Hashtag: #lens

3,881,151 Posts

Top Posts

@center_lens ‏👁Brand: PolyVue👁 ‏Color: Choco برند: پلی ویو رنگ: قهوه ای ❌✉️هزینه ارسال به تمام نقاط شهر تهران رایگان می باشد✉️❌ لنز طبی رنگی پلی ویو سالیانه: ندارد☹️ لنز رنگی زیبایی(بدون نمره) پلی ویو سالیانه: ۲۲۰،۰۰۰ هزار تومان ❌این لنز به هیچ عنوان فصلی ندارد❌ مشخصات برند پلی ویو کشور سازنده: کره جنوبی نام کمپانی سازنده: Interojo مدت استفاده:سالانه فناوری ساخت: هایدروژل ماده سازنده: Polymacon محتوای آب(water content): 43% قطر لنز(Diameter): 14.20 mm منحنی پایه(Base Curve): 8.60 mm ❌این برند به علت سایز نسبتا بزرگ برای چشم های متوسط و درشت مناسب می باشد❌ برای خرید کالا و همچنین اطلاع از سایر برندها و گالری تصاویر به کانال نوشته شده در بیو مراجعه فرمایید با با شماره های زیر تماس حاصل نمایید 09124024216 09366897092 ‏#lens #contactlens #contactlenses #polyvue #دخترونه #دخترانه #دختر #تهران #اینستا #عید #ایران #جذاب #لایک #لنز #چشم #چشم_رنگی #لنزچشم#میکاپ #میکاپ_چشم #میکاپ_عروس #زیبایی #عروس #عروسی #عروسی_ایرانی #آرایش #آرایشی #آرایش_چشم #آرایشگاه #مد #مدل

  • 1,584
  • 9
  • 23 Hours ago

@canonprogear Canon 5D Mark IV + Canon 16-35mm f/4L IS USM Photo by @unique.depth

  • 3,858
  • 15
  • 1 Day ago

@kerabeareats Life Update ❤️ Hello 👋🏼 You may have noticed I have not been showing my face nor my body in my feed recently. That is because for several months I was not in a good place. I had gained a substantial amount of weight, my acne was flaring up, I was under extreme stress at work, I could barely sleep, I hated waking up in the morning, and I was letting toxic people bring me down. I was under so much anxiety that I was scared to be seen in public or even be on Instagram. Even though I was still active everyday, I was largely absent and many people asked what was wrong. I wanted to talk about my issues, but I thought if I talked about them then it would be true - sometimes it’s easier being in denial than face the truth: I was deeply unhappy and undervalued. Then one day I decided I’d had enough. No more weight gain. No more acne. No more stress and no more toxic people! I cut them all out of my life. I was scared to quit my job and lose security, but I knew deep down that no emotional distress is worth the money. It’s been 6 weeks since I turned my life around, and I can say 100% certain that I will be okay. I reached out to my friends and have talked through my fears and troubles, and have never looked back. I am finally doing exactly what I want to be doing in my life, and that is to be who I wanna be and do what I love: be behind the camera and help people see their dreams come true. I wanna thank the beautiful humans who helped me through. I can’t name them all but you know... Because of you all my days are infinitely brighter and I know I can accomplish anything. And of course, my ever generous and supportive audience: brands, bloggers, and the regular Instagram folk. Following or not, thank you for every like, every level 5 stalker spam, every comment, every DM. This snap is for you ❤️ — #photographer #sydneyfoodblogger #sydneyblogger #sydneyphotographer #canon6d #canon5dmarkiv #canonphotographers #visualambassador #canonpics #canon📸 #canon_camera #sydneyfoodie #sydneyeats #sydneyfood #sydneyrestaurants #sydneyrestaurant #tamron #canonaustralia #profoto #camera #dslr #lens #cameraporn #sydney_insta #sydneyaustralia #sydney #sydney🇦🇺 #sydneylocal #syd

  • 1,363
  • 176
  • 20 Hours ago

@apexcamera Could you imagine having your camera match your Lamborghini? . . . . 📸: @easycover_photo

  • 2,623
  • 28
  • 2 Days ago

@filmgeeking STACKIN’ EM UP!!! 📷📷📷 @teijats

  • 1,435
  • 7
  • 2 Days ago

@yashabamoon Been trying to work on some new editing techniques for some days now 😫 finally seeing some progress // Took some Urban style portraits today with the amazing @_anisamalik 😍 Edited using the new techniques that i learnt ➡️ Swipe till the end to see how i staged the lighting for this shot 🌟

  • 1,263
  • 25
  • 2 Days ago

@filmgeeking What kind of a set up is this and where can I get it??? 😍📷🎥📷 @coreyhour

  • 1,072
  • 22
  • 2 Days ago

@best_lens عسلی خاکی از نظر روشنی متوسط .با دور خط ملایم . مشابه‌ اکر نچرال سولوتیکا Labela espereso bc 8,6 dia 14.2 adres bazar bozorge mirdamad tel 09126104728 💎 طبی ۳۵۰.۰۰۰ قيمت ٣۳٠.٠٠٠ تومان ✅تِستِر براي همه برندها و همه رنگ ها در فروشگاه موجود است. ✅ خيابان وليعصر خيابان ميرداماد پاين تر از مجتمع پايتخت بعد از كوچه دفينه (نبش بانك صادرات) پاساژ بازار بزرگ ميرداماد نيم طبقه ٢ پلاك ٢ در صورت پارك در پاركينگ تماس بگيريد 🙏🏼 09126104728 ساعت كارى از ساعت ١٢-٢٠از شنبه تا چهار شتبه پنج شنبه تا ساعت ١٩ روزهاى تعطيل بسته هستيم #لنز#لنزرنگى#لنزطبى#لنززيبايى#لنزچشم#لنزتماسى #lens#lenz#best_lens 💥💥💥

  • 2,710
  • 38
  • 1 Day ago

Recent Posts

@ilens74 👋 Здравствуйте! Мы рады приветствовать вас на нашей странице 🤩⠀ ⠀ ✅ Корейские цветные линзы помогут подчеркнуть твою индивидуальность 🌟 и быть в центре внимания в любой компании! 👑🎉🎉🎉⠀ ⠀ 😎 В нашей линейке представлены 4 ведущих Корейских производителя 🦄⠀ ⠀ 🤔 Заказывая у нас, ты получаешь: ⠀ 1️⃣ Широкий выбор линз в наличии ⠀ 2️⃣ Гарантию качества продукции 🏆 ⠀ 3️⃣ Доступные цены 💸⠀ ⠀ 4️⃣ Бесплатная доставка от 2-х пар ⠀ 5️⃣ Оплата при получении ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ #цветныелинзы #цветныелинзычелябинск #цветныелинзымосква #цветныелинзыроссия #цветныелинзызаказать #контактныелинзы #цветныелинзывналичии #линзыдляглаз #colorlenses #colorlens #contactlens #colorlenskorea #colorcontactlenses #lens #lenses #urbanlayer #dreamcolor1 #eos #ifairy

  • 0
  • 0
  • 31 Seconds ago

@oldcamerafilm นี่คือคำตอบ...ที่ว่า..... " เมื่อเราถ่ายfilmแล้ว เก็บไว้นานๆไม่ยอมล้าง... ลืม.. ดองไว้นานๆ จะเป็นเช่นนี้...ราขึ้น ขี้กลากเพียบ (ม้วนนี้ลืมไว้ประมาณ6-7ปีเลย) : Rolleiflex e2 :Kodak Tmax100 #กล้องคุณปู่ #กล้องFilm #Nikonfilm #nikonslr #Nikonfm2 #Nikonfm2n7 #Nikonfm2n8 #กล้องฟิลม์ #กล้องเก่า #กล้องสะสม #camera #กล้องมือสอง #เลนส์มือหมุน #กล้องถ่ายรูป #lens #camerafilm #films #nikon #nikonfilm #nikonslr

  • 0
  • 0
  • 2 Minutes ago

@oldcamerafilm นี่คือคำตอบ...ที่ว่า..... " เมื่อเราถ่ายfilmแล้ว เก็บไว้นานๆไม่ยอมล้าง... ลืม.. ดองไว้นานๆ จะเป็นเช่นนี้...ราขึ้น ขี้กลากเพียบ (ม้วนนี้ลืมไว้ประมาณ6-7ปีเลย) : Rolleiflex e2 :Kodak Tmax100 #กล้องคุณปู่ #Rolleiflexe #กล้องFilm #Nikonfilm #nikonslr #Nikonfm2 #Nikonfm2n7 #Nikonfm2n8 #กล้องฟิลม์ #กล้องเก่า #กล้องสะสม #camera #กล้องมือสอง #เลนส์มือหมุน #กล้องถ่ายรูป #lens #camerafilm #films #nikon #nikonfilm #nikonslr

  • 2
  • 0
  • 3 Minutes ago

@linzalar_gold_optic BELLA___ _________ 1+1=18AZN 1+MAYE=16AZN 1+1+1+1MAYE=30AZN 🚨DAHAB_____________ 1+1=24MAN 1+1MAYE=18AZN 1+1+1+1MAYE=34AZN 🚨LENSME____________ 1+1=24AZN 1+1MAYE=18AZN #azerbaycan #aztagram #xanim #azerbaijan🇦🇿 #bakuazerbaijan #baku #bakustyle #endirim #bakufashion #bakushopping #instabaku #instaaz #instaazerbaijan #aztagrampeople #aze #hediyye #linzalar_gold_optic #linzalar #contactlens #linza #lens #линза #линзы #qizlargram #azerigirl #makeupartist #fitnessgirl #fitness #qadin

  • 5
  • 0
  • 4 Minutes ago

@marong_beauty 마롱쓰 브이로그 기다린사람~🖐 오늘 저녁7시에 만날까요오?

  • 15
  • 5
  • 9 Minutes ago

@renkli_lens 🌈LABELLA Real Brilliant rengimiz gri yeşil hafif sarımsı renk tonunda bir renktir 🍀Temel eğri 8.60 🍀Dıa 14.2 🍀Numaralı-numarasız seçenekleri mevcuttur 🍀3 aylık kullanım 🍀Kapıda nakit veya kredi kartı ile ödeme seçeneği Www.renklilens.com dan güvenle sipariş verebilirsiniz👈 Web sitemizden 📢 Kredi 💳 kartı ile taksitli ödeme imkanı 📢 Bilgi için dm den veya 📲 05423030013 nolu whatsap hattından iletişim kurabilirsiniz 👈 #soloticalentes #soloticaturkey #soloticalenses #soloticaistanbul#desings #folowme #renkligözler #renklilens #contactlens #cosmetica #makeupblogger #makeup #makyajvideoları#blog#kirpik#trend #style #star #like#new#lens#kirpik#indirim#kampanya#bayramindirimi#kurbanbayramiindirimi#labellalens#labellarealbrilliant#labellabrilliant RENKLİ LENS Renklilens.com dan ALINIR🎉

  • 4
  • 0
  • 9 Minutes ago

@lenstownmd1 MTPR X BTS カラコンが正式な発売と販売が始まります。 きれいなポープアトパッケージと良い品質で発売する予定です。^^ ⠀⠀⠀ 💜DNA : Monthly 4color / 1Day 1color 💜IDOL : Monthly 4color / 1Day 1color - Monthly : 18000원 - 1Day ( color ) : 39000원 💜 V.が大阪のコンサートで-DNA Destiny Pink-を着ました。急いであなたのアイドルど同じレンズをかけます😘😘😘 お待ちいただき,本当にありがとうございました。 知りたいことはこちらにお問い合わせください。⬇️ ⠀⠀⠀ 💜Kakao : lenstownmd 💜LINE : lenstownmd 💜WeChat : lenstownmd #lenstown #lens #韓国 #韓国カラコン #カラコン #イベント #新製品 #事前予約 #韩国 #韩国美瞳 #韩国代购 #美瞳 #通販サイト #メイクアップ #カラコン #カラコン通販 #激安カラコン #メイク #ハーフカラコン #ナチュラルカラコン #コーラルメイク #韓国カラコン #新商品 #韓国コスメ #カラコンレポ #カラコン着画 #オルチャン #コスプレ #ハーフメイク #bts#防弹少年团

  • 1
  • 1
  • 9 Minutes ago

@lensthiaofficial LENS CANTIK CODE TOKYO BROWN TERIMA KSIH KT MUA @kikamohdmakeupartist Model chantik /pegantin Tahniah @winafadzil support kami 😍 😍Size :14.8mm 😍Power : o till 650 😍Price : rm30 exclude postage 😍Postage charge : smrm9 ssrm14 Lens @thiaserra ___________________________________________ 🔺️ EXPRID 3 MONTH 🔺️ CERTIFICATED APRV 🔺️ SOFT LENS 🔺️ WATER QTY 5.8% 🔺️ ALL READY STOCK ITEM ___________________________________________ KAMI SEDIAKAN RUNER UNTUK MEMUDAHKAN KERJA ANDA.SEND DOOR TO DOOR.. COD BY RUNER charge rm8 -KL -SELAYANG -GOMBAK -AMPANG -CHERAS -SG BESI ❤ KEPONG ❤ PJ ❤ BANGSAR ❤ DAMANSARA ❤ SUBANG #lensmurah #lensthia #softandoriginal #contactlens #bazaronline #tipscantik #nakcantik #lensmalaysiq #lens #sayajualmurah #softlens #ootdmalaysia #instashopmalaysia #trustedseller #bazarmalaysia #onlineseller #bazaronlinemurah #bazarpaknil #igshopmalaysia #kedaionlinemurah2 #lensmurah#powerofmakeupchallenge #powerofmakeup #makeuptutorial #originalcharacter #vendorputrajaya

  • 3
  • 0
  • 13 Minutes ago

@photohiden 📪كيا پايه ديوونه بازياي يهوييَن...؟!؟؟ . ••••••••••••••••••🕸🕸•••••••••••••••• ‎📤عكسها و ويدئوهاي آموزشي خودتونو براي ما ارسال كنيد📮 ••••••••••••••••••🕸🕸•••••••••••••••• ========================= 🇮🇷Admin: @hamedyousefian ✅ ====================== ••••••••••••••••••••••••• @photohiden✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻 @photohiden👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 . . ~~~~~~~~~~~~~~~~ . -----------••••••••-------------- @photohiden 🙂 @photohiden 😉 . #akasi #irani #boy #girls #lens #movie #photo #photography #pic #picture #photohiden #kick #hiden #king #doorbin #zhes #soorat #Tehran #streetphotography #akas #photohiden #zoom #camera #canon #nikon #dokhtar #art #face

  • 10
  • 0
  • 13 Minutes ago

@lensthiaofficial LENS CANTIK CODE TOKYO BROWN TERIMA KSIH KT MUA @myasyamyra support kami 😍 😍Size :14.8mm 😍Power : o till 650 😍Price : rm30 exclude postage 😍Postage charge : smrm9 ssrm14 Lens @thiaserra ___________________________________________ 🔺️ EXPRID 3 MONTH 🔺️ CERTIFICATED APRV 🔺️ SOFT LENS 🔺️ WATER QTY 5.8% 🔺️ ALL READY STOCK ITEM ___________________________________________ KAMI SEDIAKAN RUNER UNTUK MEMUDAHKAN KERJA ANDA.SEND DOOR TO DOOR.. COD BY RUNER charge rm8 -KL -SELAYANG -GOMBAK -AMPANG -CHERAS -SG BESI ❤ KEPONG ❤ PJ ❤ BANGSAR ❤ DAMANSARA ❤ SUBANG #lensmurah #lensthia #softandoriginal #contactlens #bazaronline #tipscantik #nakcantik #lensmalaysiq #lens #sayajualmurah #softlens #ootdmalaysia #instashopmalaysia #trustedseller #bazarmalaysia #onlineseller #bazaronlinemurah #bazarpaknil #igshopmalaysia #kedaionlinemurah2 #lensmurah#powerofmakeupchallenge #powerofmakeup #makeuptutorial #originalcharacter #vendorputrajaya

  • 2
  • 0
  • 14 Minutes ago

@damia_beauty_and_health ➡️ Jus Kocok Dherbs🍷 ➡️ RM 58 🛒WALK IN : (DAMIA BEAUTY) No 52 Jalan Mutiara 4, Pusat Perniagaan Benut, 82200 Benut, Pontian, Johor Khasiat Jus Kocok D’Herbs 🍯Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan 🍯Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit 🍯Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita 🍯Mengatasi keletihan dan kelesuan tubuh badan 🍯Menyingkirkan toksin 🍯Mengetatkan otot faraj 🍯Merawat masalah keputihan, senggugut, dan kitaran haid yang tidak stabil 🍯Meningkatkan keinginan (libido) dan fungsi seksual wanita 🍯Menganjal dan membesarkan saiz payudara 🍯Mengatasi masalah sakit puan serta menentang serangan kanser payudara dan rahim 🍯Membantu memperlahankan proses penuaan 🍯Mencegah gejala menopaus 🍯Membantu mengatasi masalah angin di dalam badan 🍯Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim wanita 🍯Menguatkan bahagian rahim serta memulihkan tenaga selepas bersalin 🍯Mengekalkan berat badan yang ideal 🍯Membantu mengawal paras kolesterol dan gula di dalam darah 🍯Melancarkan peredaran darah 🍯Mengawal tekanan darah 🍯Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, parut, jeragat dan kulit kusam 🍯Memelihara keremajaan kulit 🍯Mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus 🍯Meningkatkan tahap metabolisme Cara Penggunaan Jus Kocok D’Herbs 🍯Ambil 2 sudu besar Jus Kocok sebelum sarapan pagi dan makan malam. 🍯Goncang sebelum digunakan. 🍯Tidak sesuai untuk ibu mengandung 🍯Simpan di dalam peti sejuk selepas dibuka #kecantikan#kesihatan#jualkosmetik#jualjamu#jualhargamurah#pastioriganal#lens#lipstickmatte#sobella#lipsbalm#liptint#eyeshadow#blusherviral#bronze#highlight#foundation#iope#aprilskin#primer#serum#inairedchillie#tehdetox#coffeekurus#susuibuhamil#garlicbalm#danbanyaklagi

  • 0
  • 0
  • 15 Minutes ago

@rm.4ev Sunset ✨ - ‎#قديم#فوتوغرافي #بعدستي #عدستي #تصويري  #photographer #tumblr #luxury ‎‏ #lens#home#saudi#2019 #amazing #wow #glamour#nasa

  • 3
  • 1
  • 15 Minutes ago

@asgardian.club When you think you took a small nap, but its been centuries😅 Be Curious 🔭 Follow: @asgardian.club Credit: Yuri Shwedoff #AsgardianClub

  • 40
  • 1
  • 15 Minutes ago

@thekirios И вправду " Easy Day's " • • • • • • • ___________________________________ #california #camera #photographer #blackmagic #ursaminipro #film #сериал #алматы #ligth #lens #red #nikon #объективы #location #arri #perfect #directorofphotography #dop #cinematographer #cinema #cameraman #canon #canon750d #inalmaty #video #clip #backstage #съёмка #directorby

  • 23
  • 1
  • 17 Minutes ago

@simple_ly0312 고먐미 . . F5.6 1/640s ISO-400 200mm . . BODY: SONY a55 (APS-C) LENS: SONY 55-200mm F4-5.6 DT EDIT: Adobe Lightroom Classic CC . . #사진 #출사 #찍사 #찍덕 #취미 #취미사진 #고양이 #스냅 #스냅사진 #고딩 #10#공원 #안산#오목골공원 #cat #보정 #색보정 #후보정 #사진보정 #어도비 #라이트룸 #카메라 #렌즈 #소니 #adobe #lightroom #camera #lens #SONY

  • 1
  • 0
  • 17 Minutes ago

@photohiden 📪نظرتون درباره اين عكس؟!؟👇🏻👇🏻 . . ••••••••••••••••••🕸🕸•••••••••••••••• ‎📤عكسها و ويدئوهاي آموزشي خودتونو براي ما ارسال كنيد📮 ••••••••••••••••••🕸🕸•••••••••••••••• ========================= 🇮🇷photo🇮🇷: @blluekaranlik . ====================== ••••••••••••••••••••••••• @photohiden✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻 @photohiden👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 . . ~~~~~~~~~~~~~~~~ . -----------••••••••-------------- @photohiden 🙂 @photohiden 😉 . #akasi #irani #boy #girls #lens #movie #photo #photography #pic #picture #photohiden #kick #hiden #king #doorbin #zhes #soorat #Tehran #streetphotography #akas #photohiden #zoom #camera #canon #nikon #dokhtar #art #face

  • 20
  • 2
  • 20 Minutes ago
  • 4
  • 0
  • 20 Minutes ago

@lenstown.hongdae 이런 렌즈는 처음이야⁉️🤭 브라운 베이스에 올리브그린 한스푼 🥄 ⠀ * ROZE AIRY OLIVE GRAPHIC SIZE 13.2mm PERIOD OF USE 1month ⠀ ⠀ ✓#렌즈타운홍대입구점 입고완료! LENSTOWN 弘大入口 ✓1SET ₩26,000 / 2SET ₩39,000 #렌즈타운홍대입구 #홍대입구 #홍대 #lens #idollens #로제 #아이돌로제 #아이돌렌즈 #lens #컬러렌즈 #혼혈렌즈 #메이크업 #뷰티 #뷰스타그램 #互粉 #关注 #隐形眼睛 #美瞳 #韓國 #韩国美容 #人气超高的隐形眼镜 #로제에어리 #한달착용렌즈 #실리콘폴리머 #자연스러운렌즈 #로제에어리누드브라운

  • 2
  • 0
  • 26 Minutes ago

@roroadella 이다희 메이크업🤩 가끔은 이렇게 진하고 화려한 화장을 하고싶어요🤭🤭💓 . . . . . #이다희 #메이크업 #화장법 #그레이렌즈 #렌즈 #화려해 #눈화장 #오늘의화장 #kbeauty #koreangirl #like #lens #colorlens #cosmetics #tutorial #makeup #beautycontents #makeuplook #eyelook #eyemakeup #roroadella

  • 4
  • 0
  • 33 Minutes ago

@alexander_flipz Okay yes I have filter but I'm digging the edit of this photo • • #photography #black #white #filter #pic #nikon #camera #camcorder #frame #notamodel #flash #lens

  • 1
  • 0
  • 35 Minutes ago

@hmpb_photos Alway chase your dreams

  • 1
  • 1
  • 37 Minutes ago

@the_tytee 🙏Daishoin 🙏 #大聖院#宮島#広島#観光地 #日本#日本旅行#撮影#神社 #お寺#仏教#御参拝#御朱印 #japantravel#japantrip#jp #photo#hiroshima#shrine #miyajima#daishoin#trips #canon#eos#kissx9#lens

  • 7
  • 0
  • 38 Minutes ago
  • 10
  • 0
  • 43 Minutes ago

@_je__ji #💗

  • 41
  • 2
  • 47 Minutes ago

@im_cozy_samii 맨날 노니까 맨날 사진 올릴 수 있어서 좋당

  • 22
  • 2
  • 49 Minutes ago

@eyerobics #Lunor. 最近白髪が目立ってきて…。 とお嘆きの方。 . 見方を変えると実はとても喜ばしい変化かもしれません。 . 見た目(特に色)の変化は新たな自分との出会い。これまでと違う新しい物が似合うようになる事も多々あるかと思います。 . シルバーヘアとグレー系のフレームは元々相性の良いところですが、白髪が混ざってくる事で、よりクリアに近く「薄いクリアグレー」も意外な程自然に掛けこなせてしまいます。 . ちょっと見方を変えて、今まではどうだろうなぁーと敬遠してしまっていた物もチャレンジしてみると、嬉しい出会いがあるかもしれませんね😊 . ぜひ色々お試し下さい。 . 【A5 Mod.234 col.41/col.40】 ¥39,960(税込) . #ルノア #シルバーヘア #白髪 #クリアグレー #クリアカラー #optical #eyewear #craftsmanship #glasses #opticalshop #fashion #apparel #lens #color #日本 #Japan #眼鏡 #メガネ #サングラス #sunglass #紫外線対策 #UV #天神 #大名 #福岡メガネ #天神西通り #GlassShopEyerobics #アイロビクス #안경

  • 7
  • 0
  • 52 Minutes ago

@may_hengpoonsawat ลงใหม่น๊า รุ่นนี้เป็นคอนแทคเลนส์สีทอง มีค่าสายตา👇👇👇 50,75,100,125,150,200,225,250,275,300,325, 350,375,400, 425,450,475,500,550,650,700 #contactlens #contactlenses #lens #koreastyle #เกาหลี #เกาหลีสไตล์ #สายตาสั้น #สายตา #คอนแทคเลนส์สายตา #แว่นสายตาสั้น #สายตาปกติ #เทา #ตาล #คอนแทคเลนส์ #คอนแทคเลนส์เกาหลี #คอนแทคเลนส์ตาฝรั่งราคาถูก #ตาฝรั่ง #แฟชั่น #โปรโมชั่น #ตาสวย #ตา #ตามหา #ตาสองชั้น #แต่งหน้าเกาหลี #แต่งหน้า #แต่งหน้าสายฝอ #แต่ง

  • 0
  • 0
  • 55 Minutes ago

@alwaleedoptics Good vision helps you perform well—at home, at work, or behind the wheel. That’s why it’s important to take a few simple steps to make sure you help keep your eyesight at its best. A regular eye exam is the best way to protect your eyesight – and an easy precaution to take. #Contactlenses #lenses #eye #eyes #vision #alwaleedoptics #instaeye #dubai #uae #sharjah #abudhabi #mydubai #alain #fujairah ##onlineshopping #lens #colorcontactlenses

  • 5
  • 0
  • 56 Minutes ago

@linzalar_gold_optic BELLA___ _________ 1+1=18AZN 1+MAYE=16AZN 1+1+1+1MAYE=30AZN 🚨DAHAB_____________ 1+1=24MAN 1+1MAYE=18AZN 1+1+1+1MAYE=34AZN 🚨LENSME____________ 1+1=24AZN 1+1MAYE=18AZN #azerbaycan #aztagram #xanim #azerbaijan🇦🇿 #bakuazerbaijan #baku #bakustyle #endirim #bakufashion #bakushopping #instabaku #instaaz #instaazerbaijan #aztagrampeople #aze #hediyye #linzalar_gold_optic #linzalar #contactlens #linza #lens #линза #линзы #qizlargram #azerigirl #makeupartist #fitnessgirl #fitness #qadin

  • 7
  • 0
  • 56 Minutes ago

@amberlensbyqa “7 DALAM 1 HANYA MULTI- PURPOSE SOLUTION BY #AMBERLENS” . “Mata kita kena jaga elok-elok ya. Sebab mata ni senang sangat kena jangkitan dan terdedah dengan macam-macam benda asing yang boleh memudaratkan” Bagi mereka yang gemar memakai contact lens mungkin NORMAL SALINE dengan MULTI PURPOSE SOLUTION ada lah sama . Oleh sebab itulah, ramai yang memilih untuk hanya menggunakan larutan saline untuk mencuci serta merendam CL mereka kerana harganya yang jauh lebih murah berbanding larutan multipurpose. Kedua-dua larutan ini adalah sangat berbeza. Kandungan dan fungsinya adalah berlainan. *1. Normal Saline* Larutan saline yang berada di pasaran sudah disteril menjadikannya lebih selamat untuk digunakan pada CL uols berbanding air paip dan fungsinya hanyalah untuk membilas CL sahaja.Saline solution sebenarnya adalah sejenis larutan air garam dengan PH-balanced yang sesuai digunakan untuk membilas contact lens sebelum memakainya. Perlu diingatkan bahawa larutan ini tidak mengandungi sebarang ejen pembersihan dan disebabkan itu larutan ini tak sepatutnya digunakan untuk membersih dan menyimpan CL. *2.Multi Purpose Solution* Multipurpose solution ini pula dihasilkan secara komersil sebagai satu larutan kimia yang membersih serta membasmi kuman pada CL anda . Kesemua bahan-bahan yang terkandung di dalam larutan ini secara efektifnya menanggalkan segala mendapan dan kotoran pada CL tanpa merosakkan dan mencalarkan kanta lekap berkenaan. Larutan ini juga membantu memastikan CL sentiasa berada dalam keadaan basah terutamanya pada permukaan mata. So harini saya nak share dengan korang semua satu #AMBER MULTI PURPOSE SOLUTION by AMBERLENS yang mempunyai fungsi multipurpose yang bersifat 'SEMUA DALAM SATU' - membilas, membersih, disinfeksi, meneutral dan membuang protein. So nak lebih menjimatkan wang dan masa, serta senang dibawa Klik link WhatsApp di bio untuk dapatkan #MULTI PURPOSE SOLUTION #amberlensbyqa #lens #contactlens #followforfollowback #follow4followback #likeforfollow #likeforlikeback #likeforlikes #like4likes #likelike #likesforlikesback

  • 11
  • 0
  • 1 Hour ago

@dyasoftlens . 👆 . Rasa mcm tk lengkap makeup cecantiksssss tanpa cntct lens. Ya semestinya kami menjual soft lens PREMIUM & ORIGINAL from Korea! Dijamin selamat untuk dipakai 😘 . . The Elf Softlens . RM35 + FREE case lens . . . 💎DETAILS LENS : . Saiz/Diameter : 16mm Degree : 0-650 sahaja Lens Dalam Botol Life span : 1YEAR (terpulang dgn penjagaan lens) . . 🎀Available color Brown Grey . . . 💋Notes - Original made in KOREA - EVPU CERTIFICATE G&G & GMP CERTIFICATE *BRAND SWEETY PLUS* - Water Content: 38%~42% . . KANDUNGAN⤵⤵ . 🌺Kelembutan contact lens 58% poly hem 🌺Kandungan air..42% 🌺Power available 1.00-8.50 (depens on stock) 🌺Lengkungan 8.6mm 🌺Exp date 2021/05 (refer sticker) 🌺Tahan 3- 6 bulan setelah buka penutup botol 🍀MADE IN KOREA🍀 . . Untuk order, screenshot items & klik link dekat bio 😘 . #lensmurahmalaysia #lenskoreamalaysia #contaclenskorea #contaclensmalaysia #sayajualcontactlens #koreanlensmurah #superbarbielens #contactlenssonata #hydrocorcontactlens #lamunelens #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contactlensonline #lens #lensnobluk #hydrosonic #koreanlens #promosicontactlens #contactlensborongmurah #lenshydroanastasia #vivian3tones #contactlensmininobluk #lamunelensmalaysia #terapiinstagram #lamunecontactlens #elfgray #lenspremiummalaysia #elfbrown #softlensmalaysia

  • 2
  • 0
  • 1 Hour ago

@lenstownmd ✨배우 #한소희 가 착용하는 리얼포착!! 👀 데일리렌즈~! 연예인 한소희가 일상템 으로 겟한 렌즈는 바~로!👉 #프리스티 ' 바이올렛 ' !!💜 . . 오묘한 렌즈의 색감과 본연의 눈동자 색이 어울러져 자연스럽게 연출~❤ . . 🌟지금 바로 렌즈타운 명동1번가 에서 만나보세요🌟 . . #연예인렌즈 #한소희렌즈 #포니렌즈 #데일리렌즈 #프리스티렌즈 #바이올렛렌즈 #인생렌즈 #렌즈추천 #컬러렌즈 #일상템 #렌즈타운 #lenstown #lens

  • 1
  • 0
  • 1 Hour ago

@lenstownmd ✨배우 #한소희 가 착용하는 리얼포착!! 👀 데일리렌즈~! 연예인 한소희가 일상템 으로 겟한 렌즈는 바~로!👉 #프리스티 ' 바이올렛 ' !!💜 . . 오묘한 렌즈의 색감과 본연의 눈동자 색이 어울러져 자연스럽게 연출~❤ . . 🌟지금 바로 렌즈타운 명동1번가 에서 만나보세요🌟 . . #연예인렌즈 #한소희렌즈 #포니렌즈 #데일리렌즈 #프리스티렌즈 #바이올렛렌즈 #인생렌즈 #렌즈추천 #컬러렌즈 #일상템 #렌즈타운 #lenstown #lens

  • 3
  • 0
  • 1 Hour ago

@framegentle 韩国美瞳放大片Y33 黑色年抛💎 着色直径14.0,全直径14.2,基弧8.6,度数至1000,💰韩币10000,提供海外邮寄服务✈️📦 #framegentle #lensshop #lens #美瞳年抛 #美瞳正品 #美瞳 #明洞美瞳店 #明洞

  • 0
  • 0
  • 1 Hour ago

@take.oakley.88 OAKLEY × VALENTINO ROSSI MODEL:LATCH FRAME:MATT BLACK LENS:CHROM IRIDIUM #oakley #latch #oakleylatch #valentinorossi #motogp #original #logo #vr46 #lens #upper #right #オークリー #ラッチ #バレンティーノロッシ #限定品 #モトgp #ロゴ #レンズ ##右上 #オークリー好きな人と繋がりたい #外出用

  • 4
  • 0
  • 1 Hour ago

@lusii_lens 🇰🇷🇰🇷LABELLA🇰🇷🇰🇷 _____________________________________________ Code : Espersso ________________________________________________________ Made in : korean 🇰🇷____________________________________________ ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️ 🔴فصلى بدون نمره ⚪️فصلى نمره دار از ٠/٥٠ تا ٧ 🔵اين برند داراى گارانتى تعويض ميباشد 🔴امكان خريد حضورى با امكان تست لنز و رضايت كامل 🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻 _________________________________________________________راه هاى ارتباطى ما : براى راهنمايى و مشاوره سريع تماس بگيريد يا واتساپ يا تلگرام پيام دهيد Join us: : 88898431 📞☎️ : 09126080721 ☎️📲 ◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️ ارسال به تمام نقاط ايران در كمترين زمان 🛵🚕 ____________________________________________ ♥️💲Price : 330,000 💵💰بدون نمره _________________________________________________________♥️☑️price : 350,000 💵💰 نمره دار ______———-________———-________——— #lusii_lens #lens #makeup #Eye #LABELLA #Korean_made #beauty_eye #Specially_colors #Contact_lens #RainBow #Stella_colors #Labella #Coco #best_eyes #pretty_eyes #make_your_eyes

  • 16
  • 0
  • 1 Hour ago

@beauty_jwankary سڵاو کچینە...پێکهاتەیەکی سروشتی زۆرباشم بۆهێناون بۆ بەهێزکردنی نینۆک و درێژکردنی بەخێرایی ئەتوانن ماوەیەک بەردەوام بن لەسەری بۆئەوەی ئەنجامێکی باشی هەبێت... بەکارهێنانەکانی: زەیتی زەیتوون زەیتی گوێزهندی توێکڵی هێلکە بە هاڕاوەیی ئاوی لیمۆ هەموو پێکهاتەکان بەجوانی تێکەڵ کەن بییەن لە نینۆکتان و بۆماوەی ۵دەقە مەساژی پێبکەن دواتر نیوکاتژمێر بە جێی بهێڵە تاکو نینۆکەکانت سودی لێ ببینن ئینجا دەتوانن بیشۆن.... بەهیوام سودی هەبێت بۆتان🌷 #beauty #makeuptutorial #makeup #kurdish #kurd #kurdistan #jwankary #jwani #hudabeauty #جوانکاری_لووت #mac #anastasiabeverlyhills #lipstick #brownskingirls #skincare #mask #brushlettering #beautyblender #foundation #maskara #lashes #lashesextension #lens #eyelashextensions #eyelashes #eyelash#girl #girly

  • 4
  • 0
  • 1 Hour ago

@bnw.fotografi Lensa canon M 22 mm. Favorite dan menjadi wajib untuk street photography #street #streetphotography #lens #lensa #canon @canon.indonesia @canon_photos #blacknwhite #bnw #blackandwhitephotography

  • 4
  • 0
  • 1 Hour ago

@linzalar_gold_optic BELLA___ _________ 1+1=18AZN 1+MAYE=16AZN 1+1+1+1MAYE=30AZN 🚨DAHAB_____________ 1+1=24MAN 1+1MAYE=18AZN 1+1+1+1MAYE=34AZN 🚨LENSME____________ 1+1=24AZN 1+1MAYE=18AZN #azerbaycan #aztagram #xanim #azerbaijan🇦🇿 #bakuazerbaijan #baku #bakustyle #endirim #bakufashion #bakushopping #instabaku #instaaz #instaazerbaijan #aztagrampeople #aze #hediyye #linzalar_gold_optic #linzalar #contactlens #linza #lens #линза #линзы #qizlargram #azerigirl #makeupartist #fitnessgirl #fitness #qadin

  • 7
  • 1
  • 1 Hour ago
  • 4
  • 0
  • 2 Hours ago

@britts.photoss just like that. Woke up with a vision in my mind of a holographic design. What a wonderful feeling having it turn out just as I imagined.

  • 84
  • 7
  • 8 Hours ago

@disney_lensz Disney_Lens 💖 Natural 3 Tone💖 ➡️ Diameter : 14.5mm ➡️ Colour : 👁 Brown 👁 Gray 👁 Indigo 👁 Blue 💵 Price : 3 pair RM50 Add on ❤️ 🤩 Mirror Case : RM5 🤩 Duck Case : RM8 🤩 3 Line Set Case : RM10 How to order? 💕 Choose design & colour & power 💕 Sceeenshot 💕 Make payment and send reset 📦 Postage Monday - Friday 📲 0173304208 #customerdisneylens #disneylens #sissofeajual #sisjual #customer #feedbacklens #lens #lensmurahmalaysia #lensmurah #bazarpaknil #matacantik #malaysia #barangbaik #3pairfree1 #lensdisney #lensmenawan #contactlenskorea #lenskoreamurah #lensmenawan #lensmurmur #lenscantik #barangmalaysia

  • 6
  • 0
  • 1 Week ago

@disney_lensz Disney_Lens 💖 Vivian 💖 ➡️ Diameter : 15mm ➡️ Colour : 👁 Brown 👁 Gray 👁 Blue 💵 Price : 3 pair RM50 Add on ❤️ 🤩 Mirror Case : RM5 🤩 Duck Case : RM8 🤩 3 Line Set Case : RM10 How to order? 💕 Choose design & colour & power 💕 Sceeenshot 💕 Make payment and send reset 📦 Postage Monday - Friday 📲 0173304208 #customerdisneylens #disneylens #sissofeajual #sisjual #customer #feedbacklens #lens #lensmurahmalaysia #lensmurah #bazarpaknil #matacantik #malaysia #barangbaik #3pairfree1 #lensdisney #lensmenawan #contactlenskorea #lenskoreamurah #lensmenawan #lensmurmur #lenscantik #barangmalaysia

  • 4
  • 0
  • 1 Week ago