlinebj916 #kotabharu #emaskelantan

  • 0
  • 0
  • 3 Hours ago

Yes... Alhamdulillah,kita ada aset digital BIGCASH,yang mana harga berpotensi naik,kerana kita mempunyai ekosistem yang sgt luar biasa,sgt2 berkait rapat dgn BIGCASH ,boleh menyebabkan harga bigcash melambung tinggi๐Ÿ’Ž๐Ÿ”ฅ . Setiap kali posting di ig jangan lupa letak # #cryptogeniusnetwork #cryptogenius #woolala #bigcash #gigaex #youngentrepreneur #pantaitimur #kotabharu #kualaterengganu #kuantan #cryptocurrency #cryptopeneur

  • 15
  • 4
  • 3 Hours ago

โค๏ธPelamin majlis raya cina untuk nabilaโค๏ธ Terima kasih kerana telah memilih kami @bellarina_kb Untuk pertanyaan/tempahan,hubungi kami: 011-26769737(admin) 016-9303162 (sue) 09-7421586( butik) Follow ig @bellarina_kb Fb Bellarina kota bharu โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” โค๏ธkami cuba,kami usaha,kami buat semampu daya untuk hasil yg terbaik โค๏ธ terima kasih untuk kepercayaan anda kepada team kami #nikah#sanding#solemnization#pelaminnikah#pelaminsanding#pelamindewan#malaywedding#weddingdecoration#kotabharu#Malaysia

  • 11
  • 0
  • 3 Hours ago

โค๏ธPelamin majlis raya cina untuk @nurannisa_94 โค๏ธ Terima kasih kerana telah memilih kami @bellarina_kb Untuk pertanyaan/tempahan,hubungi kami: 011-26769737(admin) 016-9303162 (sue) 09-7421586( butik) Follow ig @bellarina_kb Fb Bellarina kota bharu โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” โค๏ธkami cuba,kami usaha,kami buat semampu daya untuk hasil yg terbaik โค๏ธ terima kasih untuk kepercayaan anda kepada team kami #nikah#sanding#solemnization#pelaminnikah#pelaminsanding#pelamindewan#malaywedding#weddingdecoration#kotabharu#Malaysia

  • 9
  • 0
  • 3 Hours ago

โ€œMinum air sejuk nanti lemak mengumpal dan berat semakin naikโ€ pernah dengar tak ayat nie?๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ . Sebenarnya air sejuk ke, air suam ke atau air panas sekali pon tidak boleh menyebabkan gemuk. Ia hanyalah mengandungi 0 kalori walau korang minum 3-4 liter sekalipon. . Minum air kosong boleh meningkat metabolisme badan dan bukannya mengumpulkan lemak. Mitos je kata2 tak leh minum air sejuk nie. Tapi kalau minum teh ice, milo ice, nesface ais barulah ia boleh sebabkan gemuk. . COACH IRFAN 0103666683 . #seremban #ubatkurus #bajubesar #turunlemak #tembikai #kurus #tipskurus #jomkurus #diet #shahalam #jdt #nakkurus #tipsdiet #kualalumpur #kotabharu #tipskesihatan #dietplan #testimonikurus #kurussebelumkahwin #azamkurus #pilkurus #seluarbesar #tv3 #viral #bajuxxl #selangor #resepidiet #resepi #ice

  • 100
  • 1
  • 3 Hours ago

19/1/2020 Repair Face๐Ÿ‘€ To Face๐Ÿ‘€ Settle REPAIR ON/OFF SAMSUNG BOTE 2 ..siap lalu bosku ..BEKKI DI STADIUM SULTAN MUHAMMAD IV ..hargo mmg DISKAUN gilo2..bare gerentin cun puah hati.siap lalu..harga sep2 kito jahh. ph depe tanggo kito g..muroh2 jh...hargo promosi..xde mari kito g tempat bos2..sat rungsing...yg penting bare berkualiti bosku.. gpo2 nok tnyo bleh ws bosku .. Pecoh screen??bateri bekok?? Cas xmasuk??camera punoh?? Tepon xhidup?? Ribben WIFI putus??? Ribben home button putus?? Punoh software??? Segala masalah iphone try oyk kito bantu stakat mampu.. Xdop masalah wak mari jh..kito ejah cuba try bekki.. tekan jah link tu.. . #pasirmas #kotabharu #tanahmerah #pasirputeh #bachok #Nilampuri #RantauPanjang #Tawang #PCB #PasirPekan #Machang #StadiumSultanMuhammadIV #SriCemerlang #KolejVokasionalBachok #KfcBaung #Tesco #Koklanas http://wasapp.me/60133939318 http://wasapp.me/60133939318 http://wasapp.me/60133939318

  • 2
  • 0
  • 3 Hours ago

19/1/2020 Repair Face๐Ÿ‘€ To Face๐Ÿ‘€ Settle REPAIR LCD VIVO Y81 ..siap lalu bosku ..BEKKI DI STADIUM SULTAN MUHAMMAD IV ..hargo mmg DISKAUN gilo2..bare gerentin cun puah hati.siap lalu..harga sep2 kito jahh. ph depe tanggo kito g..muroh2 jh...hargo promosi..xde mari kito g tempat bos2..sat rungsing...yg penting bare berkualiti bosku.. gpo2 nok tnyo bleh ws bosku .. Pecoh screen??bateri bekok?? Cas xmasuk??camera punoh?? Tepon xhidup?? Ribben WIFI putus??? Ribben home button putus?? Punoh software??? Segala masalah iphone try oyk kito bantu stakat mampu.. Xdop masalah wak mari jh..kito ejah cuba try bekki.. tekan jah link tu.. . #pasirmas #kotabharu #tanahmerah #pasirputeh #bachok #Nilampuri #RantauPanjang #Tawang #PCB #PasirPekan #Machang #StadiumSultanMuhammadIV #SriCemerlang #KolejVokasionalBachok #KfcBaung #Tesco #Koklanas http://wasapp.me/60133939318 http://wasapp.me/60133939318 http://wasapp.me/60133939318

  • 4
  • 0
  • 3 Hours ago

. OPEN FOR BOOKING ๐Ÿ’ . ๐Ÿคต๐Ÿ‘ฐ๐“๐ก๐ž ๐–๐ž๐๐๐ข๐ง๐  ๐จ๐Ÿ . ั•ฮฑฦ’ฯ‰ฮฑฮท X ัƒฯ…ั•ะผฮฑโˆ‚ฮนโ„“โ„“ฮฑ . Black & Red ๐Ÿ–คโค๏ธ . Design Bantal & Gubahan . โœ”๏ธ๐™๐™๐™€๐™€ ๐™‚๐™ช๐™—๐™–๐™๐™–๐™ฃ โœ”๏ธ๐™๐™๐™€๐™€ ๐™๐™–๐™œ ๐™ƒ๐™–๐™ฃ๐™ฉ๐™–๐™ง๐™–๐™ฃ โœ”๏ธ๐˜ฝ๐™ค๐™ก๐™š๐™ ๐™๐™š๐™ฆ๐™ช๐™š๐™จ๐™ฉ ๐™’๐™–๐™ง๐™ฃ๐™– ๐˜ฝ๐™ช๐™ฃ๐™œ๐™–/๐™๐™š๐™—๐™š๐™ฃ ๐™ก๐™–๐™ž๐™ฃ . LIMITED SLOT โ€ผ๏ธ . Open Booking for 2020 Slot โ˜‘๏ธ . โ‡๏ธ Booking diterima seawal 3 bulan sebelum majlis . . ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . Buat semua B2B 2019 yg belum buat any preparation utk hantaran..Tak payah pening2 kepala.. . SHM Pasir Puteh menyediakan servis sewa hantaran semudah ABC jer ๐Ÿค— . Yang bajet mahupun exclusive kami sediakan utk uollss ๐Ÿ’ž . Pilih design & tema โžก๏ธ Wassap admin utk check availability date..Mudah kan ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . . ๐˜ฝ๐™š๐™ง๐™ข๐™ž๐™ฃ๐™–๐™ฉ, ๐Ÿ“ฒ ๐™’๐˜ผ 019-9137661 ๐™›๐™ค๐™ง ๐™ข๐™ค๐™ง๐™š ๐™™๐™š๐™ฉ๐™–๐™ž๐™ก๐™จ . #hantaran #hantaranideas #hantarankahwin #hantaransimple #hantarannikah #kelantan #hantarankotabharu #hantaranbajet #hantarankelantan #hantaranmurah #dulanghantaran #kelantanese #malayweddingguide #pasirputeh #dulanghantarankelantan #sewahantarankelantan #kotabharu #sewadulanghantaran #kelantanwedding #igkelantan #hantaranpasirputeh #kahwinmalaysia #kahwinkahwin #kahwinmall #hantaranexclusive #sewahantaranmurah #hantaranpasirputih #gubahanhantaran #kelatebiz #hantaranbesut

  • 0
  • 0
  • 3 Hours ago

. OPEN FOR BOOKING ๐Ÿ’ . ๐Ÿคต๐Ÿ‘ฐ๐“๐ก๐ž ๐–๐ž๐๐๐ข๐ง๐  ๐จ๐Ÿ . ั•ฮฑฦ’ฯ‰ฮฑฮท X ัƒฯ…ั•ะผฮฑโˆ‚ฮนโ„“โ„“ฮฑ . Black & Red ๐Ÿ–คโค๏ธ . Design Bantal & Gubahan . โœ”๏ธ๐™๐™๐™€๐™€ ๐™‚๐™ช๐™—๐™–๐™๐™–๐™ฃ โœ”๏ธ๐™๐™๐™€๐™€ ๐™๐™–๐™œ ๐™ƒ๐™–๐™ฃ๐™ฉ๐™–๐™ง๐™–๐™ฃ โœ”๏ธ๐˜ฝ๐™ค๐™ก๐™š๐™ ๐™๐™š๐™ฆ๐™ช๐™š๐™จ๐™ฉ ๐™’๐™–๐™ง๐™ฃ๐™– ๐˜ฝ๐™ช๐™ฃ๐™œ๐™–/๐™๐™š๐™—๐™š๐™ฃ ๐™ก๐™–๐™ž๐™ฃ . LIMITED SLOT โ€ผ๏ธ . Open Booking for 2020 Slot โ˜‘๏ธ . โ‡๏ธ Booking diterima seawal 3 bulan sebelum majlis . . ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . Buat semua B2B 2019 yg belum buat any preparation utk hantaran..Tak payah pening2 kepala.. . SHM Pasir Puteh menyediakan servis sewa hantaran semudah ABC jer ๐Ÿค— . Yang bajet mahupun exclusive kami sediakan utk uollss ๐Ÿ’ž . Pilih design & tema โžก๏ธ Wassap admin utk check availability date..Mudah kan ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . . ๐˜ฝ๐™š๐™ง๐™ข๐™ž๐™ฃ๐™–๐™ฉ, ๐Ÿ“ฒ ๐™’๐˜ผ 019-9137661 ๐™›๐™ค๐™ง ๐™ข๐™ค๐™ง๐™š ๐™™๐™š๐™ฉ๐™–๐™ž๐™ก๐™จ . #hantaran #hantaranideas #hantarankahwin #hantaransimple #hantarannikah #kelantan #hantarankotabharu #hantaranbajet #hantarankelantan #hantaranmurah #dulanghantaran #kelantanese #malayweddingguide #pasirputeh #dulanghantarankelantan #sewahantarankelantan #kotabharu #sewadulanghantaran #kelantanwedding #igkelantan #hantaranpasirputeh #kahwinmalaysia #kahwinkahwin #kahwinmall #hantaranexclusive #sewahantaranmurah #hantaranpasirputih #gubahanhantaran #kelatebiz #hantaranbesut

  • 1
  • 0
  • 3 Hours ago

. OPEN FOR BOOKING ๐Ÿ’ . ๐Ÿคต๐Ÿ‘ฐ๐“๐ก๐ž ๐–๐ž๐๐๐ข๐ง๐  ๐จ๐Ÿ . ั•ฮฑฦ’ฯ‰ฮฑฮท X ัƒฯ…ั•ะผฮฑโˆ‚ฮนโ„“โ„“ฮฑ . Black & Red ๐Ÿ–คโค๏ธ . Design Bantal & Gubahan . โœ”๏ธ๐™๐™๐™€๐™€ ๐™‚๐™ช๐™—๐™–๐™๐™–๐™ฃ โœ”๏ธ๐™๐™๐™€๐™€ ๐™๐™–๐™œ ๐™ƒ๐™–๐™ฃ๐™ฉ๐™–๐™ง๐™–๐™ฃ โœ”๏ธ๐˜ฝ๐™ค๐™ก๐™š๐™ ๐™๐™š๐™ฆ๐™ช๐™š๐™จ๐™ฉ ๐™’๐™–๐™ง๐™ฃ๐™– ๐˜ฝ๐™ช๐™ฃ๐™œ๐™–/๐™๐™š๐™—๐™š๐™ฃ ๐™ก๐™–๐™ž๐™ฃ . LIMITED SLOT โ€ผ๏ธ . Open Booking for 2020 Slot โ˜‘๏ธ . โ‡๏ธ Booking diterima seawal 3 bulan sebelum majlis . . ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . Buat semua B2B 2019 yg belum buat any preparation utk hantaran..Tak payah pening2 kepala.. . SHM Pasir Puteh menyediakan servis sewa hantaran semudah ABC jer ๐Ÿค— . Yang bajet mahupun exclusive kami sediakan utk uollss ๐Ÿ’ž . Pilih design & tema โžก๏ธ Wassap admin utk check availability date..Mudah kan ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . . ๐˜ฝ๐™š๐™ง๐™ข๐™ž๐™ฃ๐™–๐™ฉ, ๐Ÿ“ฒ ๐™’๐˜ผ 019-9137661 ๐™›๐™ค๐™ง ๐™ข๐™ค๐™ง๐™š ๐™™๐™š๐™ฉ๐™–๐™ž๐™ก๐™จ . #hantaran #hantaranideas #hantarankahwin #hantaransimple #hantarannikah #kelantan #hantarankotabharu #hantaranbajet #hantarankelantan #hantaranmurah #dulanghantaran #kelantanese #malayweddingguide #pasirputeh #dulanghantarankelantan #sewahantarankelantan #kotabharu #sewadulanghantaran #kelantanwedding #igkelantan #hantaranpasirputeh #kahwinmalaysia #kahwinkahwin #kahwinmall #hantaranexclusive #sewahantaranmurah #hantaranpasirputih #gubahanhantaran #kelatebiz #hantaranbesut

  • 1
  • 0
  • 3 Hours ago

Alhamdulillah. Sold 2pcs simple tee. Tq bbeli dgn kito bey๐Ÿ™๐Ÿฝ . Tee tu preorder dok ada lagi. . Order dm/wsap us #0183537855 . . #alhamdulillah #terimakasih #negostorefeedback #bajuadidas #kelantan #klate #pasirpekan #kotabharu #adidastrefoilmalaysia

  • 67
  • 0
  • 3 Hours ago

Oprah once said that we need to think like a queen because a queen is not afraid to fail ๐Ÿ‘‘ Failure is a step closer to greatness ๐Ÿ’ช๐Ÿป . . #SRlovers #SRqueen #SRootd #longshawl #mattesatinsilk #satinsilk #printedscarf #tudungsarung #tudung #bawal #cottonvoile #satin #texturedhijab #bangisentral #melawatimall #centralicity #shahalam #kotabharu #SR#sofearosedungun #Sofearoseterengganu

  • 2
  • 0
  • 3 Hours ago

Terima Kasih kerana menggunakan perkhidmatan dari #BrothersCushion Teruskan menyokong kami๐Ÿ˜Š Hubungi segera.. http://www.wassap.my/60129666144 Harga mampu milik.. #Bumiputra #AnakMelayu #RenewSofa #Upholstery #Interior #BaikiSofa #GoodServis #KotaBharu #Kelantan #BMF #Bridal

  • 2
  • 0
  • 3 Hours ago

Terima Kasih kerana menggunakan perkhidmatan dari #BrothersCushion Teruskan menyokong kami๐Ÿ˜Š Hubungi segera.. http://www.wassap.my/60129666144 Harga mampu milik.. #Bumiputra #AnakMelayu #RenewSofa #Upholstery #Interior #BaikiSofa #GoodServis #KotaBharu #Kelantan #BMF #Bridal

  • 1
  • 0
  • 3 Hours ago

Terima Kasih kerana menggunakan perkhidmatan dari #BrothersCushion Teruskan menyokong kami๐Ÿ˜Š Hubungi segera.. http://www.wassap.my/60129666144 Harga mampu milik.. #Bumiputra #AnakMelayu #RenewSofa #Upholstery #Interior #BaikiSofa #GoodServis #KotaBharu #Kelantan #BMF #Bridal

  • 0
  • 0
  • 3 Hours ago

NAK SAYA BANTU ? ๐Ÿ’‹๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . WASAP TERUS KE DRK ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH โ€ผโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโค ================= โคfollow ig @chlush_datodrk โคLIKE FB : chlush โคGOOGLE : chlush โคYOUTUBE : chlush โคTWITTER:chlush โคBLOG: chlush โคLINKEDIN:chlush โคPINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . follow ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450. . TQ GAIS ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

  • 0
  • 0
  • 3 Hours ago

NAK SAYA BANTU ? ๐Ÿ’‹๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . WASAP TERUS KE DRK ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH โ€ผโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโค ================= โคfollow ig @chlush_datodrk โคLIKE FB : chlush โคGOOGLE : chlush โคYOUTUBE : chlush โคTWITTER:chlush โคBLOG: chlush โคLINKEDIN:chlush โคPINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . follow ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450. . TQ GAIS ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

  • 0
  • 0
  • 3 Hours ago

NAK SAYA BANTU ? ๐Ÿ’‹๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . WASAP TERUS KE DRK ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH โ€ผโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโค ================= โคfollow ig @chlush_datodrk โคLIKE FB : chlush โคGOOGLE : chlush โคYOUTUBE : chlush โคTWITTER:chlush โคBLOG: chlush โคLINKEDIN:chlush โคPINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . follow ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450. . TQ GAIS ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

  • 0
  • 0
  • 3 Hours ago

NAK SAYA BANTU ? ๐Ÿ’‹๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . WASAP TERUS KE DRK ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ017-9211450 . www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 www.wasap.my/60179211450 ================= https://bit.ly/2E7140m https://bit.ly/2E7140m . ================= NAK ORDER ONLINE PUN BOLEH โ€ผโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโค ================= โคfollow ig @chlush_datodrk โคLIKE FB : chlush โคGOOGLE : chlush โคYOUTUBE : chlush โคTWITTER:chlush โคBLOG: chlush โคLINKEDIN:chlush โคPINTEREST: chlush ============== =============== #jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #kosmetik #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation. . follow ig rasmi : @chlush_datodrk ================ . DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450 DRK 017-9211450. . TQ GAIS ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

  • 0
  • 0
  • 3 Hours ago

BIBIR PINKY ORIGINAL IMPIAN SEMUA WANITER๐Ÿ˜› - Meh Faten share sikit tips nak buat bibir anda pink. 1) MADU. Gosokkan madu ke bibir setiap hari. Biarkan 15 minit, kemudian cuci dengan air suam. 2) MINYAK ZAITUN. Campurkan madu atau gula dengan beberapa titis minyak zaitun. Sapukan campuran minyak zaitun tersebut pada bibir anda. Tunggu dan bilas dengan air bersih. 3) TOMATO. Ambil tomato kemudian gosokkan pada bibir. Penggunaan secara rutin akan memberikan kesan yang lebih maksima. 4) ALOE VERA. Ambil gel lidah buaya dan sapu di bibir. Ingat ye perlu dilakukan secara rutin untuk kesan yang cepat. 5) kunyit hidup. Campurkan kunyit dengan 1 sudu susu. Campur sampai rata dan sapu ke bibir selama kurang lebih 5 minit, dan bersihkan dengan air. 6) Banyakkan minum air masak supaya badan tidak dihidrasi. Ia juga dapat meningkatkan kesihatan kulit dan memerahkan bibir secara semulajadi๐Ÿ˜ - Semoga bermanfaat โค๏ธ

  • 6
  • 1
  • 10 Hours ago

Mini Kurung Material Cotton Span SIZE XL 0145434386 ๐ŸŒนKaftan batek๐ŸŒน Material Cotton ViscOse Lengan panjang Free size http://www.wasap.my//60145434386 . . #batik #kaftan #batikkelantan #kaftanbatek #pcb #kotabharu #KB #kelantan #igers #igkelantan #batiklover #sutera #creepe #kemeja #kainpasang #batikmurah #meletop #neelofa #mirafilzah #astro #ipta #ipts #batikmudah #kelate

  • 15
  • 0
  • 1 Year ago

Mini kurung Material Cotton Span SIZE L 0145434386 ๐ŸŒนKaftan batek๐ŸŒน Material Cotton ViscOse Lengan panjang Free size http://www.wasap.my//60145434386 . . #batik #kaftan #batikkelantan #kaftanbatek #pcb #kotabharu #KB #kelantan #igers #igkelantan #batiklover #sutera #creepe #kemeja #kainpasang #batikmurah #meletop #neelofa #mirafilzah #astro #ipta #ipts #batikmudah #kelate

  • 11
  • 0
  • 1 Year ago